Nokia c3 kullanan var mi?

AglayanPasta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
458
2
46
Diğer
hc130468279265.jpg

Arkadaslar bu telefonun goruntusu cok hosuma gitti.Tam benlik.Almak istiyorum ama biyandan kamerasinin 2 megapixel olmasi beni dusunduruyor...Siz onerir misiniz bana? Wifi varmis sanirim.Fiyatida uygun.Foto nasil cekiyor? temiz mi?

Kampanyada olan telefon degil mi bu?Ben de düşündüm açıkcası niyetliyim ama kararasızım

Electro world da 299 tle vardi.Cok hosuma gitti.Tek dusunduren sey 2 megapixel olmasi((( bide su elektro worldaki kampanya nekadar surecek acaba yaaa ben alana kadar bitermis bidee

Arkadasım da kullanıyor 2 megapiksel ama öyle şikayetci degil memnun gayet ben de turkcell deki kampanyadan almayı düşünüyorum ama kararsızım işte

300 lira canım faturalı hattı olan alabiliyor faturana yansıyormuş beşer milyon şeklinde ödüyormuşsun

hc130468279265.jpg

Arkadaslar bu telefonun goruntusu cok hosuma gitti.Tam benlik.Almak istiyorum ama biyandan kamerasinin 2 megapixel olmasi beni dusunduruyor...Siz onerir misiniz bana? Wifi varmis sanirim.Fiyatida uygun.Foto nasil cekiyor? temiz mi?

benim telefonummm ben çok seviyorumtelefonumu

kısaca özellikleri

facebook twitter msn var google var yine

istediğin videoyu izleyip indiebilirsin vifi var

kamerası güzel yani ben seviyorum

ama eğer durumun varsa bleckberry de bak derim

benim telefonummm ben çok seviyorumtelefonumu

kısaca özellikleri

facebook twitter msn var google var yine

istediğin videoyu izleyip indiebilirsin vifi var

kamerası güzel yani ben seviyorum

ama eğer durumun varsa bleckberry de bak derim

ayy sagol canim. inshaallah alacam.Aslinda suan ben blackberry kullaniyorum. bold 900. arastirdim meger onunda kamerasi 2 megapixelmis... yani gayet iyi foto cekiyordu....

Bu modelde donma sorunu çok fazlaymış eğer hala almadıysan bunu bir araştır derim ben. Bende klavyeli telefon arayışındayken araştırmıştım bu modeli. Çok şikayetçi olan var diye okudum. Şuan nokia e5-00 kullanıyorum. Donma sorunu falan yok gayet memnunum. Kamerasıda 5 megapixel.Tavsiye ederim.

Back
X