- 14 Ağustos 2018
- 21.113
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.910
- 598
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
Kocan saf mı? Ne diye ayak işlerini yapmak için kendi gününü bölüyo. Kocanı uyar çeki düzen versin kendine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınız benimkine dedim bosver dediBizimkilerde öyle kayinpederim bizde kaldi mesela hani ya cay dökün misafire hadi onu getirin bunu getirin der. Sanki iendi evleri. Buzdolabını açıp bu biberler porsumuş biseyler yap dedi. Mesela benim kocam dolapta curuse aklına bakmak gelmez. Bu hem oğlunu hem bizi cozdukleri için. He eşimi arayıp çekirdek isteseler kendiniz alın der ama bı çok konuda eşiniz gibi fedakardir. Sadece kendi ailesine değil benim ailemede. Ancak herkes sınırını bilmeli. Bakın diğer gelin nasıl hak getirmiş kimse bişey diyemiyor. Elinde sonunda kötü olacaksiniz. 10 kere yapıp 1 kere yapmayınca zaten kötü diyecekler bırakın baştan beklentiye girmesinler. Gerekirse lafinizla gerekirse tavrınızla belli edin. Böyle tabiri caizse"sulu" insanlarla baş etmek çok zor çünkü. Ayrica esinizde dur çekirdek götürelim diyorsa buyur sen götür gel ben burda gezicem diyin. Herkes evliliğine Küçük bı mesele bile olsa önce karı koca olarak ailesini koymalı ana babasını değil. Her iki tarafta. Bu kadar samimiyetten Maraz doğar zaten.
Bosver diyor çocuk olsa döverim ama değilKocan saf mı? Ne diye ayak işlerini yapmak için kendi gününü bölüyo. Kocanı uyar çeki düzen versin kendine
evin küçük çocuğu mu eşiniz genelde aile Alış veriş işini hep ona yaptırdığı için devam ettiriyor gibi... abisinin yaptığı çok büyük kabalık bunun içinde eşinize birşey diyemezsiniz ...Benim eşimin ailesi bi tuhaflar sıcakkanlı ve samimiliği aşırı derecede abartıyorlar bence bununda bir sınırı olması lazım. ama öyle değiller abisi geçen misafir varken milletin içinde çekirdek yokmu meyve yolmu kahve yokmu dedi. bunu bir kere daha yaptı ama kendi karısı bunu yapmıyor bizim önümüze bir kahve bile getirmedi. yemek çay bu kadar ama özellikle bize gelince bunu yapıyor bende bundan rahatsızlık duyuyorum haklı mıyım bende eşime diyorum kendi karısı bize koymuyor bizden ne bekliyor diye sonra gezmeye bi çıktık hava alalım diye çıkmıyorduk baya sonra bu abisi aradı neredesiniz diye eşimde söyledi. sonra hemen anasına yememiş içmemiş yetiştirmiş burdalar diye onlarında canı çekirdek çekmiş eşimden istediler altında arabaları var elleri ayakları tutuyor canları istedikleri zaman fırıldak gibi geziyorlar kuruyemiscide yakın uzak da değil biz başka yerdeydi. bir yere daha gidecektik bunlar yüzünden gidemedik benimde suratım asıldı canım sıkıldı ne yapmalıyım bu durumda 1 senelik evliyim acemiyim neye nasıl davranacami bilemiyorum bendenmi eşimdenmi bilemedim burda tecrübe çoktur nolur yardımcı olun kafam gitmiyor silemiyorum
Yoo bosverirseniz tepenize çıkarlar bosvermeyin veremiyorum diyin uzun uzun konuşun konuyuBen diyorum benim adam bosver diyor
Sorun eşinde, ailesinde değil...Benim eşimin ailesi bi tuhaflar sıcakkanlı ve samimiliği aşırı derecede abartıyorlar bence bununda bir sınırı olması lazım. ama öyle değiller abisi geçen misafir varken milletin içinde çekirdek yokmu meyve yolmu kahve yokmu dedi. bunu bir kere daha yaptı ama kendi karısı bunu yapmıyor bizim önümüze bir kahve bile getirmedi. yemek çay bu kadar ama özellikle bize gelince bunu yapıyor bende bundan rahatsızlık duyuyorum haklı mıyım bende eşime diyorum kendi karısı bize koymuyor bizden ne bekliyor diye sonra gezmeye bi çıktık hava alalım diye çıkmıyorduk baya sonra bu abisi aradı neredesiniz diye eşimde söyledi. sonra hemen anasına yememiş içmemiş yetiştirmiş burdalar diye onlarında canı çekirdek çekmiş eşimden istediler altında arabaları var elleri ayakları tutuyor canları istedikleri zaman fırıldak gibi geziyorlar kuruyemiscide yakın uzak da değil biz başka yerdeydi. bir yere daha gidecektik bunlar yüzünden gidemedik benimde suratım asıldı canım sıkıldı ne yapmalıyım bu durumda 1 senelik evliyim acemiyim neye nasıl davranacami bilemiyorum bendenmi eşimdenmi bilemedim burda tecrübe çoktur nolur yardımcı olun kafam gitmiyor silemiyorum
Yani eşinizde bitiyor olay. Onjnla çözeceksiniz ha o da belli cozecek bir tio değil ama deneyin yine deBu erkekler neden böyle oluyor ki
bir daha sorduğunda yok diyinOnun kocasının gözü açık
Allah herkese farklı bir dert verirmiş benim dertlerinden bunlar size dert gelmeyebilir belki daha kötüsünü yaşadınız bilemem ama benim sorunlarımda bu takıntılı biri olduğumdan dolayı kafamdan atamıyorum çözüm aramaya çalışıyorum kendi çapımda keske sizde böyle diyeceğinize bir öneri verseydiniz kaç yaşındasınız bilemem ama bence tavsiye vermek daha önemli böyle konulara takılmaktansaKocanizla Karadeniz gezisi yapacaktiniz noldu kaynananiz izin verdi mi?
