- 4 Nisan 2015
- 562
- 633
- 103
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Ben,olsam,şimdiye coktan verip sonucu,almıştım,ellerim tutmaz,ki,kaldı,ki,eşim,benden,once,giderKan testi yaptirinn ayy ben olsam idrarda gorur gormez kana giderdim
Haftasonu da yapıyorlar mı canımÖzel hastanede yaptırdım ben bi saate çıktı Can'ımdevlet bi gün sonra veriyor . Ben üşengeciö benimde eşim duramadı
Rabbim herkese versin canım inşallah çok beklemedenAy daha, bugün konuştuk ya valla çok,sevindim,canım,var,gibi duruyor yaptırın şimdi bile özel poliklinik de yapsan çıkar 1 saate dua et bana da lütfen
Çok silik ve çok ince bir çizgi canımçok belirsiz bir çizgi gördüm sanki benm ki de böyleydi testi tekrarla 2 gün sonra netleşir.
hayırlı olsun
Yaptır cnm benim adetime 6 gün vardı hcg 28 çıkmıştıEşim yaptıralım diyor canım ya
Acilden gir bhcg istiyorum de hemen kan alır yaparlarHaftasonu da yapıyorlar mı canım
Ayyyy canım benimde yarın 6 gün olmuş oluyor inşallah canım inşallah rabbim herkese versin banada versin çok bekletmeden ben haftasonu diye yapmazlar dedim sağolun kızlar Allah razı olsunYaptır cnm benim adetime 6 gün vardı hcg 28 çıkmıştı
Hadi inşallah
Sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah kan testinden güzel sonuçlar alırım yarın 6 gün kalmış oluyor bataCanım bende erken gebelik testiyle öğrendim adetime 3 gün kala ben dayanamadım pazar günüydü acile gittim kan aldılar sonuç gebeyim hayırlı olsun
İnşaallah canım güzel sonuçlarla gelirimAcilden gir bhcg istiyorum de hemen kan alır yaparlar
Sağolun kızlar Allah razı olsun inşallah kan testinden güzel sonuçlar alırım yarın 6 gün kalmış oluyor bata
Allah razı olsun amin inşallah canımKanda kesin sonuç alırsın canım Allah gönlüne göre versin inşallah
Canım evet var ama henüz çok yeni net emin olman için bir kaç gün daha geçmeliKızlar adetime 7 gün var eşim hassas erken gebelik testi almış bugün sizde görüyor musunuz çizgiyi ben görüyorum gerçekte ama sizce??
Kan testi yapıcam yarın canımCanım evet var ama henüz çok yeni net emin olman için bir kaç gün daha geçmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?