- Konu Sahibi sema colak
-
Evet gunduzki mama vebrek iciste bitirdi o yuzden cok korkuyorum basik biyle bisey yaptim anlamiyorum beynim durmus durumraBenimki 7 aylık.
İlk günden beri kusuyo.
Korkmayın.
Çok normal.
Fazla içmiş ya da yanlışlıkla midesine bastırmış olabilirsiniz.
Ama şu var:
Gündüzki mamayı mı verdiniz?
Bi de 125i bi içişte mi bitirdi?
Bu soruların cevabına göre net bişi diyebilirim...
Giderk3n yaptigik
Kusunca karnına bastırmadan yüzü karşıya bakar şekilde hafif öne eğik tutun.Gazini cikartmak icin kucagima aldim oksurdu kustu tikandi gibi oldu nasil tutmaliyim ne yapmaluyim bilen var mi
Nasil yatirmaluyim
Canım tecrübe ede ede öğreneceksin her şeyi benimde bebeğimin başına gelmeyen kalmadı panik atagim var önce ki gece uykusundan uyandı anne diye ağlıyor gittim banyoya zor attık kendimizi kustu baya eşim yanımda rahattım tek başıma olsam yine paniklerdim kızım 26 aylik oldu halen kusmasından korkarımYok hayir uyuyo kucagima aldim az once kustu kusarken oksurdu tikanir gihiboldu yuz ustu tuttum sonra durdu
Canım tecrübe ede ede öğreneceksin her şeyi benimde bebeğimin başına gelmeyen kalmadı panik atagim var önce ki gece uykusundan uyandı anne diye ağlıyor gittim banyoya zor attık kendimizi kustu baya eşim yanımda rahattım tek başıma olsam yine paniklerdim kızım 26 aylik oldu halen kusmasından korkarım
Evet gunduzki mama vebrek iciste bitirdi o yuzden cok korkuyorum basik biyle bisey yaptim anlamiyorum beynim durmus durumra
Zor cidden zorBenimki 8 yaşında ben hala korkuyorum boğulacak diye zor analık zor
Gazini cikartmak icin kucagima aldim oksurdu kustu tikandi gibi oldu nasil tutmaliyim ne yapmaluyim bilen var mi
Benimki 7 aylık.
İlk günden beri kusuyo.
Korkmayın.
Çok normal.
Fazla içmiş ya da yanlışlıkla midesine bastırmış olabilirsiniz.
Ama şu var:
Gündüzki mamayı mı verdiniz?
Bi de 125i bi içişte mi bitirdi?
Bu soruların cevabına göre net bişi diyebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?