- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Dindirella
Nasil yani
1) o adam tek başına gelmiyor
Yanında anası, danası, bacısı, babası bilmem nesi, yeni bir aileniz oluyor. Hayatınızda yönetmeniz gereken insan iliskileri birden x2 oluyor
2) bir kahvaltı hazırlar, arkasından mutfağı toplayacağıma tarladan buğday toplayıp ayıklayıp öğütüp un yapip pankek yapsam daha kısa sürer. 7 yil bitecek, yeni öğrendi mutfak toplamayı. Ama ev süpürür sagolsun :)
3) adam o faturayı ödeyecek diye, baba evinden çıkıp aldığım sorumluluğun faturasını düşünüyorum da, yok cicim, karşılamaz.
Ekmek elden su golden, odamı toplasam tamam, yemekler önüme konur, donuma kadar ütülenir. Niye kaşındım di mi?
4) o tatlis erkek çocuğunun hamileliğinde ilk 4 ayda 7 kilo verdim. Sonra 20 kilo aldım. Sonra 30 saat şancı çektim, yetmedi üstüne sezaryen oldum, hooop gelsin lohusa depresyonu.
5) Eğer türkiye de yaşıyorsanız herkesin bir fikri var. Hele çocuğunuz varsa, a yapsanız b olmalı, c yapsanız ğ.
Hatta rus alfabesine geçerler ki, çoğu şeyi anlamıyorum hala.
6) aynı tatlis erkek çocuğu şu an 4.5 yaşında 3. Kez falan ergenlik geçiriyoruz. Rahmetli babaannemin 500 lük tesbihini hatıra diye ben almıştım, Arada ya sabır çekiyorum.
Yani fatura, pankek, erkek çocuğu değil mesele :)
Siz bunların rahmetini dilerken, zahmetine razı misiniz?
Bunu düşünün.
Bana göre deger
13 yıldır birlikte olduğum adamla, 7 yıldır evliyim.
Asigim hala. Elinden gelenin fazlasını benim için yapar.. Çocuklarım da iyi ki var.
Ama sorumluluğu, ama arada aklımı kaçıracak olmam, Her şeyden öte, hayatımın son 4.5 yılında 3 saat üst üste uyumayisim?
Var misiniz?