o kadar sinirliyken bu kadar düzgün yazı oluyor.sinirliyken imla klavuzuna gramer kurallarına bakamıyorum.Yapıcı yorum yapabilmemiz için, sizin de konuyu net anlatmanız gerek.
Fakat anladığım adam telefonu bu şekilde açtı sizin de sinirinizi zıplattı.
Kötü sözcükler ve yanlış kelimeler ile konu açılınca, yapıcı yorum almanız da zor...
Şahsen bende komik bulmadım benzetmelerinizi...
Konuyu tam anlatmamissiniz en son telefonu böyle açan biri demişsin nasıl açtı ki konuyu anlayabilsek yorumlayacagizyapıcı yorumu olan?
Bi yazdığını okuyasa canım biz imla kılavuzu gramerden bahsetmiyoruz konu ne onu yazmamissin sinirini anlatmışsın o kadaro kadar sinirliyken bu kadar düzgün yazı oluyor.sinirliyken imla klavuzuna gramer kurallarına bakamıyorum.
burda imlaya da çok değinilmedio kadar sinirliyken bu kadar düzgün yazı oluyor.sinirliyken imla klavuzuna gramer kurallarına bakamıyorum.
erkekler ile dertleşin o zamanHer tepesi atan bdv ye konu mu acmali anlamadım ben ,!?!
o kadar sinirliyken bu kadar düzgün yazı oluyor.sinirliyken imla klavuzuna gramer kurallarına bakamıyorum.
iş adamı değil maalesefDüzgün yazsan yardımcı olacak çok kişi var burada..
Evli misin onu bile doğru düzgün anlamadık.
"şeytan gibi kendi kendine çiftleşsin barizaten bu işlere merakı yok." derken cinsellikte eh işte mi diyorsun?
"anama kalsa sktret hayatına bak muhtaçmısın.der." derken konuşmuşsun sanki bu hususta...
noldu ne var demiş adam?
Sürekli arama beni kafan estiğinde demiş olabilir.
İşim gücüm var demiş olabilir.
Sana.cevabim KIB !erkekler ile dertleşin o zaman
başka kk klasikleri gelecek mi?
inşallah düzgün yorum yazan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?