nolur bakinn cok acill

sema colak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
759
272
103
6 gunluk bebegim var doktor emzirmenin yaninda arada mama vermemizi soyledi hastaneye giderken otohuste aglarsa veririm diye125 ml yani bi hiberon mama yaptim qma aglamadi hastajede de emzirdim eve geldik emzirdim birakti daha sonra mama verdim icti biberonu birakmadi bende actir diye cekmedim cekmeye calistigimda agladi kendine cekti hepsini icti daha sonra kustu biraz cok korkuyorum kimse yok yanimda esim iste bisey olur mu nolur bisey soyleyin

Mama sıcakta mi bekledi yoksa serin yerde mi?
Ağız dolusu ve fışkırarak kusmasi onun yanında ateşi yada ishali var mı canım.
Normal kustuyla yani fışkırarak değil belli mama fazla geldi fazlasını çıkartmış olabilir

Çocuk sütle doyuyorsa neden mama verdiniz ya? Ne biçim doktor bu şaka gibi, çocuğa ne verirsen içer tabiki!
Dua edin de memenizi bırakmasın çünkü mamaya alışan çocuklar genelde annenin memesini tutmazlar. Vermeyin bir daha mama falan..
Ayrıca çok geldiği için kusmuştur. Doğal.

Giderken yaptığınız mamayı dönünce verdiniz yanlış okumadım değil mi ? Lütfen bir daha yapmayın böyle bişey çünkü 1 saat içinde tüketilmesi gerekiyor o mananın. Çok küçük olduğu için sürekli emmek ister, sarılık ve riski yoksa meme verin. Çektikçe sutunuz gelir geldikçe doyar.

Bebekler meme emincede fazlasini cikarir.benim kizim emince cok kusardi.emerken tikanirdi sut fazla diye.once sagip ciceklerin dibine doker sonra emzirirdim.
Paniklemiyin gozlemleyin
3 saat sonrada emzirin rutinini bozmayin

Normal isida bekledi normal kusma oldu atesi yok

Korkma canım benim bebekler fazlasını kusar merak etme. ..fışkırir tarzda ve ateş ishal olmadıkça korkma ablacim. .daha bünyesi çok yeni...Allah analı babalı buyutsun inşallah. ..

Bir saatten fazla beklememeli keşke yeni yapsaydınız. Kusması buna mi bağlı bilemiyorum. Her zaman taze mama yada taze besin kullanılmalı bebeklere.

Korkma canım benim bebekler fazlasını kusar merak etme. ..fışkırir tarzda ve ateş ishal olmadıkça korkma ablacim. .daha bünyesi çok yeni...Allah analı babalı buyutsun inşallah. ..
Amin cok tesekkur ederim cok korktum bisey olucak diye aglamaktan gozlerim sisti elimden de bisey gelmiyo biseybyapamiyorum

Benimki 7 aylık.
İlk günden beri kusuyo.
Korkmayın.
Çok normal.
Fazla içmiş ya da yanlışlıkla midesine bastırmış olabilirsiniz.
Ama şu var:
Gündüzki mamayı mı verdiniz?
Bi de 125i bi içişte mi bitirdi?
Bu soruların cevabına göre net bişi diyebilirim...

Bi daha mama vermeyin lutfen. Emen bebege neden mama verdiriyor doktorunuz? Bebegime hayatimda 1 kere mama verdim emdikten sonra, onda da bu sekilde kusmustu. Agzindan burnundan her yerinden mama gelmisti. Boguluyordu az daha. Lanet olsun boyle doktora dedim zaten bi daha vermedim de ayni doktora gitmedim de. Sizde vermeyin lutfen. Ates, halsizlik olursa ve kusma devam ederse hemen doktora gidin.

Gazini cikartmak icin kucagima aldim oksurdu kustu tikandi gibi oldu nasil tutmaliyim ne yapmaluyim bilen var mi

Amin cok tesekkur ederim cok korktum bisey olucak diye aglamaktan gozlerim sisti elimden de bisey gelmiyo biseybyapamiyorum
Merak etme hepimiz geçtik ordan...Bu telaşın bitecek yoksa bebeğin çok ağlar. ..sen sakin dur ki bebege güven ver...daima fazlasını kusacak korkma..o da bir nevi iyi birsey aslında...Sağlıklı olduğunu gösterir ablacim

Bebekler çok kusar. Midelerindeki fazlalığı atıyor. Yatırma şekline dikkat edin. Bol bol meme verin. Allah sağlıklı uzun mutlu bir ömür nasip etsin.

Normal isida bekledi normal kusma oldu atesi yok
Canım mama süt gibi disarda fazla beklemez keşke onu döküp yenisini yapsaymissiniz
Bebeginizin keyfi yerinde mi huzursuzluğu ağlama vs varmı kasılma gibi mesela

Canım mama süt gibi disarda fazla beklemez keşke onu döküp yenisini yapsaymissiniz
Bebeginizin keyfi yerinde mi huzursuzluğu ağlama vs varmı kasılma gibi mesela
Yok hayir uyuyo kucagima aldim az once kustu kusarken oksurdu tikanir gihiboldu yuz ustu tuttum sonra durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…