Noktalama İşareti Olsanız Ne Olurdunuz ?Neden?

! olurdum çünkü bütün heyecan, sinir, ani tepkiler, coşku gibi yükselen duygular beni tanımlar

Son düzenleme:
" ... " olurdum. Cümleye başlayıp da söylediklerimin yanında söyleyemediklerimi de temsil ederdi. Tamamlayamam hiç cümleleri, dahası dahası vardır hep.

virgül olup cümleleri bağlasam da ilgili kelimeleri bi yere ilgisizleri gerektikleri yere toplar
ünlem olup gerekli yerde endişe sesleniş dehşet yaratır
soru işareti olup daima kafaları kurcalamak isterdim

ama asla üç nokta olmak istemezdim bi lafı söylememek eksik söylemekten iyidir her zaman

Son düzenleme:
Yerine ve insanina göre degisir..degisiyor. Ama hepsindede adil ve gerekeni oldugumu düsünüyorum.
Illa biri olmak gerekiyorsa.. "." olurdum, cünkü beni/karakterimi en güzel anlatanin bu oldugunu düsünüyorum..
Insanlara karsida herzaman "." oldum cünkü arkami döndügümde veya bana arkasi dönüldügünde bunlar "(..),?,!" olsun istemem.
Iki yüzlü, dedikoducu, sahte, celiskili konusan, bir dedigi digerini tutmayan insanlari sevmiyorum. Hayatimda ya sag, ya sol, ya siyah, ya beyaz, ya evet yada hayir var. Hic bir zamanda karsimdaki insanin kafasinda bir "?" veya "(..)" kalmasini saglamadim, istememde, cünkü insanlara, bana olmalarini istedigim gibi, davraniyorum.. Benim karsimdayken koyulan nokta, arkami döndügümdede orda kalsin virgüle dönmesin, yoksa benim ünlem isaretine gecmem gerekir

... 3 nokta olurdum. Çünkü yaşadıklarımın hep devamı vardır. kolay kolay silebilen bir insan değilim devamı mutlaka gelir. Hem de öyle bir gelir ki giderken beni de götürür

".." olurdum; ne "..." olabilirdim devamını getirecek ne de "." olabilirdim tamamen vazgeçecek.

Soru isareti olurdum. Cunku bayagi merakliyimdir ve ben bile bazen kendimi anlayamiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…