- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi Dindirella
Ya ne isyedkm ki allasen.bunlari da yapmayan adamin ne isi var hayatimda
ben de aynı soruyu soruYorum zaman zaman

İşte ona evlilik deniliyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne isyedkm ki allasen.bunlari da yapmayan adamin ne isi var hayatimda
Bunaldım,boşanmak istiyorum deme sakın sonra
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
?Burun dudak mesafesi düzelmeden olmaz o işler![]()
Ya cocuk da sart degil.evlenmesek de olur ben birlkkte de yasarim.hayat arkadasi.kahvalti hazirlayan,fatura odeyen,birlikte eglenebildigim biri.Bunaldım,boşanmak istiyorum deme sakın sonrabir sürü çocuktan başımı kaşıyacak vaktim yok diye topic açmak istiyorsun anladım kuzum
İnşallah istediğin gibi olsunn. Bir yerden çıkar nasibin anlamadan bi bakmışsın emeklisin
![]()
Evliyim, 16 yılda 2 kez kahvaltı hazırladı. Arabamı hep kendim muayeneye götürdüm. Kaza yaptım damat ilgilendi başka şehirden
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Calismalarim suruyorBurun dudak mesafesi düzelmeden olmaz o işler![]()
Ya hu kahkaha attım siz çok yaşayın e miBurun dudak mesafesi düzelmeden olmaz o işler![]()
Kahvaltı hazırlayan koca mı yapmışlar.
Neden hala evlisin?cok ciddi soruyorum.Evliyim, 16 yılda 2 kez kahvaltı hazırladı. Arabamı hep kendim muayeneye götürdüm. Kaza yaptım damat ilgilendi başka şehirden
otur keyfine bak![]()
bende yemek yapan erkek istiyorum![]()
Arada çay koyanı bulursan şükret konu sahibesiKonu sahibesi romantik film izlemis ondan oyle diyor benceYani oyle omlet yapayim, portakal suyu sikayim koca yok ki...
Bi önceki konusuna gidiniz pls :)
Keşke öyle olsaYa cocuk da sart degil.evlenmesek de olur ben birlkkte de yasarim.hayat arkadasi.kahvalti hazirlayan,fatura odeyen,birlikte eglenebildigim biri.
Var Misscim neden olmasınKonu sahibesi romantik film izlemis ondan oyle diyor benceYani oyle omlet yapayim, portakal suyu sikayim koca yok ki...