Nolur acil bakınnn

kadin inanmaya yer ariyormus belli ki
kesinlikle öyle. hicbir sekilde bir insanin güvenirligi böyle cümleler kurarak artmaz.

"Bir insana yüzde yüz güvenmekle yüzde doksan dokuz güvenmek arasında dağlar kadar fark vardı. Çünkü eksilen yüzde birin nereden eksildiğini bilemezdin ve dünyanın bütün kazıkları o küçük birin içine saklanabilirdi."

hande altaylı - kahperengi.

kitap okumak kadınları iyileştirecek, o zaman bilecekler kocişkolarının o %1lerin içine neleri saklayabildiklerini..

Ya nasıl konuyu özetlemşşsiniz.. Çok güldüm yaa ama konu sahibine de bir o kadar üzüldüm tabi...

kadin inanmaya yer ariyormus belli ki
kesinlikle öyle. hicbir sekilde bir insanin güvenirligi böyle cümleler kurarak artmaz.
işin enteresan tarafi 4 5 sene once kocasi avm personeli servisciligi yapiyordu
kadinda o avm ye alisverise gidiyor
kocasini evine biraktigi bir bayan personelle cay icerken goruyor
avmnin altini ustune getiriyor aldatiyosun beni yakaladim diyip bu olayin ustune hemen bosadi.
cay ictigi kizda benim eski calistigim magazadan iş arkadaşım işinde gucunde kendi halinde gencecik bir kız onun başına patladi kabak resmen

Terapiste gitmeyi teklif edebilirsiniz

Karsılıklı sevginiz oldugunu inandığınız için benim konuya yorumum yok. Yani var da yazmayacağım.

Shshshshs
Zeki kadın, severim
İşler rahata ersin, ondan sonra yapalım bu işi, elimizde patlatmayalım korona dönemi hem de
cefasini ben cektim sefasini elin kadininami sürdüreyim yani
yok öyle hem sevişecek hem oynaşacak hemde yerlerini benim tirnaklarimla kaziyarak sildigim eve gelip oturacak yok öyle yağma

Yorumlara bakarken biraz güldüm.. Kullandığınız kelimeler yüzünden tuhaf bir uslüba bürünmüş yazınız.. Ama ben çok üzüldüm durumunuza.. Sizi aldatmış hemde 2 kez... Tabi sizin bildiğiniz kadarıyla 2 kez... Bildiğiniz halde bunu tekrarlayabiliyorsa bilemiyorum ki affederseniz daha neler bekliyor sizi??? Az çok biliyorum da işte söylemek gelmedi içimden şuan..

Yüzde doksan dokuz sevdiğinden eminim mi
Yok artık daha neler
Yuhh bu kadar mı saf olunur

zamaninda affetmek cokta icine sinmemis galiba

Davranislarimiz tamamen icinde bulundugumuz psikoloji ile alakalidir.Aldatmanin da arkasinde psikolojik bir rahatsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…