Nokia Lumia 625 kullananlar ?

bilgilitugba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
397
21
38
Nokia Lumia 625 kullanıpta sıkıntısı olan var mı ? benim sıkıntım çok telefonda konuşurken ekran kararıyo aramayı bitir yazısı ekrana gelmiyor servise verdim yaptılar ama hala aynı sinirim bozuluyo ya çok toz topluyo ama hakkını yiyemem telefon çok özel. He birde lumiadan başkasının telefonunun internet paketinden nasıl yararlanabilirim başka telefona yani iphone 5se nasıl bağlanabilirim bilen var mı ?

canım ben 625 değil ama lumia kullanıyorum
güvenliğinden emin olmadığın resim, müzik, uygulama vs yükleme telefonuna. mutlaka virüs taramasından geçir
wp marketten indirirkende yorumlara dikkat et önüne geleni yükleme
telefonu ilk önce sıfırla daha sonra da güncelle
toz toplamaması için jelatin taktır ama mat olsun o zaman toplamaz
net içinde ayarlar kısmında interneti paylaş var oradan paylaşıma açarsan istediğin şeyle bağlanabilirsin...

Abim kullandi 625 lumia
Aldigi gunden itibaren belki 10 kez servise göndermiştir
Media mark dan almisti
Cok pisman oldu 1 yili dolmadan gitti note 3 aldi
4 ay oldu 1 kere bile sorun cikmadi. Ama lumiayi aldığına pisman oldu

Ben bile kizmistim. Bi ulasamiyoruz sana bu ne boyle tel hep serviste diye
Teknik arizalardn dolayi servise gidiyordu yani kullanici hatasi degildi
Ki bi kere iki kere olsa neyse kac kez gitti
Yenisini vermemek icin her defasinda yeni bi problem gibi gosterildi

Cunku yeni kanuna gore bi tel ayni hatayi 3 kez verirse yenisi veriliyor
Ama servise ayni hatadan bile gitse her defasinda farkli bi hataymis gibi kayit aciliyor yenisi verilmemesi icin

Ben kullanıyorum ama bir kere bile sorun yaşamadım 3 aydır. Çok güzel telefon ama daha çok genç :) Zamanla gelişecektir. Yine de oyun oynamayı sevenlerin ve androide alışanların gelişmeden windows 8 işlemciye geçmesi taraftarı değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…