- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi Dindirella
Faturayı banka ödüyor, kahvaltı hazırlamaz, kaza yaparsam arabayı servise götürür ama çenesinden de kurtulamam maalesef...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftasonu sabahın 6 sında ortalarda kosusturup mutfak cekmecelerine girecek kız çocuğunu da (kardeşimizin tam olarak hayali bu değildi ama) ben temin ederimayhhh ne guldum yaaaa![]()
Allah iyiliğini versin ne güldümFaturaları otomatik ödeme yap
Niye takintili olayim.bi katkisi olsun anlamjnda bi sorumljlugu plsjn eve dair.benim yukumu alsin.faturalar vergiler odesin tabi.her seyi ben odeyeceksem.niye beraberiz.anlamiyorim ki eslerjniz evkn faturalarini odemiyo mu siz mi oduyosunuz ne varsa.Gercekten iyi niyetle yaziyorum.
Asla kirmak elestirmek gibi bi niyetim yok.
Takintili misiniz? Fatura ödemek nedir? Evlenmesek de olur faturalarimi ödesin nasil bi dusunce
Gecmiste ailenizde ödenmeyen fatura kavgasina cokca sahit oldugunuzu dusunuyorum.
Ya faturayi vergileri vs takip etsin anlaminda soyluyorum.banka oder otomatik oder o beni baglamaz.Faturayı banka ödüyor, kahvaltı hazırlamaz, kaza yaparsam arabayı servise götürür ama çenesinden de kurtulamam maalesef...
Ya cocuk da sart degil.evlenmesek de olur ben birlkkte de yasarim.hayat arkadasi.kahvalti hazirlayan,fatura odeyen,birlikte eglenebildigim biri.
Ya cocuk da sart degil.evlenmesek de olur ben birlkkte de yasarim.hayat arkadasi.kahvalti hazirlayan,fatura odeyen,birlikte eglenebildigim biri.
Arkadaşlar faturaları odemenin "bankaya otomatik ödeme emri vermekten " ibaret olduğunu sanıyor ama o hesaba birisinin para yatırması gerektiğini atlıyorlarbana finansal köle arıyomuşsunuz gibi geldi.
Internet bankacılığından ödeyin kolay oluyor.
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Böyle bir mesaj yazmakla amacınız ne? Aferiiiimm ne büyük bir başarı!Faturaları eşim öder.
Kahvaltıyı eşim hazırlar genelde.
Küçük bir oğlumuz var 6 aylık.
Krep yemiyoruz...
Gercekten moralimi bozdunuz hayata inancimi devirdiniz.bu nedir ya hu kahvalti hazirlamayip fatura odemiyorsa ne isi var saka misiniz?tabi ki hazirlayacak tabi ki odeyecek.her yuk benim omzumda olacaksa niye beraberiz.evli cocuklari var desinler diye mi?ya da bi adamin himayesinde yasamak icin mi?
Kahvalti hazirlamiyosa aksam yemegi hazirlasin.e ben de calisacagim o da niye yemegi kahvaltiyi hep ben hazirlayayim.faturayi bari odesin otomatik de olsa o para ciksin.kusura bakmayin da fatutayi da ortak odeyecegiz diyorsa gule gule gitsin yani.
Bunlara luks diyen kadin da ne bileyim ya ... neyse
İnsanlar genelde bir işe yarasin diye değil, sevdiği için evleniyorNasil yok ya.....kahvaltiyi hazirlamayacaksa fatura odemeyecekse ne ise yariyor ki niye evlenelim hayatimi kolaylastirmayan adamla?
Ya niye yokmus neden negatif konusuyorsunuz? 5 senelik evliyim 1 oglum var pazar gunleri adam krep yapiyor ogluna patatesli yumurta yapiyor. Dort dortluk bir evlilik olamaz dersiniz de bu kadarcik bi hayali neden kucuk goruyorsunuz anlamiyorum.Insallah bulursunuz deyin gecin kizin morali yerle bir oldu sayenizde .Kahvaltı hazırlayan koca mı.
Bacım yok öyle biri ya yok bir de krep yapacak heee![]()