Nolur acil bakınnn

Yapar çocuğu. Sonra da çocuk için boşanmıyorum der.
Kusura bakma ama bu bana göre hayatta kendi çabalarıyla varolmak istemeyen, zor yerine kolayı seçen kadınların bahanesi. Çevremde nice çocuğuyla boşanmış var, ailem boşanmış insanlarla dolu. En basit örneği mesela halam, 3 lise çağı çocuğuyla birlikte boşandıktan sonra Trabzondan İstanbula göç etti, boşandığında 35 yaşındaydı bir dikili ağacı bile yoktu şuan 2 evi 1 dükkanı var, kızı dergilere ropörtaj veren modaevi sahibi. Çocuklarıyla birlikte ayak işlerinde çalışarak ayaklarının üzerinde durmuşlar. Yapan yapıyor, gerçekten kurtulmak isteyen kadının tek bir bahanesi bile olmuyor. Ha bende bu yorumu kocasından ayrıldıktan sonra 2 çocuğuyla birlikte evini çekip çeviren hayatta "bende varım" diyen kadın olan annemin evinden yazıyorum, bunu da belirteyim.

halı da sıldıyse affedın bence zıra ev ısı yapması ınanılmaz bırsey kainatda yok boyle bırsey ınanılmaz
bırde yanlıslıkla nasıl aramıs ? sihirli bır guc elını almıs telefona goturmus numarayı yazıp zorla arayıp konusmus mu
?

Halanızın yanına gidip bir müddet onda kalın. İş bulup kendi düzeninizi kurun

21 yaşında. Benden genç. Bacağına dolanan çocuk da yok. Dünyayı yırtar istese ama, ev işi yaptı diye kocasının çapkınlıklarına göz yummayı tercih ediyor. Kendi bilir valla.

Kendisini boynuzlayan kocasına böylesine sahip çıkan ve buna da salak gibiyim diye kılıf bulan kadına verecek akıl yok bizde. Bizdeki akla yazık. Bu arada Eminim çok seviyor sizi. Sizi aşkıyla yormamak için aldatmayı seçmiş. Çünkü aşırı seviyor ve aşık

allahtan sevıyormus bırde sevmese ne olurmus dıye dusundum bende
Sevdiği için 2 kere aldatmış, Sevmese 200 kere aldatır kajfjdjdjd.
Şakası bir yana muhtemelen konu sahibinin ilk aldatılışı değil muhtemelen son da olmayacak.

Sevdiği için 2 kere aldatmış, Sevmese 200 kere aldatır kajfjdjdjd.
Şakası bir yana muhtemelen konu sahibinin ilk aldatılışı değil muhtemelen son da olmayacak.
konu sahıbının yakaladıgı 2. aldatıs dıyelım bız ona
yakalamadıgı da varsa...
bence de cok daha fazlası vardır ve olacaktır

%99 sevilmeyenler olarak çok kıskançsınız hanımlar ksjdjajaja hanginizin kocası %99 seviyor? Oran alalım?
Şimdi benimki aldatmıyor, cibiliyeti yetmez.
Ondan emin olamadım, sevmiyor demek.

Ama karakteri müsade etse, adam her konuda bencil olmasa aldatır herhalde, seviyor diyebilir miyim ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…