Nolur akıl verin.Eşimin ailesinden BIKTIM artık :((

meysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
281
112
103
Antalya
Mrb hanımlar
Çok dertliyim dokunsanız ağlıcam
Derdimi buraya dökmek istedim :KK43:
7 aydır evliyim. Tanışarak severek evlendik. Evlendigimizden beri esimin ailesinin triplerini çekmekten biktim. Memleket dışında yaşıyoruz. Arada bir memlekete gidiyoruz bir iki gunlugune. Gidince doğal olarak zaman kısıtlı olduğu için sadece eşimin ailesin de durmuyorum kendi ailemi de görmeye gidiyorum. Ama gidince batıyor herkese.
Yok sen bize soğuk davranıyorsun, yok her fırsatta kaçacakmış gibi duruyorsun gibi bi ton laf duyuyorum.
Ya diyorum zaman kısıtlı bi günlüğüne geliyoruz kendi ailemi gormeyeyim mi diyorum. Ki eşimin ailesindeykende muhabbet kurmaya calisirim, islerini yaparım, yemek yaparlarken biseyler yapmaya çalışırım, gidipte bi köşede oturmam. Ama yaranamadım.
En son gittiğimizde 3 günlük gittik. İlk gün kaynanam birlikte biseyler yapalım yarin dedi, yemek gibi. Bende olur dedim.
Neyse yarin oldu kahvaltı yaptık falan. Babam aradı nerdesin gelmeyecekmisin seni bekliyorum evden çıkmadım dedi. Bende gelirim baba çıkma bekle ozaman dedim. Kahvaltıyı yaptık. Saat 11 buçuk gibi çıktım. Çıkarken de kaynanama, anne gönül koyma ha dedim öptüm iki kere öyle çıktım. Neyse aksam ustu oldu esim aradı beni telefonda yok sen anamı kandırdın beni kandırdın diye bas bas bağırıyor. Dinlemedim kapattım teli. O gece annemler de yattım. Ertesi gün öğleden önce eve geleceğimi biliyor kaynanam. Çıktım gittim evde yokuz dışarıdayız dediler. Neyse iki saat bekledim evin oralarda. Geldiler oturduk yine bisey demedim. Bile bile iki saat beklettiler.
Kaynanam kızım yarin gidecekmişsin annengile bana söyleseydin ya bende biseyler yaparız demezdim dedi. Lafı açtı. Bende son anda gelişti olaylar diye anlattım ki kendi de vardı yanımda. Bu başladı beni kandırdın , aptalmiyiz biz, plan yaptın gittin Ya Allahım bi ton laf. Eskileri açtı yok sogukmusum bilmem ne. Bende altta kalmadim Allah var dedim. Konuştum. Sonra esim geldi. Dun onu arayıp doldurmuşlar zaten telefonda annesi ve ablası. Dedim annen bize darılmış dedim. Hakli diye anasını savunmasın mi. Anası da güç aldı sesini yükseltti.Bende açtım ağzımı. Bende döktüm içimi. Esim bana annesinin yaninda bağırdı. Uyardım ikinci kez bağırdı. Üçüncü kez bağırınca , bana bir daha sakin bağırıp erkeklik taslama ben ağaçta yetişmedim sakin dedim. Annesi de vardı.Aldım çantamı çıkacakken annesi yok sakinles geç otur diye kapıyı kitledi bırakmadi. Yan odaya geçtim . Yarim saat sonra annesinin tansiyonu çıktı. Ablası geldi hemen falan. Dinlendirdiler indi tansiyonu. Bende korktum çünkü bisey olsa sen yaptın olacak. Tansiyonu düşünce yanina gittim bak Anne dedm tamam sen alınmışsın kirilmissin onun için özür dilerim ama ben planlayarak kasten yapmadım bunu bil dedim öptüm gittim oturdum bi köşeye. Kendi evimize geldik simdi eşimle buz duvariz. Yüzüne bakmak istemiyorum. Bana anası bacisinin doldurusu yüzünden bağırdı çağırdı.
Napicagimi bilmiyorum.
İse giderken bugün , hayatimin en büyük kaziğını attin bana dedim çıktım evden.
Çok uzun yazdim ama atlayarak yazdım bi çoğu şeyi.
Esim normalde çok vicdanlı iyi biri gerçekten. Onu çok seviyorum ama bana boyle davranınca gözümden düşüyor.
Ne yapmalıyım simdi bilmiyorum. Bugün annesini nasıl oldun diye arayıp sorup kapatıcam sadece. Bunu da kullanırlar çünkü. Hasta oldum aramadın diye.
Eskisi gibi sıcak davranmayı düşünmüyorum ailesine.
Ama simdi eşime karşı napmaliyim nasıl davranmaliyim nolur bi akil verin nolur.

