Nolur akıl verin.Eşimin ailesinden BIKTIM artık :((

arada geçiriyor ama annemgile gittiğimiz zaman oturur bi köşede, tek tük laf eder eşim o da laf denk gelirse. Öyle konuşup edip ortama girmez. Hatta annem kaç kere biseyi mi var niye böyle duruyor der bana. Ama ben gidip eşime niye öyle duruyorsun diye tek kelime etmedim hiç. Ama bundan sonra edicem bende.
Aynen öyle kısasa kısas.Madem kendisi çok şey bekliyor o da hayırlı damat olacak o halde.

Olabilirdi. Ama bizim kulturumuzde " buyukler buyuklugunu gostersin' den once " buyuklere saygi" yi ogrendik.
Kac yasina gelmis kadina " hadi gezelim" diyip sonrada " yok ben gelmiyorum" demek senden yasca buyuk biriyle cocuk gibi oynamak gibi olur.
Kv abartmis olabilir esini felan aramayla. Ama hata sende basliyor dedgim gibi.
Babana " aksama gelicem size, ben birine soz verdim" demen gerekirdi. Ornegin bi arkdasa gezme sozu verip " yok vazgectim gelmiyorum" demek olur bu. Sevdgin saydigin bi arkdasa. Sen galiba " kv benim annem, o anlar beni" dedin. Ama o oz annem degilki senin niyetinin kotu olmadigini anlayabilsin.

Artı şöyle de birşey var. Ben bu konu acildiginda ilk başta güzel dille anne bak ben kasten bilerek yapmadım diye oturduk konuştuk açıklama yaptım. Konuşmanın sonunda yine başa döndü durdu. Hiç mi anlayış göstermez güzelce acikliyorum.

Son düzenleme:
Olabilirdi. Ama bizim kulturumuzde " buyukler buyuklugunu gostersin' den once " buyuklere saygi" yi ogrendik.
Kac yasina gelmis kadina " hadi gezelim" diyip sonrada " yok ben gelmiyorum" demek senden yasca buyuk biriyle cocuk gibi oynamak gibi olur.
Kv abartmis olabilir esini felan aramayla. Ama hata sende basliyor dedgim gibi.
Babana " aksama gelicem size, ben birine soz verdim" demen gerekirdi. Ornegin bi arkdasa gezme sozu verip " yok vazgectim gelmiyorum" demek olur bu. Sevdgin saydigin bi arkdasa. Sen galiba " kv benim annem, o anlar beni" dedin. Ama o oz annem degilki senin niyetinin kotu olmadigini anlayabilsin.
Gezme sözü değil birlikte yemek yapma sözü vermiş,anne dediğin oğlu gelini gelmeden yemeklerini yapar gelinden yemek mi beklenir,benim annem 74 yaşında gittiğimizde yemeği sarması hep hazır olur

Artı şöyle de birşey var. Ben bi konu acildiginda ilk başta güzel dille anne bak ben kasten bilerek yapmadım diye oturduk konuştuk açıklama yaptım. Konuşmanın sonunda yine başa döndü durdu. Hiç mi anlayış göstermez güzelce acikliyorum.

Senide anliyorum.
Hatalarini cimbizlayan hic cekilmez. Ozur diliyosun ama anlamiyor.
Ama tamda bu yuzden, cimbizlamaktan zevk aliyor oldugundan sen dahada dikkat etmeliydin.
Su an " soz verip yari yolda koyan gelin" damgasi yedin.
Bunu onleyebilirdin.

Senide anliyorum.
Hatalarini cimbizlayan hic cekilmez. Ozur diliyosun ama anlamiyor.
Ama tamda bu yuzden, cimbizlamaktan zevk aliyor oldugundan sen dahada dikkat etmeliydin.
Su an " soz verip yari yolda koyan gelin" damgasi yedin.
Bunu onleyebilirdin.

neyse bir daha ki ne artik hiç söz vermeyen gelin olarak takılırım :KK33:

Bence sen haklısın ama benim gibi KOCAMAN KESİN BİR HAYIR demediğin için başkasının gözünde suçlu olmuşsun . O plan yapıyorken hiç duymamazlıktan gel .

Back
X