- Konu Sahibi gamzeliyarim
kizlar yine ben. biktik diyeceksiniz belki ama bu kez bosanmak icin yardima ihtiyacim var. yani aklimda bir kac birsey var aklim calismiyor suan tam düsünemiyorum 1saatlik uzanmakla simdi isteyim. kisa anlaticam umarim anlarsiniz. dün aksam babasi fenalasmis tansiyonu yükselmis hastaneye kaldirmislar. sol koluda arada agridigi icin kalptende üphelenmisler bugünde tahlile gidecekti. pazar günüyse bi araba buldu 16.000 euroya birde bize 6saat uzak biryerde pazar günü babam arabayi vermedi, trenlede hem pahali hemde cok sürüyo diye gitmedik. pazar günü buna sinrilendi bozuldu benimle konusmuyordu. dünde babasini duyunca tutamadi kendisini agladi.... bende cok üzüldüm gercekten. dayisi aradi konusuyorduk dedi bana bak gamze o adam sizin yüzünüzden öyle oldu niye herseyinizi duyuruyorsunuz. ne o nede sen birseyi ailenize duyurmayin dedi. dedim dayi ben zaten duyurmam birkere cagirdim ben ailemi onuda keske cagirmasaydim. belki kendimiz cözerdik dedim. iste diyo ben size acik acik söyliyeyim sizin yüzünüzden oldu diyo. sen orda esine sahip cikmalisin herseyine kosmalisin diyo. neyse birsürü nasihat verdi. kapattik telefonu bu kezde o basladi senin benim babami beni üzmeye babami hasta etmeye ne hakkin var demeye. herseyim ona göre suc kabahat gercekten HERSEY. daha önce yazdiklarimdanda biliyorsunuz. valizini topaldi ben zaten agliyordum tuttum kendimi hic birsey demedim. kapi kapandi biraktim kendimi, cigliklar atmaya basladim dagittim yatagi yorgani herseyi sacimi yolmusum kafami sikmisim agizimi kanatmisim hicbirini hatirlamiyorum nasil oldu.kapidaymis daha döndü geldi sarildi ben burdayim yanindayim seninleyim diye tuttu beni sarildi sakinleseyim diye. bütün heryerim titriyordu zor nefes aldim. alnimin yanini sikip morartimisim daha sonra gördüm onu falan. ayakta duramadim ayaklarim tutmadi. tuttu beni yüzümü falan yikattirdi. cama götürdü nefes alayim diye. ayakta duramadigim icin uzattirdi koltuga örttü üstümü. basladi yine söylenmeye. sen kimsin. pic. serefsizliginden tut orospusuna kadar herseyleri saydi. lanetler okudu. seslenmeyince uyu sen uyu baska ne bilirsin sizofren diyo. saat 5e kadar böyle devam etti. dinledim dinledim yaptigin gercekten hersey hersey yanlismis ya. insanin normalde yaptigi ne gelirse akliniza ben onlari bile yanlis yapiyormusum. nasil olabilir bu ya. neyse bana diyo ben gidersemde bu almanyaya geri gelirim sana ihtiyacimin mi oldugunu düsünyorsun diyo. ben o iside ayarladim diyo. benim senin parana mi ihtiyacim var sana mi, hicbirseyine ihtiyacim yok diyo. türkiyeye giremiceksiniz diyo sülaleni bosver bütün köyünüzü dagiticam herkes görecek beni diyo. simdi sorum su. bilenler lütfen yardim etsin. bunun oturumu zaten 3hafta kaldi. bosaninca burdan hemen yollarlar mi? o burda olmasada dava acabilirmiyim? ilerde yine almanyaya gelebilir mi? simdi öyle akrabalarimla köyle falan tehdit ettiya, ben türkiyeyi arayip polisi yani sikayet edebilirmiyim?
bosanicam kesin ama korkuyorum, benim zaten dünyam kararmis birde benim yüzümden baskalarida zor durumda olacak.
bosanicam kesin ama korkuyorum, benim zaten dünyam kararmis birde benim yüzümden baskalarida zor durumda olacak.