Nolur bakin

Kumrlmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
111
11
28
35
Arkadaşlar yeni gebelik öğrendim ama bugun leke gördum cok az kahve leke ve bikereye mahsus peçeteye silerken pembe kan şimdide akintim kahve geliyo ögleden beri acil dktru aradim progestan aldim sol kasiğimda hep ağri var hafif o trafa yatarkende rahatsz oluyorum sıtim dada ara ara ağri var kimyasalmi acaba yaşayan varmi

Yerleşme kanamsi olblir cnm kirmizya dönmediği sürece ama tabiki tedbirni al her daim hayırlı olsn sağ saglim kucagna almayı nasip etsin inşallah

Normal gebeliktede kanama oluyor mesela plasentada kanama olmustu benim yani illa kimyasal gibi dusunmeyin..verilen ilaci duzgunce kullanip devam ederse doktor gitmelisiniz

Pembe kanama normal diye biliyorum gebeligin ilk haftalarinda olurmuş kahverengi kanama hakkında bi bilgim yok doktora git hemen

Adet bitmeye yakin akinti o renge döner ya aynen öyle şuan randevu aldim pazartesiye

Ara ara gelen ağrilar normalmi pki bazen orda damar gbi bişey atiyo korkuyorum

Amin rabbim hayirlisini nasip etsin ben ilk hmileligmde de leke gördum ama o zaman daha ilerki haftalardaydi bunda yeni dün değerim 79 çikti

Iki gün önce değerim 75 şimdi 209 çikti iymi sizce dktra gittim rahim klinlaşman güzel dedi kese olmadiği için bişey diyemem dedi

Iki gün önce değerim 75 şimdi 209 çikti iymi sizce dktra gittim rahim klinlaşman güzel dedi kese olmadiği için bişey diyemem dedi
Gayet güzel. Kese için daha yüksek olması lazım bir süre sonra görünecek o da inşallah

Korkmayın Allah’ın izniyle tutunmaya çalışıyordur miniğiniz benimde olmuştu ve çok korkmuştum bol bol dinlendim geçti ilk başlarda olabiliyormuş siz yinede doktora gözükün tabiki ama korkmayın

Hamileliğin başında normaldir illaki çok duydum bebek yerlesirken falanda oluyormuş ya hani
Bende adet oldum fakat yine de bir umuttur deyip test yaptırdım iki kere ikisi de negatif. İlişkiden sonra tam 7 hafta olacak yarın, fakat ara kanamalarım oluyor. Sizce tekrar yaptırmalı mıyım test, adet de oldum ama emin değilim belki geç döllenmedir

Korkmayın Allah’ın izniyle tutunmaya çalışıyordur miniğiniz benimde olmuştu ve çok korkmuştum bol bol dinlendim geçti ilk başlarda olabiliyormuş siz yinede doktora gözükün tabiki ama korkmayın
Bende adet oldum fakat yine de bir umuttur deyip test yaptırdım iki kere ikisi de negatif. İlişkiden sonra tam 7 hafta olacak yarın, fakat ara kanamalarım oluyor. Sizce tekrar yaptırmalı mıyım test, adet de oldum ama emin değilim belki geç döllenmedir. Lütfen bir şeyler yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…