Nolcak benim bu halim

1) o adam tek başına gelmiyor
Yanında anası, danası, bacısı, babası bilmem nesi, yeni bir aileniz oluyor. Hayatınızda yönetmeniz gereken insan iliskileri birden x2 oluyor
2) bir kahvaltı hazırlar, arkasından mutfağı toplayacağıma tarladan buğday toplayıp ayıklayıp öğütüp un yapip pankek yapsam daha kısa sürer. 7 yil bitecek, yeni öğrendi mutfak toplamayı. Ama ev süpürür sagolsun :)
3) adam o faturayı ödeyecek diye, baba evinden çıkıp aldığım sorumluluğun faturasını düşünüyorum da, yok cicim, karşılamaz.
Ekmek elden su golden, odamı toplasam tamam, yemekler önüme konur, donuma kadar ütülenir. Niye kaşındım di mi?
4) o tatlis erkek çocuğunun hamileliğinde ilk 4 ayda 7 kilo verdim. Sonra 20 kilo aldım. Sonra 30 saat şancı çektim, yetmedi üstüne sezaryen oldum, hooop gelsin lohusa depresyonu.
5) Eğer türkiye de yaşıyorsanız herkesin bir fikri var. Hele çocuğunuz varsa, a yapsanız b olmalı, c yapsanız ğ.
Hatta rus alfabesine geçerler ki, çoğu şeyi anlamıyorum hala.
6) aynı tatlis erkek çocuğu şu an 4.5 yaşında 3. Kez falan ergenlik geçiriyoruz. Rahmetli babaannemin 500 lük tesbihini hatıra diye ben almıştım, Arada ya sabır çekiyorum.

Yani fatura, pankek, erkek çocuğu değil mesele :)
Siz bunların rahmetini dilerken, zahmetine razı misiniz?
Bunu düşünün.
Bana göre deger
13 yıldır birlikte olduğum adamla, 7 yıldır evliyim.
Asigim hala. Elinden gelenin fazlasını benim için yapar.. Çocuklarım da iyi ki var.
Ama sorumluluğu, ama arada aklımı kaçıracak olmam, Her şeyden öte, hayatımın son 4.5 yılında 3 saat üst üste uyumayisim?
Var misiniz? 🤣

Mutluluklar da ya siz gercek misiniz? Tabi ki dovmeyecek tabi ki sadakat yukumlulugune saygi gosterecek.bi pazar gunu ailesiyle yuruyus yapmayan bi kahvalti hazirlamayan beraber bi adamla niye evli kalalim?
Bunlari istedigim icin suclayan bile olmus.adam fatura odemiyorsa niye birlikte olayim onu da odesin yani.bana ne faydasi var o zaman.ben mi bakicam adama?hayat musterek.valla cok saskinimm su an
Valla çok gerçeğim. Senin kıstasın kahvaltı olabilir, benim kıstasım başkadır. Kahvaltı hazırlamıyor ama yazın Amerika’ya gidelim bu sefer diyorum ve gidiyorum. Ayrıca yürüyüş yapmaya da bayılırız.

:KK51:
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
İstediklerinin hiçbiri aşırı ya da anormal değil ki.Benim eşim tam olarak böyle biri sadece yürüyüşte biraz sıkıntımız olabilir:) Eş kişisi yeri gelir fatura da öder ,sigorta da ödeyebilir kahvaltı da hazırlar veya meyve tabağı da...Bizim sorumluluklarımız da başka olur.Hayalleriniz gayet güzel.Allah daha da iyisiyle karşılaştırsın.

1) o adam tek başına gelmiyor
Yanında anası, danası, bacısı, babası bilmem nesi, yeni bir aileniz oluyor. Hayatınızda yönetmeniz gereken insan iliskileri birden x2 oluyor
2) bir kahvaltı hazırlar, arkasından mutfağı toplayacağıma tarladan buğday toplayıp ayıklayıp öğütüp un yapip pankek yapsam daha kısa sürer. 7 yil bitecek, yeni öğrendi mutfak toplamayı. Ama ev süpürür sagolsun :)
3) adam o faturayı ödeyecek diye, baba evinden çıkıp aldığım sorumluluğun faturasını düşünüyorum da, yok cicim, karşılamaz.
Ekmek elden su golden, odamı toplasam tamam, yemekler önüme konur, donuma kadar ütülenir. Niye kaşındım di mi?
4) o tatlis erkek çocuğunun hamileliğinde ilk 4 ayda 7 kilo verdim. Sonra 20 kilo aldım. Sonra 30 saat şancı çektim, yetmedi üstüne sezaryen oldum, hooop gelsin lohusa depresyonu.
5) Eğer türkiye de yaşıyorsanız herkesin bir fikri var. Hele çocuğunuz varsa, a yapsanız b olmalı, c yapsanız ğ.
Hatta rus alfabesine geçerler ki, çoğu şeyi anlamıyorum hala.
6) aynı tatlis erkek çocuğu şu an 4.5 yaşında 3. Kez falan ergenlik geçiriyoruz. Rahmetli babaannemin 500 lük tesbihini hatıra diye ben almıştım, Arada ya sabır çekiyorum.

