Nolur bakın korkuyorum lütfen

user12390

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
290
162
18
22
Merhabalar ben aralık 2024te hpv16 olduğumu öğrenmiştim öğrendiğim andan bugüne kadar benim asla ne iliskim ne de oral ilişkim olmadı az önce maydonoz suyu içtikten sonra bi kuruluk hisettim ve ağzıma baktım karşılaştığım şey karşısında şok oldum ki sürekli kendini inceleyen biriyim bunlar yoktu atacağım görsel bana ait değildir.başına gelen var mı lütfen elim ayağım titriyor korkudan nolur tam olarak böyle ne bu basına gelen var mı lütfen yardımcı olun yediğine içtiğine dikkat eden biriyim lütfen

Eklentiler

• IMG_2537.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 118
Çok ilginç nedir bu? Bende çocukluğumdan beri tat tomurcuğu var dilimin üstünde ama hep aynı. Bu dildekiler çok tuhaf duruyor. Yara gibi. Yeni mi farkettiniz

Çok ilginç nedir bu? Bende çocukluğumdan beri tat tomurcuğu var dilimin üstünde ama hep aynı. Bu dildekiler çok tuhaf duruyor. Yara gibi. Yeni mi farkettiniz
Evet yeni farkettim kendimi sürekli inceleyen bakan biriyim her gece ağız temizliği yaparken de incelerim şaşmaz fakat bugün aklıma düştü ve baktım bunlarla karşılaştım çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Her video yazı normal dese de hpv geçmişim yüzünden inanılmaz korku sardı her yanımı

Eklentiler

• IMG_2538.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…