- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Şuan elim ayağım titriyor canım çok sağol yanılma payı var mıdir sizceBen gördüm hayırlı olsun
Canım heyecanlandırmayayım ama var hayırlı olsunSiyah beyaz yaptım
Sanmıyorum genelde tüm sabırsız annelerin böyle olur ilk testleriŞuan elim ayağım titriyor canım çok sağol yanılma payı var mıdir sizce
Evet. Çok erken daha 7 gün var adete :)Var sanki bişeyler ama çooooook erken
Ayy ciddi misin elimde eşimle görüyoruz ama nasıl çeksek de çıksa diyoruz valla çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin :)Benimde ayni boyleydi canım iki. Uc gun sonra.tekrarla yada yarin kan testine koş, hayirli olsunnnnnnnn
Teşekkür ederim canım inşallah :)Sanmıyorum genelde tüm sabırsız annelerin böyle olur ilk testleri
Siyah beyaz da attım sonra canımBazıları filtre uyguluyo bi de öyle bak
Ben görememdim ama istediğin olsun inşallah :)
Bak canım buda benim ki :))))))Ayy ciddi misin elimde eşimle görüyoruz ama nasıl çeksek de çıksa diyoruz valla çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz icin :)
Silik bile değil yani ama melegim benimleee göbuşumde :)))Bak canım buda benim ki :))))))
Bende gördümm hatta siyah beyaz yapmadan hayırlı olsun canımm inşallah vardır bebişKızlar adetime 7 gün var eşim hassas erken gebelik testi almış bugün sizde görüyor musunuz çizgiyi ben görüyorum gerçekte ama sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?