Nolur acil yardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese iyi geceler . Eşim e büyük Bi değişiklik vardı doktor doktor gezdikten sonra hoca ya gittik . Musallat olduğunu söyledi. Bildiğiniz inanılır güvenilir Bi hoca varmı yardım edin ....
Var Mune Mune 😂 Adını da çıkardık helal et Mune ablacım.

Böyle boş işlerle ne vakit ne para kaybedin. Doktora psikiyatriye gidin büyücüye muskacıya şarlatana değil.

Herkese iyi geceler . Eşim e büyük Bi değişiklik vardı doktor doktor gezdikten sonra hoca ya gittik . Musallat olduğunu söyledi. Bildiğiniz inanılır güvenilir Bi hoca varmı yardım edin ....

Dualarınızı okuyun; olmadık yollara sapmayın, olmadık insanlara bulaşmayın.

bi bana musallat olmuyolar, o kadar da uğraşıyorum gelen giden yok.

Saçma sapan şeylere inanmayın para tuzağı neyi var eşinin

Mune Mune bilir diyorlar ama ben onlarn yalancısıyım

Adamın damarı mi tıkandı ne oldu doğru düzgün doktora gidin helak olacak elinizde

Hanımefendi konunuz yakında kapanır bu tür konular yasak ve dikkat edin hoca vs işleri ile dolandırılmayın.

İnanmayın. Hoca işlerine de girmeyin hiç bir sonuç alamaz sadece paranızı kaptırdığınızla kalırsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X