Nolcak benim bu halim

:KK51:
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Bunaldım,boşanmak istiyorum deme sakın sonra😂 bir sürü çocuktan başımı kaşıyacak vaktim yok diye topic açmak istiyorsun anladım kuzum😂 İnşallah istediğin gibi olsunn. Bir yerden çıkar nasibin anlamadan bi bakmışsın emeklisin😂

Bunaldım,boşanmak istiyorum deme sakın sonra😂 bir sürü çocuktan başımı kaşıyacak vaktim yok diye topic açmak istiyorsun anladım kuzum😂 İnşallah istediğin gibi olsunn. Bir yerden çıkar nasibin anlamadan bi bakmışsın emeklisin😂
Ya cocuk da sart degil.evlenmesek de olur ben birlkkte de yasarim.hayat arkadasi.kahvalti hazirlayan,fatura odeyen,birlikte eglenebildigim biri.

:KK51:
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Evliyim, 16 yılda 2 kez kahvaltı hazırladı. Arabamı hep kendim muayeneye götürdüm. Kaza yaptım damat ilgilendi başka şehirden 🤣

otur keyfine bak 😘

Ben de istiyorum sabah kahvaltı hazırlayan operek uyandıran bir eş. Pazar günleri şöyle eşim minik oglum bir yürüyüş yapalım, arada eğlenceli etkinliklerimiz olsun ne bileyim eşimle sinemaya gidelim filan... Ama evliyim 😅

Kız uyan rüyada olur onlar :)) eşimden memnunum şükür ama istediğin gibi olmuyor herşey.

Şimdi kendi arkadaşlarımla nasıl fırsat bulup tatile gitsem, evde çocuğu babasına verip nasıl yalnız takilabilsem, nasıl hunharca paramı harcasam yurtdışı tatiline çıksam eskisi gibi arabama binip günlerce gezsem filan diyorum. Deli mi ne :))

İlk hedefim bir film var vizyona girecek, girsin tek başıma gidip onu izliycem. Ayyy çok heyecanlı....

Back
X