- 4 Şubat 2015
- 759
- 272
- 103
- Konu Sahibi sema colak
-
Giderk3n yaptigikİçip kustuğu giderken yaptığınız mama mı yoksa yeni mama mı yaptınız?
Normal isida bekledi normal kusma oldu atesi yokMama sıcakta mi bekledi yoksa serin yerde mi?
Ağız dolusu ve fışkırarak kusmasi onun yanında ateşi yada ishali var mı canım.
Normal kustuyla yani fışkırarak değil belli mama fazla geldi fazlasını çıkartmış olabilir
Amin cok tesekkur ederim cok korktum bisey olucak diye aglamaktan gozlerim sisti elimden de bisey gelmiyo biseybyapamiyorumKorkma canım benim bebekler fazlasını kusar merak etme. ..fışkırir tarzda ve ateş ishal olmadıkça korkma ablacim. .daha bünyesi çok yeni...Allah analı babalı buyutsun inşallah. ..
6 gunluk bebegim var doktor emzirmenin yaninda arada mama vermemizi soyledi hastaneye giderken otohuste aglarsa veririm diye125 ml yani bi hiberon mama yaptim qma aglamadi hastajede de emzirdim eve geldik emzirdim birakti daha sonra mama verdim icti biberonu birakmadi bende actir diye cekmedim cekmeye calistigimda agladi kendine cekti hepsini icti daha sonra kustu biraz cok korkuyorum kimse yok yanimda esim iste bisey olur mu nolur bisey soyleyin
Merak etme hepimiz geçtik ordan...Bu telaşın bitecek yoksa bebeğin çok ağlar. ..sen sakin dur ki bebege güven ver...daima fazlasını kusacak korkma..o da bir nevi iyi birsey aslında...Sağlıklı olduğunu gösterir ablacimAmin cok tesekkur ederim cok korktum bisey olucak diye aglamaktan gozlerim sisti elimden de bisey gelmiyo biseybyapamiyorum
Ara ara oluyo boyle suan uyuyoGazini cikartmak icin kucagima aldim oksurdu kustu tikandi gibi oldu nasil tutmaliyim ne yapmaluyim bilen var mi
Canım mama süt gibi disarda fazla beklemez keşke onu döküp yenisini yapsaymissinizNormal isida bekledi normal kusma oldu atesi yok
Nasil yatirmaluyimBebekler çok kusar. Midelerindeki fazlalığı atıyor. Yatırma şekline dikkat edin. Bol bol meme verin. Allah sağlıklı uzun mutlu bir ömür nasip etsin.
Yok hayir uyuyo kucagima aldim az once kustu kusarken oksurdu tikanir gihiboldu yuz ustu tuttum sonra durduCanım mama süt gibi disarda fazla beklemez keşke onu döküp yenisini yapsaymissiniz
Bebeginizin keyfi yerinde mi huzursuzluğu ağlama vs varmı kasılma gibi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?