- 19 Aralık 2014
- 6.797
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.443
- 748
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
Siz yanlış hatırlamıyorsam eşinizi ailesinden soğutma voodoo’ları falan araştırıyordunuz en son, değil mi?Benim eşimin ailesi bi tuhaflar sıcakkanlı ve samimiliği aşırı derecede abartıyorlar bence bununda bir sınırı olması lazım. ama öyle değiller abisi geçen misafir varken milletin içinde çekirdek yokmu meyve yolmu kahve yokmu dedi. bunu bir kere daha yaptı ama kendi karısı bunu yapmıyor bizim önümüze bir kahve bile getirmedi. yemek çay bu kadar ama özellikle bize gelince bunu yapıyor bende bundan rahatsızlık duyuyorum haklı mıyım bende eşime diyorum kendi karısı bize koymuyor bizden ne bekliyor diye sonra gezmeye bi çıktık hava alalım diye çıkmıyorduk baya sonra bu abisi aradı neredesiniz diye eşimde söyledi. sonra hemen anasına yememiş içmemiş yetiştirmiş burdalar diye onlarında canı çekirdek çekmiş eşimden istediler altında arabaları var elleri ayakları tutuyor canları istedikleri zaman fırıldak gibi geziyorlar kuruyemiscide yakın uzak da değil biz başka yerdeydi. bir yere daha gidecektik bunlar yüzünden gidemedik benimde suratım asıldı canım sıkıldı ne yapmalıyım bu durumda 1 senelik evliyim acemiyim neye nasıl davranacami bilemiyorum bendenmi eşimdenmi bilemedim burda tecrübe çoktur nolur yardımcı olun kafam gitmiyor silemiyorum

Yani bahsettiğiniz kişilerin ne kadar yersiz davrandığının haricinde, asıl mesele eşinizin dengeyi kuramaması bence.
Nereye gittiğinizi söylemesin, her plana dahil etmesin istiyorsunuz ama sorunu yanlış yerde arıyorsunuz. Bu meseleyi çözecek olan kişi eşiniz. Çünkü sorunun kaynağı eşiniz. Kayın-aileniz değil.