Son düzenleme:
Senin hatan da yok değil ... Bir gece önceden kadına söz verip sonra apar topar çıkman düşman da olsa hiç uygun bişey değil... Babana uygun bir dille kv'me söz verdim babacım diyebilirdin...

Orta dengeyi 2 günlüğüne gidiyorsanız, bir gün annende bir gün kv'de kalarak bulabilirsn

Babanın yaptığı da emrivaki olmuş söz mu vermiştin ki " seni bekliyorum" dedi? Baban şehir dışına falan mı çıkıyor ?

Günaydın.
Aslında haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
Sen oraya gidince kendi ailene geçeceğin kesin değil mi de kayınvalidenle plan yapıyorsun?
Ben senin yerinde olsam "yarına şunu yapalım,bunu edelim" dediklerinde direkt altını çizerdim; "Aaa mümkün değil,yarın kendi ailemle olacağım tabii ki de. Bunu unuttunuz galiba" derdim.

Esinin seninle ayni fikirde olmasa dahi, sen bizi kandirdin tarzi cumleler kurup ailesinin yaninda sana bagirmasi hic hos degil. Bu bir.

İkincisi sozune sadik olmaliydin, suc biraz sende de var.

Ucuncusu kvlerin cogu trip makinesi gibidir. Kafayi takmayayi ogrenmen lazim.

Dorduncusu seni yine de tebrik ederim, anne deyip optugun icin. Ben onu yapamam hala :)

Besincisi ve sonuncusu da esinle ciddi bir konusma yap. Gittigimizde toplam gun sayisini tamamen yariya bolup, esit sekilde gorecegiz ailelerimizi ve aileme gittigimde sende yanimda gel de. (Esinin gelmemesi gozumden kacmadi:) )

sevgiler.

Yapman gereken plan yapıp gitmen memlekete.

Zaten bu erkek annelerini de hiç anlamam bizim ailelerimiz damatlarına onların bize yaptığını yapıyor mu o halde baban da damadına tavır alsın tansiyonu yükselsin duygu sömürüsü yapsın allahım ya sinir oldum kadına

Senin hatan da yok değil ... Bir gece önceden kadına söz verip sonra apar topar çıkman düşman da olsa hiç uygun bişey değil... Babana uygun bir dille kv'me söz verdim babacım diyebilirdin...

Orta dengeyi 2 günlüğüne gidiyorsanız, bir gün annende bir gün kv'de kalarak bulabilirsn

Babanın yaptığı da emrivaki olmuş söz mu vermiştin ki " seni bekliyorum" dedi? Baban şehir dışına falan mı çıkıyor ?

Öncelikle sakin olmalısın böyle böyle ağaç kovuğunda büyümediğini anlayacaklardır!
İyi ki ailem ile kv ler ayrı şehirlerde yoksa bende yaşardım aynı sorunu sanırım.
Burada iş eşine düşüyor ama tepkilerinle zaten farkına varacak yaptığı saçmalığın.Daha yenisiniz ve sakince güzel dille anlat etkiye tepki yapma!

Babamı göremiyorum doğru düzgün. Her gittiğimizde bi şey çıkıyor. Tamam da olaylar sabahtan spontan gelişti. Ben bir gün önceden ailemle plan yapmadım ki. Ayrıca bi kv ile zaten devamlı bişeyler yapıyoruz ki. Bir kere yapamayınca böyle mi olmalı. Ki çıkarken de gönül koyma bak deyip öpüp çıkmasam zoruma gitmez.

ilk defa kaynana haklı gördüm :)
valla hiçte haklı değil ailesi özlemiş aramışlar kızlarını ne var bunda kız çıkıp ailesine gitti diye böyle mi yapacak kendi kızı olsa acabas yine böyle davranır mı?

Zaten daha 7 aylık evli yeni gelin evliliğe eşine yeni bi aileye alışma sürecinde belki psikolojikmende çok iyi değil ne diye üstüne gidiyorlar madem öyle oğlu da gitsin kayınvaldesinde kalsın çok çok az haklı olabilir ama anlayış göstermesi lazımdı sonuçta uzak yoldan gelmişler ve bu kızın da bi ailesi var her zaman her şey planladığımız gibi olmuyor malesef!!!