Yoksa siz daha eşinizi annesinden soğutamadınız mı?
En son nasıl soğutabilirim diye soruyordunuz..
Açtığınız diğer konularda size sayısız tavsiye verilmiş.Allah herkese farklı bir dert verirmiş benim dertlerinden bunlar size dert gelmeyebilir belki daha kötüsünü yaşadınız bilemem ama benim sorunlarımda bu takıntılı biri olduğumdan dolayı kafamdan atamıyorum çözüm aramaya çalışıyorum kendi çapımda keske sizde böyle diyeceğinize bir öneri verseydiniz kaç yaşındasınız bilemem ama bence tavsiye vermek daha önemli böyle konulara takılmaktansa
Valla beni güldürdünüz Allah sizden güldürsün teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz sarınırım ben kafayı yicem böyle giderseAçtığınız diğer konularda size sayısız tavsiye verilmiş.
Madem kocanizda iş yok siz kendinizi ezdirmeyin diye yazılmış ta çizilmiş.
Siz, size verilen öneri ve tavsiylere uymayıp
hâlâ "çözüm aramaya çalışıyorum"diyorsunuz.
Ne desinler insanlar?
"Kocani oturt bir sandalyeye ellerini arkadan bağla, eğer istediğim gibi biri olmazsan tüylerini yolarım de, öyle yola gelir" mi desinler?
Ne desinler?
Siz çözüm aramıyor, kafanıza uyan bir öneri verilsin istiyorsunuz.
Kocanizda iş yoksa siz resti çekeceksiniz.
Sanıyorum ki; ağzıniz da bir fermuar var kilidi de kocanız da
Doğru söylüyorsunuzAnladığım kadarıyla daha çok gençsiniz.
Şu an tek derdiniz(okumuyor ve çalışmıyorsaniz)akşama ne yemek pişirsem, hafta sonu kocamla gezmeye nereye gitsem olmalıydı.
Ama sizin dertleriniz kaynana, görümce elti ve kayın.
Bakın bugün siz kendinizi ezdirirseniz yarın daha da tepenize çıkarlar.
İstemediğiniz ve hoşunuza gitmeyen birşeye hayır deyince saygısız olmazsiniz. Siz ne zaman ki;"aman saygısız demesinler, aman kocam hakkımda kötü düşünmesin" demeyi birakip, kendi fikirlenirinizi beyan ederseniz, işte o zaman insanlar sizin hayatınıza müdahil olmaktan çekinirler.
Yazık ama size. Bu dünyaya onlara he demek için gelmediniz![]()
Haklısınız ama öyle bağırmakta patavatsızlik degilmiHerkesin misafirlik anlayisi farklidir. Bizde misafire sormadan birseyler ikram edilir. Karisi yapmiyorsa bu onun düsünecegi is. Bence siz ailesine fazla takintilisiniz. Mesafeli olun, ama kisas islerine girerseniz muhtemelen zararli cikarsiniz.
Onlara gidince sizde kahve yokmu.çitlek yokmu deyin olsun bitsinBenim eşimin ailesi bi tuhaflar sıcakkanlı ve samimiliği aşırı derecede abartıyorlar bence bununda bir sınırı olması lazım. ama öyle değiller abisi geçen misafir varken milletin içinde çekirdek yokmu meyve yolmu kahve yokmu dedi. bunu bir kere daha yaptı ama kendi karısı bunu yapmıyor bizim önümüze bir kahve bile getirmedi. yemek çay bu kadar ama özellikle bize gelince bunu yapıyor bende bundan rahatsızlık duyuyorum haklı mıyım bende eşime diyorum kendi karısı bize koymuyor bizden ne bekliyor diye sonra gezmeye bi çıktık hava alalım diye çıkmıyorduk baya sonra bu abisi aradı neredesiniz diye eşimde söyledi. sonra hemen anasına yememiş içmemiş yetiştirmiş burdalar diye onlarında canı çekirdek çekmiş eşimden istediler altında arabaları var elleri ayakları tutuyor canları istedikleri zaman fırıldak gibi geziyorlar kuruyemiscide yakın uzak da değil biz başka yerdeydi. bir yere daha gidecektik bunlar yüzünden gidemedik benimde suratım asıldı canım sıkıldı ne yapmalıyım bu durumda 1 senelik evliyim acemiyim neye nasıl davranacami bilemiyorum bendenmi eşimdenmi bilemedim burda tecrübe çoktur nolur yardımcı olun kafam gitmiyor silemiyorum