Yani fatura, pankek, erkek çocuğu değil mesele :)
Siz bunların rahmetini dilerken, zahmetine razı misiniz?
Bunu düşünün.
Bana göre deger
13 yıldır birlikte olduğum adamla, 7 yıldır evliyim.
Asigim hala. Elinden gelenin fazlasını benim için yapar.. Çocuklarım da iyi ki var.
Ama sorumluluğu, ama arada aklımı kaçıracak olmam, Her şeyden öte, hayatımın son 4.5 yılında 3 saat üst üste uyumayisim?
Var misiniz? 🤣
Valla yokum

Valla çok gerçeğim. Senin kıstasın kahvaltı olabilir, benim kıstasım başkadır. Kahvaltı hazırlamıyor ama yazın Amerika’ya gidelim bu sefer diyorum ve gidiyorum. Ayrıca yürüyüş yapmaya da bayılırız.
Olur Abd de olur ona da kabulum.

Hocam 2 ustte yazdim oku sana zahmet
hocam?
ben sizin nereden hocanız oluyorum ya?
ne kadar laubali konuşuyorsunuz.
yanlış anlaşılmaya müsait bir konuyu açıklayarak yazsaydınız o zaman. sizin yorumlarınızı takip etmek zorunda değiliz,konuyu okuyup geçiyoruz sonuçta.
umarım bulursunuz.

İstediklerinin hiçbiri aşırı ya da anormal değil ki.Benim eşim tam olarak böyle biri sadece yürüyüşte biraz sıkıntımız olabilir:) Eş kişisi yeri gelir fatura da öder ,sigorta da ödeyebilir kahvaltı da hazırlar veya meyve tabağı da...Bizim sorumluluklarımız da başka olur.Hayalleriniz gayet güzel.Allah daha da iyisiyle karşılaştırsın.
Bence de cok makul.ona sasirdim zaten.sanki bisiy istemisim gibi.bunlar da yoksa bi guzellik yapmayacaksa niye evliyim

Niye yahu?
Faturalarım ödenir hatta 4 yıl ise ara verdim, bir kere para hesabı sorulmadi
Evlendiğimden beri bırak arabayı servise götürmeyi, benzini bile sayılı aldım. Hatta yıkamaya da hep o götürür.
Çocukların banyoları, uykuları, isten geldi mi oynamaları da hep onda.
Pazar yürüyüşü yaparız, hatta uzun uzun yürürüz, çocuklar öğlen uykusuna yatsin da kafa dinleyelim
Başka ne istiyordunuz?
Hepsi var işte. :))

Altin aramiyorum ya....yapmayin hanimlar pazar gunu kahvalti hazirlayan uyandiran,bi yuruyuse ciktigimiz es cok mu lüx? Sanayiye ben goturmeyeyim aracimi kaza yapinca o gelsin gotursun cok mu lüks? Faturayi bile odemeyecekse?cok ilgincsiniz.ben mi bakayim adama hem maddi hem manevi? Neden ki

:KK51:
Hanimlar mutlu bir yuva,faturalari,sigortalari odeyen,ne biliym sabah kahvalti hazirlayan bi esim olmadan bu dunyadan gocup gitmek istemiyorum.......bi kucuk erkek cocugu.pazar kahvaltilari.....yapilan krepler.....yuruyusler...ya guzel seyler bunlar.olmasin mi benkm de bi yuvam.butun degisikleri cektim hayatim boyunca.ya gelsin artik ☹ cocik da olmasin hadi evlenmeyelkm de...tamam.ama biri gelsin ya.sabah kahvalti hazirlasin.faturalari odesin.ne biliym kaza yaptim mesela gelsin aracimi yaptirsin.ya her isi kendim yapmaktan yoruldum.kahbalti hazirlayan bi adam istiyorum.cok sey mi istiyorum
Çok tatlisin!!!
Malesef çoğu evlilik böyle olmuyor.Erkekler bir odun olup cikiyorlar.
Valla söylediklerinin hepsini bende istiyorum.
Adam bir işe gider gelir okadar .
A dan Z ye hepsini ben yapiyorum ,faturalari ödemek ,gezmeye götürmek(nere gezilecek diye önce bakarim),pazar kahvaltisi ..
Ben halen niye evliyim...
Benim halim nolacak böyle...

Niye yahu?
Evlendiğimden beri bırak arabayı servise götürmeyi, benzini bile sayılı aldım. Hatta yıkamaya da hep o götürür.
Pazar yürüyüşü yaparız, hatta uzun uzun yürürüz, çocuklar öğlen uykusuna yatsin da kafa dinleyelim
Başka ne istiyordunuz?
E boyle anlatsana.dizdiniz maddeleri onume😂😂😂

Peki ya isteklerinizin karşılığında,hayalinizdeki eşiniz ya çok daha fazlasını isterse?

Niye yahu?
Başka ne istiyordunuz?
Aynen😂😂
2 senedir elimi kahvaltıya değmem mesela, unuttum bile nasıl hazırlanır?
Ya da çocukları yıkayamıyorum, adam nasıl beceriyor aklım da ermiyor.

Konu sahibi, istekleriniz ütopik değil ama bunların mutluluk garantisi olmadığını da söyleyeyim, bilen biri olarak;)

Back
X