50 bin mi!! Yuh! Tedavi olması gerek lakin kumar da alkol sigara gibi bir bağımlılıktır
İlk başta bu büyük olayı kayınvalide ve kayınpederle konuşmanız lazım..
Aile toplanacak bu büyük maddi ve manevi yıkım/ hata.neyse ortaya dökülecek..
olay ufak tefek değil..
kötü bir alışkanlık ve 50 bin borç var ortada..
biz bir yere kadar akıl veririz kendin de çözemezsin..
onlardan yardım al eşin anlatmazsa sen kesinlikle anlat..
bir süre ayrı durmak, düşünmek lazım gibi.
kabul etmiyor pislik!teklif ettim sen git diyor ben deli değilim((
canım bir daha oynamayacağına dair söz almalısın
bunun içinde aileler devreye girecek
Sevgi saygı yok sürekli kavga ediyoruz diyorsunuz
üstüne bunlar
hala boşanayım mı diye soruyorsunuz
Tek başınıza rest çekin o zaman.
basit bir konu ufak bir tutar değil bahsettiğiniz.gerçi ufak olsa ne olur muhakkak zamanla artacaktı.bence aileler toplanmalı ve herkes birleşip bu sorun çözülmeli tek başına zorlanabilirsin.şayet o zamanda çözümü olmazsa ondan sonra düşünülmeli boşanma ama önce çaba verilmeli diye düşünüyorum nacizane
hiç gücüm yok inanın..doğuda yaşıyorum ben..boşandıktan sonra konuşulacakları tahmin bile edemiyorum..akrabalarım akrep cinsindenişyerimdekiler,çevrem.. (offf ALLAH IM sen bana yardım et..
Gerçekten çok üzüldüm yaaa. Ama bir tepki koymazsan bundan yüz bulacak ve kendine çeki düzen vermeyi düşünmeyecek.
Arkadasım o ne der bu ne der dıye nıcın hayatı kendıne zından edıyorsun kı sıkıntıyı ceken sensın suan kımse evının ıcınde kı durumu bılmıyor ılk basta kendıne guven lutfen kadınsın annesın kızın ıcın en dogru kararı verecek olan sensın babam kabul etmez dıyorsun sen mı yaptın borcu kı sıkıntıya sokuyorsun kendını bana kalırsa esının aılesı destek degılse kendı aılene bahsetmelısın basıt bır konu degıl onlarında destegıyle en dogru kararı verırsın rabbım senı feraha cıkarsın ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?