Nolcak benim bu halim

Yaa insanlar ne kadar komik. Faturaya, krep yapmaya takılmış. Burada konu sahibinin aslında eksikliği bunlar değil doğrudan. İlgi ve sevgi. 30 yaşı geçmiş, kendi ekonomik özgürlüğünü eline almış ve yalnız olan her kadının sorunu. Arabanın muayene zamanı geldi ve siz ilgilenmek zorundasınız oysa bir sevgili, eşiniz olsa siz kuaför randevunuzu ayarlamakla kafa yorsanız daha tatlı olmaz mı? Bir kadın için elbetteki en tatlısı ikinci seçenek :dondurma:

Konunun odak noktası çok başka aynı durumda olduğum için hanımefendiyi çoook iyi anladım ben. Ama çözümüm yok. Kel/ilaç sürme meselesi :KK70:

Yaa insanlar ne kadar komik. Faturaya, krep yapmaya takılmış. Burada konu sahibinin aslında eksikliği bunlar değil doğrudan. İlgi ve sevgi. 30 yaşı geçmiş, kendi ekonomik özgürlüğünü eline almış ve yalnız olan her kadının sorunu. Arabanın muayene zamanı geldi ve siz ilgilenmek zorundasınız oysa bir sevgili, eşiniz olsa siz kuaför randevunuzu ayarlamakla kafa yorsanız daha tatlı olmaz mı? Bir kadın için elbetteki en tatlısı ikinci seçenek :dondurma:

Konunun odak noktası çok başka aynı durumda olduğum için hanımefendiyi çoook iyi anladım ben. Ama çözümüm yok. Kel/ilaç sürme meselesi :KK70:

Daha tatli olur ama karşımızdaki de bir insan.
Ikimizin de bir izin gunu varken (sartlari farkli olanlar olabilir ben genel icin konusucam) onun izin gununde benim isimi halletmesini bekleyip kendim "tatli" seyler yapacaksam bu bir tarafin bir tarafi kullanmasi gibi geliyor bana.

Fatura da konu sahibi cok tekrarladigi icin dikkat cekti. Otomatik odeme olsun ama para ondan ciksin diyor. Daha adami bulmadan fatura ödetme derdi biraz uç nokta. Evlenmeyelim ama faturami ödesin ne demek ya. Alti üstü 3 kurusluk fatura icin insan bu kadar düsmemeli.

Daha tatli olur ama karşımızdaki de bir insan.
Ikimizin de bir izin gunu varken (sartlari farkli olanlar olabilir ben genel icin konusucam) onun izin gununde benim isimi halletmesini bekleyip kendim "tatli" seyler yapacaksam bu bir tarafin bir tarafi kullanmasi gibi geliyor bana.

Fatura da konu sahibi cok tekrarladigi icin dikkat cekti. Otomatik odeme olsun ama para ondan ciksin diyor. Daha adami bulmadan fatura ödetme derdi biraz uç nokta. Evlenmeyelim ama faturami ödesin ne demek ya. Alti üstü 3 kurusluk fatura icin insan bu kadar düsmemeli.

Ben tarafların birbirini tabir-i caiz ise yontmasından veya tatil günlerini zapt etmesinden bahsetmedim zaten. Paylaşabilme imkanından bahsettim. Hayatında biri varsa paslaşabilme imkanın var en azından sıkıştığında. Ama yalnız isen bunu tek başına yapmak zorundasın. Bu da insanı yorar ve içinde olan bilir sonra zaman zaman keşke birisi olsaydı da tek başıma bunlarla uğraşmak zorunda kalmasaydım denir. Bu da çok doğal.

Ya niye yokmus neden negatif konusuyorsunuz? 5 senelik evliyim 1 oglum var pazar gunleri adam krep yapiyor ogluna patatesli yumurta yapiyor. Dort dortluk bir evlilik olamaz dersiniz de bu kadarcik bi hayali neden kucuk goruyorsunuz anlamiyorum.Insallah bulursunuz deyin gecin kizin morali yerle bir oldu sayenizde .😑
Ok.

Hanfendi siz hamalmi ariyorsunuz islerinize?
Insan once kendine yetebilmeli. Nedir bu baskasinda aradiginiz mutluluk?
Bunun yolu ilk once guzel bi meslek ve cabadir, ardindan kendine yetebilme disiplinidir. Eger bu saglam durusu gosteremezseniz o koca gelir sana sabah kahvalti hazirlar, faturalarinizi oder sonrasinda aksamina baska kadinlarin koynuna girer mesayi saatim bitti diyip. Sizinde zaten saglam durusunuz olmadiginiz icin dizinizi kirip oturursunuz aldatildiginiz halde.

Bu hanımefendinin bizi trollledigini düşünüyorum
Şu eşinin telefonuna resimleri gelen kadın olan konuda sevgilisinin kendisinden isteklerine dair mesajından sonra açıkçası amacının burayla dalga geçmek oldugunu düşündürdü hele, bütün mesajlarındaki yazım hatası ve kendini ifade etme zorlugunu demiyorum bile.

Faturaları genellikle eşim öder,
Pazar günü de erken kalktığı için kahvaltıyı o hazırlar.
Krep yemiyoruz daha çok boyoz falan :KK70:
Ne konulara dönmüş ya burası :işsiz::KK70:

Bu hanımefendinin bizi trollledigini düşünüyorum
Şu eşinin telefonuna resimleri gelen kadın olan konuda sevgilisinin kendisinden isteklerine dair mesajından sonra açıkçası amacının burayla dalga geçmek oldugunu düşündürdü hele, bütün mesajlarındaki yazım hatası ve kendini ifade etme zorlugunu demiyorum bile.
Aynen. Fake oldugunu düşünüyorum ama delilim yok dediğim üyelerden biri.

