Nolur bana acil yardim edin, yardımlarınıza cok ihtiyacım var

gamzeliyarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
104
0
96
36
Almanya
kizlar yine ben. biktik diyeceksiniz belki ama bu kez bosanmak icin yardima ihtiyacim var. yani aklimda bir kac birsey var aklim calismiyor suan tam düsünemiyorum 1saatlik uzanmakla simdi isteyim. kisa anlaticam umarim anlarsiniz. dün aksam babasi fenalasmis tansiyonu yükselmis hastaneye kaldirmislar. sol koluda arada agridigi icin kalptende üphelenmisler bugünde tahlile gidecekti. pazar günüyse bi araba buldu 16.000 euroya birde bize 6saat uzak biryerde pazar günü babam arabayi vermedi, trenlede hem pahali hemde cok sürüyo diye gitmedik. pazar günü buna sinrilendi bozuldu benimle konusmuyordu. dünde babasini duyunca tutamadi kendisini agladi.... bende cok üzüldüm gercekten. dayisi aradi konusuyorduk dedi bana bak gamze o adam sizin yüzünüzden öyle oldu niye herseyinizi duyuruyorsunuz. ne o nede sen birseyi ailenize duyurmayin dedi. dedim dayi ben zaten duyurmam birkere cagirdim ben ailemi onuda keske cagirmasaydim. belki kendimiz cözerdik dedim. iste diyo ben size acik acik söyliyeyim sizin yüzünüzden oldu diyo. sen orda esine sahip cikmalisin herseyine kosmalisin diyo. neyse birsürü nasihat verdi. kapattik telefonu bu kezde o basladi senin benim babami beni üzmeye babami hasta etmeye ne hakkin var demeye. herseyim ona göre suc kabahat gercekten HERSEY. daha önce yazdiklarimdanda biliyorsunuz. valizini topaldi ben zaten agliyordum tuttum kendimi hic birsey demedim. kapi kapandi biraktim kendimi, cigliklar atmaya basladim dagittim yatagi yorgani herseyi sacimi yolmusum kafami sikmisim agizimi kanatmisim hicbirini hatirlamiyorum nasil oldu.kapidaymis daha döndü geldi sarildi ben burdayim yanindayim seninleyim diye tuttu beni sarildi sakinleseyim diye. bütün heryerim titriyordu zor nefes aldim. alnimin yanini sikip morartimisim daha sonra gördüm onu falan. ayakta duramadim ayaklarim tutmadi. tuttu beni yüzümü falan yikattirdi. cama götürdü nefes alayim diye. ayakta duramadigim icin uzattirdi koltuga örttü üstümü. basladi yine söylenmeye. sen kimsin. pic. serefsizliginden tut orospusuna kadar herseyleri saydi. lanetler okudu. seslenmeyince uyu sen uyu baska ne bilirsin sizofren diyo. saat 5e kadar böyle devam etti. dinledim dinledim yaptigin gercekten hersey hersey yanlismis ya. insanin normalde yaptigi ne gelirse akliniza ben onlari bile yanlis yapiyormusum. nasil olabilir bu ya. neyse bana diyo ben gidersemde bu almanyaya geri gelirim sana ihtiyacimin mi oldugunu düsünyorsun diyo. ben o iside ayarladim diyo. benim senin parana mi ihtiyacim var sana mi, hicbirseyine ihtiyacim yok diyo. türkiyeye giremiceksiniz diyo sülaleni bosver bütün köyünüzü dagiticam herkes görecek beni diyo. simdi sorum su. bilenler lütfen yardim etsin. bunun oturumu zaten 3hafta kaldi. bosaninca burdan hemen yollarlar mi? o burda olmasada dava acabilirmiyim? ilerde yine almanyaya gelebilir mi? simdi öyle akrabalarimla köyle falan tehdit ettiya, ben türkiyeyi arayip polisi yani sikayet edebilirmiyim?
bosanicam kesin ama korkuyorum, benim zaten dünyam kararmis birde benim yüzümden baskalarida zor durumda olacak.

oturumu bitince gelemez hemen. sende şikayet edersen yasaklanır hiç giremez almanya ya türkiye değil orası

Gamzecim, en son olaylardan sonra kararlı birşekilde ayrılmaya karar verdiğinizi yazmıştın ama olaylar en baştan yine başlamış heralde ve buna sen izin vermişsin. Allah hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin inş.

