NOLUR BAKAR MISINIZ?

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
333
653
103
lütfen içimi ferahlatacak bir şeyler söyleyin. bu sabah arkadaşım internet üzerinden alışverişi beceremediği için benden e kitap almamı istedi. ben de aldım onun ismiyle ama kendi kredi kartımla. e kitap mailine gelecekti. daha sonra ben ödemeyi yaptım sayfada kitap açıldı. arkadaşıma gitmemişti henüz mail olarak. ben gmail üzerinden arkadaşıma kitabı attım. ama böyle sahtekarlık yapma niyetimiz yoktu. sonra yaptığım şeyden korktum ve sitede işte dağıtılması durumunda ip üzerinden yasal işlem vs yazıyordu. kitap satılan sitenin WhatsApp hattına mesaj attık böyle böyle diye yeniden ücret ödeyelim korktuk kul hakkına girmek istemiyoruz diye ama son görülme dün gece 11. bu durumda bir şey olur mu çok korkuyorum gerçekten nolur bir şeyler söyleyin

Yaw ne olacak, onun ismiyle almış, onun mailine atmışsınız zaten.

Farz edin ben kendime aldım, rahat okumak için başka mailime iletemez miyim?

Korkmayın, 15- 20 tl' lik bişey için kimse size dava açmaz; önlem amaçlı o uyarılar ;)

Yaw ne olacak, onun ismiyle almış, onun mailine atmışsınız zaten.

Farz edin ben kendime aldım, rahat okumak için başka mailime iletemez miyim?

Korkmayın, 15- 20 tl' lik bişey için kimse size dava açmaz; önlem amaçlı o uyarılar :KK66:
çok sağolun ya ilk defa böyle bir şey geliyor başımıza ikimiz de ister istemez korktuk. bu gibi işlerle hiç ilgimiz olmaz çünkü

normalde e-kitaplarinizi da paylasabiliyorsunuz zaten, ama siniri olmasi lazim.
bence siz fiyatini yeniden odeyelim diyeceginize, neden maille gelmedi diye carlasaydiniz daha iyiydi.

Back
X