- 2 Aralık 2023
- 73
- 14
- 8
- 36
- Konu Sahibi mrvmstf2017
-
Yumurtlama kanaması olabilir geç yumurtladıysanız. Yerleşme kanaması olabilirHanımlar merhaba,
Adetime yaklaşık 1 hafta var. Dün gece lavaboya kalktığımda peçeteye küçücük, başlıkta da belirttiğim gibi nokta kadar kan geldi. Devam etmedi. Bu neden olur. Bilen varsa yazabilir mi acaba?
Yumurtlama geçen hafta oldu diye düşünüyorum(akıntı, kasık batması vs. gibi belirtilerden) ama tabi ki dediğin gibi olabilir canım. Teşekkür ederimYumurtlama kanaması olabilir geç yumurtladıysanız. Yerleşme kanaması olabilir
Rica ederimYumurtlama geçen hafta oldu diye düşünüyorum(akıntı, kasık batması vs. gibi belirtilerden) ama tabi ki dediğin gibi olabilir canım. Teşekkür ederim
En son geçen ay yine yalancı pozitif mağduru oldum malesef. Kan testi vermeme gerek kalmadan adet oldumRica ederimtest yapmışsınız sanırım diğer yazılarınıza baktım çizgi vardı negatif demişsiniz kan vermiş miydiniz
İnşallah canım yaa. Sende ne zaman olmuştu?Hamilesiniz bence bende de olmuştu
İnşallah bu ay güzel haber alırsınızEn son geçen ay yine yalancı pozitif mağduru oldum malesef. Kan testi vermeme gerek kalmadan adet oldum
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah bu ay güzel haber alırsınız
Koyu kahve, koyu kırmızı arası bişeydiKanamanız ne renkti pembe mi kahverengi mi yoksa direkt kırmızı mıydı
Yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi oluyor diye biliyorumKoyu kahve, koyu kırmızı arası bişeydi
Evet okuduğum kadarıyla bende öyle biliyorum canım. Daha önce bi gebelik geçirdim ama onda yaşamadım yerleşme kanaması.Yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi oluyor diye biliyorum
Ben de hiç yaşamadım ama okuduğum kadarıyla biliyorum ben deEvet okuduğum kadarıyla bende öyle biliyorum canım. Daha önce bi gebelik geçirdim ama onda yaşamadım yerleşme kanaması.
Ama araştırıp acaba var mı demekten baya bilgi sahibi oldum bu süreçte :)Ben de hiç yaşamadım ama okuduğum kadarıyla biliyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?