Ama siz de hatalisiniz,bir gun onceden soz verip de tutmamissiniz. Kendi yaptiginiz seyi esiniz size yapsa tonla laf edersiniz degil mi? Soz verdi yapmadi diye.
Tutamayacaginiz sozleri vermeyin, ama esinizin size bagirmasi falan elbette ki yanlis bunu savunacak degiliz

Babamı göremiyorum doğru düzgün. Her gittiğimizde bi şey çıkıyor. Tamam da olaylar sabahtan spontan gelişti. Ben bir gün önceden ailemle plan yapmadım ki. Ayrıca bi kv ile zaten devamlı bişeyler yapıyoruz ki. Bir kere yapamayınca böyle mi olmalı. Ki çıkarken de gönül koyma bak deyip öpüp çıkmasam zoruma gitmez.

Mrb hanımlar
Çok dertliyim dokunsanız ağlıcam
Derdimi buraya dökmek istedim :KK43:
7 aydır evliyim. Tanışarak severek evlendik. Evlendigimizden beri esimin ailesinin triplerini çekmekten biktim. Memleket dışında yaşıyoruz. Arada bir memlekete gidiyoruz bir iki gunlugune. Gidince doğal olarak zaman kısıtlı olduğu için sadece eşimin ailesin de durmuyorum kendi ailemi de görmeye gidiyorum. Ama gidince batıyor herkese.
Yok sen bize soğuk davranıyorsun, yok her fırsatta kaçacakmış gibi duruyorsun gibi bi ton laf duyuyorum.
Ya diyorum zaman kısıtlı bi günlüğüne geliyoruz kendi ailemi gormeyeyim mi diyorum. Ki eşimin ailesindeykende muhabbet kurmaya calisirim, islerini yaparım, yemek yaparlarken biseyler yapmaya çalışırım, gidipte bi köşede oturmam. Ama yaranamadım.
En son gittiğimizde 3 günlük gittik. İlk gün kaynanam birlikte biseyler yapalım yarin dedi, yemek gibi. Bende olur dedim.
Neyse yarin oldu kahvaltı yaptık falan. Babam aradı nerdesin gelmeyecekmisin seni bekliyorum evden çıkmadım dedi. Bende babam ya o benim babam. Gelirim baba çıkma bekle ozaman dedim. Kahvaltıyı yaptık. Saat 11 buçuk gibi çıktım. Çıkarken de kaynanama, anne gönül koyma ha dedim öptüm iki kere öyle çıktım. Neyse aksam ustu oldu esim aradı beni telefonda yok sen anamı kandırdın beni kandırdın diye bas bas bağırıyor. Dinlemedim kapattım teli. O gece annemler de yattım. Ertesi gün öğleden önce eve geleceğimi biliyor kaynanam. Çıktım gittim evde yokuz dışarıdayız dediler. Neyse iki saat bekledim evin oralarda. Geldiler oturduk yine bisey demedim. Bile bile iki saat beklettiler.
Kaynanam kızım yarin gidecekmişsin annengile bana söyleseydin ya bende biseyler yaparız demezdim dedi. Lafı açtı. Bende son anda gelişti olaylar diye anlattım ki kendi de vardı yanımda. Bu başladı beni kandırdın , aptalmiyiz biz, plan yaptın gittin Ya Allahım bi ton laf. Eskileri açtı yok sogukmusum bilmem ne. Bende altta kalmadim yukarda Allah var dedim. Konuştum. Sonra esim geldi. Dun onu arayıp doldurmuşlar zaten telefonda annesi ve ablası. Dedim annen bize darılmış dedim. Hakli diye anasını savunmasın mi. Anası da güç aldı sesini yükseltti.Bende açtım ağzımı. Bende döktüm içimi. Esim bana annesinin yaninda bağırdı. Uyardım ikinci kez bağırdı. Üçüncü kez bağırınca , bana bir daha sakin bağırıp erkeklik taslama ben ağaçta yetişmedim sakin dedim. Annesi de vardı.Aldım çantamı çıkacakken annesi yok sakinles geç otur diye kapıyı kitledi bırakmadi. Yan odaya geçtim . Yarim saat sonra annesinin tansiyonu çıktı. Ablası geldi hemen falan. Dinlendirdiler indi tansiyonu. Bende korktum çünkü bisey olsa sen yaptın olacak. Tansiyonu düşünce yanina gittim bak Anne dedm tamam sen alınmışsın kirilmissin onun için özür dilerim ama ben planlayarak kasten yapmadım bunu bil dedim öptüm gittim oturdum bi köşeye. Kendi evimize geldik simdi eşimle buz duvariz. Yüzüne bakmak istemiyorum. Bana anası bacisinin doldurusu yüzünden bağırdı çağırdı.
Napicagimi bilmiyorum.
İse giderken bugün , hayatimin en büyük kaziğını attin bana dedim çıktım evden.
Çok uzun yazdim ama atlayarak yazdım bi çoğu şeyi.
Esim normalde çok vicdanlı iyi biri gerçekten. Onu çok seviyorum ama bana boyle davranınca gözümden düşüyor.
Ne yapmalıyım simdi bilmiyorum. Bugün annesini nasıl oldun diye arayıp sorup kapatıcam sadece. Bunu da kullanırlar çünkü. Hasta oldum aramadın diye.
Eskisi gibi sıcak davranmayı düşünmüyorum ailesine.
Ama simdi eşime karşı napmaliyim nasıl davranmaliyim nolur bi akil verin nolur.
Aslında hatalı olan babanız. Sizi çağırmamalıydı. Nasıl olsa uygun bir zamanda görmeye gideceksiniz. Görmüş geçirmiş adam, böyle sorunların olabileceğini bilmesi gerekir. Benim babam çok dikkat etmiştir bu konularda. Eşini ve ailesini haklı bulmuyorum. Ama bunlar olabilen şeyler ve babanız biraz daha anlayışlı olmalıydı.