Saka gibi....uye sahteymis niye krep yapan fatura odeyen birini istedi diye😂😂😂😂😂 adam kahvalti hazirlasin dedim diye fatura odedkm diye cikatci da oldum.ahahha cok tatlisiniz.ayol siz fake olsaniz keske bjnlar nasil hayatlar deliler mi ne😏😅

sürekli aynı şeyi düşünüp istediğiniz için evren "karşında soyunamam yasemenlikek, biraz unut beni de rahat edeyim" diyor bence.

siz evlenmeyin cidden.

bu arada ozellikle erkek cocugu isteyen kadinlara ayar oluyorum. kendi cinslerini asagiliyorlar. oysa kucuk bir kizcocugunu herkes daha cok sever ve ilgi gosterir. erkek cocuk anneye sirtini doner de kiz evlat birakmaz.

pipi meraklisi ortadogulu kadinlarimiza anlatamadik bi turlu

aradigi sey sevgi degil. maddi manevi bir erkegi sömürmek ya da bir erkegin boyundurugu altina girmek.

erkek oder faturalari. arabayi erkek goturur tamirciye. ataerkil duzeni savunan kadinlarin evde kalmasi cok hosuma gidiyor.

2.evliligim.
3 defa evlenir bosanirim da konu sahibi bir kere evlenemez.

Karsimdaki erkege insan gozuyle bakiyorum deger veriyorum kullanmiyorum cunku

evlendigimden beri kahvalti hazirlamiyorum bizde esimde yemegide daha cok o yapar yani sadece dizilerde yok böyle adamlar :)

her pazar kahvaltı ve temizliği esim yapar aksamlarıda sofrayı o kurar bulaşığı halleder yani kim neye müsaitse o halleder. Ama eşime hiç fatura ödetmedim daha araba aldım kullanamadım esim kullanıyor. Var böyle adamlar umudunu kaybetme. Ama iyi tanıyarak evlen beklentilerini söyle. Odunun tekiyle evlenince tabi beklenti patlıyor.

ayrıka kk üyeleri şu erkek çocuk isteyenlere saldırmayı bırakın kız isteyene laf yokta ona niye var? Erkek bırakırmış sırtını dönermişte bilmem ne ne kız evlatlar evlerden ıraklık. Şu alınganlığınızı bir bırakın herkes kız doğuracaksa erkeği kim doğuracak asıl cinsiyetçiliği siz yapıyorsunuz

sürekli aynı şeyi düşünüp istediğiniz için evren "karşında soyunamam yasemenlikek, biraz unut beni de rahat edeyim" diyor bence.
Evren kim yakisikli mi:cool:cok ilginc yalniz yorumlar.ne ortadogululugum kalmis ne ayakta duramayisim ne sahteligim kalmis😂😂😂😂niye normal hayaller kurdum diye.sanirsin uzay mekiginde az pismis koca istedim.deli misiniz yoksa ben mi anormalim vallahi cozemedim.lakin bu kafalar normalde ben anormal olmayi onur sayarim ya valla.....neyse hoscakalin hanimlar.

Erkek kahvaltı da hazırlar, temizlik de yapar, yemek de... Beraber yürüyüşler de yaparsınız. İsteklerinizde bir anormallik yok. Ama bunları ifade şekliniz sıkıntılı bence.
Çünkü evlilik bunlardan ibaret değil ve bir tarafın diğer tarafın hayatını kolaylaştırması üzerine kurulu da değil.

İki taraf birbirinin hayatını kolaylaştırmalı.
Fatura ödemezsiniz belki ama başka sorumluluklarınız olur.
Evlenecekseniz bunu bilerek evlenin de hayal kırıklığına uğramayın bari.

Evren kim yakisikli mi:cool:cok ilginc yalniz yorumlar.ne ortadogululugum kalmis ne ayakta duramayisim ne sahteligim kalmis😂😂😂😂niye normal hayaller kurdum diye.sanirsin uzay mekiginde az pismis koca istedim.deli misiniz yoksa ben mi anormalim vallahi cozemedim.lakin bu kafalar normalde ben anormal olmayi onur sayarim ya valla.....neyse hoscakalin hanimlar.

anormal olan istekleriniz değil bunlara fazla takıntılı oluşunuz bence. biraz akışa bırakmak rahatlatır..

Altin aramiyorum ya....yapmayin hanimlar pazar gunu kahvalti hazirlayan uyandiran,bi yuruyuse ciktigimiz es cok mu lüx? Sanayiye ben goturmeyeyim aracimi kaza yapinca o gelsin gotursun cok mu lüks? Faturayi bile odemeyecekse?cok ilgincsiniz.ben mi bakayim adama hem maddi hem manevi? Neden ki
Pazar sabah erken kalkıp kahvaltıyı hazırlaması kavga sebebi çünkü onun mutfakta gürültü içinde iş yapması benim sesten uyanmam demek. Erken uyanırsa mümkünse sessiz sedasız otursun beni de uyandırmasın.
Arabayla ilgilenir, yürüyüşe de çıkıyoruz. Krep mrep zaten beceremez ben de istemem...
Bence Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın işler bir şekilde olur gider...

Back
X