Nöbetçi Muhabbetçi

mesele duymak değil
utandırmak, galiba
onlarda bal gibi biliyo.

sanki aynı işi kendileri yapmıyor ya

ama ben dıkkat ederim görünmemesine,

arada saklayamadıgım oluyor yalan değil.

mesela bir arkadasım var hiç umursamaz

göğüsündeki morlukla gezer.

abowwww senin yerinde olsam kapiyi acmazdim

cok sagol cnmm

ayy benimkiler ole habersiz cat kapi gelmezler valla huyumu bildikleri icin

ama cidden cok sinir bozucu yaaa

Kapıyı açmamak olmuyorki canım

öyle bir zile basışları varki bir sinirler diafondan kim-oooooooooooo diye bağırıyoruz

ve gelen cılız bir ses bii-ziiz

yaniiiiii o göğsündeki morlukları göstermesi için baya bi dekolte giymesi lazım bizde giyiyoruz ama dediğin gibi adabıyla

Kapıyı açmamak olmuyorki canım

öyle bir zile basışları varki bir sinirler diafondan kim-oooooooooooo diye bağırıyoruz

ve gelen cılız bir ses bii-ziiz

hayret bisi yaaa guya evin ayri yaniii

arkadasin rahtligi abartmis yanii bide bakmasinlar demis sen acarsan memislerini kadin veya arkek olsa bakar

hayret bisi yaaa guya evin ayri yaniii

arkadasin rahtligi abartmis yanii bide bakmasinlar demis sen acarsan memislerini kadin veya arkek olsa bakar

he kız biz bide kocalarımıza kızıyoz
baksana kadınların rahatlığına
açarlarsa tabi bakarlar. biz bile bakerken
(tubiş yanlış anlama özellikle arkadaşını kastedmiyorum öyle olan çok bayan var )

Son düzenleme:
Pişttt bilo anladın sen onu ama arkadaş listene eklemen lazım başkası görmesin diye özel albüm yaptım

oda öyle demekki napcan

yok bitanem yanlış anlamam çünkü haklısın.

Arkadaşımı bende bu konuda çok eleştiriyorum.

Ve hatta kocamla karşılaştırmamaya özen gösterıyorum

bazen bana geldiğinde ağızım açık kalıyor giyimine.

ben bile gözlerimi alamıyorum orasına burasına bakacam diye.

Adamlar haklılar canım gercekten...

Birde bizim mersinde biryerlerini açmaya hevesli kızlarla dolu.

İstanbuldan bir arkadasım bende kalmaya gelmişti gezmeye çıktık.

dediği aynen şu ''İstanbuldan betermiş bu mersin,kızları çok açık giyiniyor bu ne nereye bakacagımı şaşırdım''

ayy yapom millet burda nasil giyiniyor varya anlatamam mini mini sortlarmi eteklermi desem göbege kadar dekoltelermi desem ahh ah

aynen cnm, ama burda o kadar acik giyinen kizlar varki esim alismis donup bakmiyor bile. hele ortookul cagindaki kizlarin makjaji bi gorsen yuzleri boya icinde herkesin icinde erkek arkadaslari ile opusenler birbrlerinin agizlarina girecekler herkes alismis burda valla herkese normal geliyor.

Pişttt bilo anladın sen onu ama arkadaş listene eklemen lazım başkası görmesin diye özel albüm yaptım
bizide ekle komsu bizde gorek seni
ayy yapom millet burda nasil giyiniyor varya anlatamam mini mini sortlarmi eteklermi desem göbege kadar dekoltelermi desem ahh ah

aynen valla hele gunesi gordulermi ustsuz guesleniyolar memisleride sarkik sarkik :120:

ayy valla haklısın bacım ben olsam bende kocamla karşılassınlar istemem yani ben öyle tiplere güvenemem açıkcası ne kadar yakın arkadaşımda olsa

ayyy bacım sizin işinizde zor ya ben burda deliriyom biliyon az çok kızılayı falan kızları giyinip süslenip falan çıkıyolar o halde bile gözüm hep herifte bi yere bakarken yakalıyım burnundan getiriyom
sizinki daha zor valla

Son düzenleme:

kız benim bi arkadaşım almanyada yaşıyo geçen diyoki burada tamamen çıplak güneşleniyolar diye ağzım açık kaldı yuh didim altlarında hiç bişi yokmu dedim yok dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…