Nolcak benim bu halim

Faturayı banka ödüyor, kahvaltı hazırlamaz, kaza yaparsam arabayı servise götürür ama çenesinden de kurtulamam maalesef...

Gercekten iyi niyetle yaziyorum.
Asla kirmak elestirmek gibi bi niyetim yok.

Takintili misiniz? Fatura ödemek nedir? Evlenmesek de olur faturalarimi ödesin nasil bi dusunce 😑
Gecmiste ailenizde ödenmeyen fatura kavgasina cokca sahit oldugunuzu dusunuyorum.

Bunun disinda isteklerinizde bir sey yok. Dogayi seven, mumkunse canakkale izmir balikesir dolaylarin bir es bulun. Cok daha modern oluyorlar. Kahvalti hazirlar cocuga bakar ben disari cikarim arkadaslarimla. Cok becerikli degildir ama yapabildigi her seyi yapar. Koltuk silip perde takar mesela :)

Son düzenleme:
Gercekten moralimi bozdunuz hayata inancimi devirdiniz.bu nedir ya hu kahvalti hazirlamayip fatura odemiyorsa ne isi var saka misiniz?tabi ki hazirlayacak tabi ki odeyecek.her yuk benim omzumda olacaksa niye beraberiz.evli cocuklari var desinler diye mi?ya da bi adamin himayesinde yasamak icin mi?
Kahvalti hazirlamiyosa aksam yemegi hazirlasin.e ben de calisacagim o da niye yemegi kahvaltiyi hep ben hazirlayayim.faturayi bari odesin otomatik de olsa o para ciksin.kusura bakmayin da fatutayi da ortak odeyecegiz diyorsa gule gule gitsin yani.
Bunlara luks diyen kadin da ne bileyim ya ... neyse

Gercekten iyi niyetle yaziyorum.
Asla kirmak elestirmek gibi bi niyetim yok.

Takintili misiniz? Fatura ödemek nedir? Evlenmesek de olur faturalarimi ödesin nasil bi dusunce 😑
Gecmiste ailenizde ödenmeyen fatura kavgasina cokca sahit oldugunuzu dusunuyorum.
Niye takintili olayim.bi katkisi olsun anlamjnda bi sorumljlugu plsjn eve dair.benim yukumu alsin.faturalar vergiler odesin tabi.her seyi ben odeyeceksem.niye beraberiz.anlamiyorim ki eslerjniz evkn faturalarini odemiyo mu siz mi oduyosunuz ne varsa.

Ya cocuk da sart degil.evlenmesek de olur ben birlkkte de yasarim.hayat arkadasi.kahvalti hazirlayan,fatura odeyen,birlikte eglenebildigim biri.

Sen bütün işleri adama yaptırmak istiyosunuz anlaşıldı.
Faturalar için otomatik ödeme yap.
Diğer işler için yardımcı tut.
Ama seni seven, seninle eğlenen, gezen, mutlu olan koca bul.
Faturayıda koca ödesin kahvaltıyıda koca yapsın çocuklara da koca baksın eee sen nabıcan tam olarak.
Birlikte yapalım diye yazsan anlarım ama senin tüm beklentin karşı taraftan.
Öyle bir erkek daha dünyaya gelmedi.

Kahvaltı hazırlayan adam mı var da hayalperestlık guzel gercekten :)) ama evlılık dedıgın o kadar beklediğin gibi bısey degıl ya çok da şeyyy yapmamak lazım:)))

Senin bu isteğinin arkasındaki özlemi anladım. Ben evli değilim, çalışıyorum çok şükür. Hayatımı tek başıma idame ettirmenin zorluğunu biliyorum. Kaza yapmıştım bir kere, oturduğum yerde düşünüyorum. Kimi arayacağım? Tutanak mı tutmak gerek, ya beni oyuna getirirlerse, arabadaki hasar ne kadar fazla görmek istemiyorum düşünceleri eşliğinde kaskatı kesilmiştim. Etrafta esnaf başıma üşüştü, sandalye çeken mi dersin, su veren mi, abla halledilir çok hasar yok diyen mi dersin. Diğer sürücü bile cellallenemedi, hemen yardımcı olmaya çalıştı o da. Sonuç olarak servisi aradım, biraz fazla ödeme yaptım ama halloldu, kaskom vardı, arabam çok zarar görmemişti. Artık bir daha kaza yaparsam ki inşallah yapmam daha özgüvenliyim. Konuyu dağıtmayayım ben seni anlıyorum.

Eş istiyorsun, ödemeleriniz ortak olsun ama onun sorumluluğunda ilerlesin. Erkek işleri söz konusu olduğunda eşin yapsın ki sen böylece kendini erkek gibi hissetme. Çok iyi anlıyorum seni.

Ama şöyle düşün, kadının hayatın zorluklarından haberdar olması iyidir. Senin bilgin dahilinde olması bir şeylerin.. Bilemezsin evli bile olsan bir gün yalnız kalıp kalmayacağını.