Günaydın.
Aslında haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
Sen oraya gidince kendi ailene geçeceğin kesin değil mi de kayınvalidenle plan yapıyorsun?
Ben senin yerinde olsam "yarına şunu yapalım,bunu edelim" dediklerinde direkt altını çizerdim; "Aaa mümkün değil,yarın kendi ailemle olacağım tabii ki de. Bunu unuttunuz galiba" derdim.

dedim ya tamamen doğaçlama gelişti olay:/(

valla hiçte haklı değil ailesi özlemiş aramışlar kızlarını ne var bunda kız çıkıp ailesine gitti diye böyle mi yapacak kendi kızı olsa acabas yine böyle davranır mı?

Zaten daha 7 aylık evli yeni gelin evliliğe eşine yeni bi aileye alışma sürecinde belki psikolojikmende çok iyi değil ne diye üstüne gidiyorlar madem öyle oğlu da gitsin kayınvaldesinde kalsın çok çok az haklı olabilir ama anlayış göstermesi lazımdı sonuçta uzak yoldan gelmişler ve bu kızın da bi ailesi var her zaman her şey planladığımız gibi olmuyor malesef!!!

kendi kızı da evli karşı kapısında oturuyor. Her gün birlikteler. Ben her gittiğimde gözlerine batıyor:(

1 gün sonra annenize gideceğiniz zaten belli neden kv söz verdiniz?
babanıza babacım sen işe git ben akşam üstü gelirim deseydiniz çok da haklı sayılmazsınız
eşinizin yaptıkları tamamen dolduruşa gelmek bu konuda hatalı

sakinleştikten sonra konuşun gitmeden şu kadar senin annede bu kadar benim annede kalacağız diye
artı sizinle beraber gelsin siz tek gitmeyin

Yine iyi davranmışsın ben olsam öpmezdim ne o öyle hem suÇlu hem güçlü yine de bildiğini yap huzurunu bozma ama her şey bi yere kadar geliniz diye esir değiliz ya

dedim ya tamamen doğaçlama gelişti olay:/(
Arkadaşım,zaten başka yerden geldiğinize göre kendi ailenize geçeceğiniz kesin değil miydi yani?
Yani ben mi anlatamıyorum ki o yere geldiğinizde kendi ailenizi hiç görmeden sadece eş ailesiyle vakit geçirip tekrar kendi evinize döndüğünüz oluyor mu yani?

Esinin seninle ayni fikirde olmasa dahi, sen bizi kandirdin tarzi cumleler kurup ailesinin yaninda sana bagirmasi hic hos degil. Bu bir.

İkincisi sozune sadik olmaliydin, suc biraz sende de var.

Ucuncusu kvlerin cogu trip makinesi gibidir. Kafayi takmayayi ogrenmen lazim.

Dorduncusu seni yine de tebrik ederim, anne deyip optugun icin. Ben onu yapamam hala :)

Besincisi ve sonuncusu da esinle ciddi bir konusma yap. Gittigimizde toplam gun sayisini tamamen yariya bolup, esit sekilde gorecegiz ailelerimizi ve aileme gittigimde sende yanimda gel de. (Esinin gelmemesi gozumden kacmadi:) )

sevgiler.

zaten dedim bende de iletişim kopukluğu oldu direkt sen haksızsın demedim annesine. Konuşuyorum güzel bi şekilde. Anne diyorum anlaştık mı beni anladın mı diyorum yine başa sarıyor. İki saat konuştuk beynim çatladı.

Back
X