Ama tabi ki evlilikte jest yapsın. Kahvaltı hazırlamaz da senin hoşuna giden olağandışı bir şey yapar tabi ki mutlu olursun.Senin yükünü alsın. Güvenebil ona. Tabi hayat arkadaşlığı karşılıklı olacak. Senin istediğin durumların olduğu evlilikler var merak etme.

Çok da beklentili olma ama.

Şu zamanda her ilişkide olması gereken sadakat bile erkeğin kadına lütfu gibi olmuş.

Sadık, iyi ve ileri görüşlü bir eş ve baba olabilecek birini bulursan bırak da kahvaltısı eksik olsun. Seni gezdiriyorsa, mutlu ediyorsa bırak pankeki eksik olsun.

Hiç olmayacak şeyler değil isteklerin. Sadece kendini şartlama. Sevgiler.

Hangi erkeğe evlenince pazar kahvaltılarını sen hazırlayacaksın desen kaçar. Bu işler içten gelmeli. Mesela benim babam bazen kalkar mükellef kahvaltı hazırlardı, fırından taze sıcacık ekmek alırdı, eşi, kızları varken. Bu onu çok iyi bir eş yapar mı yapmaz, onun da başka hataları vardı. Ablamın eşi her haftasonu kahvaltı hazırlardı, yemek yapar, temizlik yapar. Benim eşim bir kez hazırladı onda da sadece zeytin peynir çıkarmış dolaptan, bardakların tabakları yok, servis tabağı yok. Ama benim eşim babamdan da eniştemden de daha iyi bir eş ve daha iyi bir baba. Bana göre değil emin olun, detay vermediğim için anlamanız zor ama her kahvaltı hazırlayan, fatura ödeyen ideal eş değil.

:KK51:
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Internet bankacılığından ödeyin kolay oluyor.

Gercekten moralimi bozdunuz hayata inancimi devirdiniz.bu nedir ya hu kahvalti hazirlamayip fatura odemiyorsa ne isi var saka misiniz?tabi ki hazirlayacak tabi ki odeyecek.her yuk benim omzumda olacaksa niye beraberiz.evli cocuklari var desinler diye mi?ya da bi adamin himayesinde yasamak icin mi?
Kahvalti hazirlamiyosa aksam yemegi hazirlasin.e ben de calisacagim o da niye yemegi kahvaltiyi hep ben hazirlayayim.faturayi bari odesin otomatik de olsa o para ciksin.kusura bakmayin da fatutayi da ortak odeyecegiz diyorsa gule gule gitsin yani.
Bunlara luks diyen kadin da ne bileyim ya ... neyse

Siz kendinizi ifade edemiyorsunuz yada biz doğruyu anladığımız için size kızıyoruz.
Tam olarak bütün faturaları karşı taraf ödeyecek herşeyi o takip edecek kahvaltı hazırlayacak mı? Yoksa bunları birlikte mi yapacaksınız.
Sizde çalışıyorsanız tabiki faturaları birlikte ödeyeceksiniz. Bütün faturayı borcu kirayı vs. eşiniz ödeyip para kalmayınca ne yapacaksınız sizin paranızıda harcayacaksınız. Buda demek oluyor ki faturayı ha o ödemiş ha siz. Zaten artık gidip elden fatura ödenmiyo. Bankadan talimat yaparsınız olur biter.
Amaaa o eve bakacak ben kazandıgımı kendime harcarım mantıgındaysanız zaten o iş olmaz. Ki o mantıkda oldugunuzu düşünüyorum çünkü evlenmesemde olur ama faturalarımı ödesin arabamı yaptırsın demişsiniz. Siz başka arkadaşların da dediği gibi kendinize finansman arıyosunuz. Sevgiliniz neden szin faturanızı ödesin arabanızı yaptırsın ki ?
Bukadar mı acizsiniz.
ÖNCE SEVGİ İSTEYİN, MUTLULUK İSTEYİN, hayat paradan ibaret değil

Nasil yok ya.....kahvaltiyi hazirlamayacaksa fatura odemeyecekse ne ise yariyor ki niye evlenelim hayatimi kolaylastirmayan adamla?
İnsanlar genelde bir işe yarasin diye değil, sevdiği için evleniyor 🙋‍♀️ Kocam bana yemek yapmayacaksan, bir işe yaramayacaksan neden evlendim ki seninle dese, boşanma sebebi resmen.

Ayrıca, faturalari ben öderim. Zavallimin pazar günü bile yarım gün çalışma durumu olduğundan kahvaltı falan hazirlayamaz. Bunlar nasıl kıstas 💩

Kahvaltı hazırlayan koca mı. 😲😲😲😲
Bacım yok öyle biri ya yok bir de krep yapacak heee 😲
Ya niye yokmus neden negatif konusuyorsunuz? 5 senelik evliyim 1 oglum var pazar gunleri adam krep yapiyor ogluna patatesli yumurta yapiyor. Dort dortluk bir evlilik olamaz dersiniz de bu kadarcik bi hayali neden kucuk goruyorsunuz anlamiyorum.Insallah bulursunuz deyin gecin kizin morali yerle bir oldu sayenizde .😑

Back
X