Sen daha hala kocan olacak o zatı çekiyormusun inanamıyorum sana yaaa yazık gençliğine yazık güzelliğine yazık geleceğine seni adam yurduna koymayan bir el oğlu için değermi yaa değermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

of gamzeli offf hastanelik oldun en sonunda yeter kurtar kendini şu haddini bilmezden kurtarrrrrrrrrr

ben anlamadim sen kriz gecirdiginde seni sakinlestirip yatirip sonra bu hakaretlerimi saydi? valla sizofren belirtileri gordum onda babasi hastaysa senin yuzunden hasta degil bunu bilesin! ve sende cidden akil varsa gencligine biraz olsun aciyorsan bu adami birak sakin haa
bu adam en lanet hallere girip sonra cocuk gibi oturup aglar kendini acindirir duygularinla oynar
ciddi rahatsiz adam yaaa
herseyine bahane buluyor herseyine kulp takiyor insandan saymiyor ancak merhamete gelirse sicak davraniyor ve sen o an yelkenleri indiriyorsun
sikayet et konsolastan bilgi al oturumu bittecekse birak gitsin
kendi agziyla soyledi iste almanyaya geri gelecegim diye amaci ALMANYA ucuz hayalleri vardi demekki seni basamak olarak kullandi.. kendinide parcalama o insan icin lutfen
yaaaa isin var gucun var ailen var arkanda daha ne istiyorsun? annen seni o adami cekesin diyemi dogurdu hayret'ki ne hayret

Valla gamzeli kusura bakma bu adam seni 3 hafta daha kullanılır oturumunu alır zaten hedefi bu oraya kapak atmak sende böyle kullanıldığınla kalırsın Burda herkes sana sayfalarca dil döktü ama sen yine yaptn yapacağını 2 gün iyi oldu şimdi yine aynı düzelmez olan sana olur

canım hiç bişi yapamaz a herifinki lafta bütün konularını biliyorum sakın korkma muhtemelen Almanya'da hukuki yardım alacağın bir yerler vardır ben bilmiyorum ama başvur mutlaka bu adamı da defet gitsin sana da yazık bu hale gelmene yazık

hemen gitmesi gerekiyor sen git vize alinan yere
olani biteni anlat bosanicam de vermesinler senden izinsiz vize falan
uzatmasinlar yani
birdahada zor gelir zaten almanyaya canim

neden hala kendi kendine eziyet ediyorsun ya defet su herifi...
yapmadigi kalmadi sen hala bekliyosun...artik harkete gec baksana adam tehditlere bile baslamis
arkanda ailen yok mu biraz ailenden yardim al hic olmazsa
kendine yazik ediyorsun bu hayvanat bahcesinden kacmis varlikla :olmaz:
offff kötükedihüso

valla yasal olaylar nasıldır bilmem ama ne yap et 3 hafta dolmadan şikayet et dava aç sepetle onu...yoksa oturum alırsa başın daha çok agrır..

farkındamısın önceki konun rekor kırdı baya yorum vardı,ama bu konun biraz sönük kaldı,söylenecek herşeyi söyledi arkadaşlar,en son evi bırakmıştın dava açacaktın,ama hala yerinde sayıyosun,eğer gerçekten niyetin varsa boşanmaya bul bir avukat sor,planını yaptıktan sonra da davanı aç,bu şekilde davranırsan sen dava açana kadar adam almanyanın başbakanı falan olur

Almanya nasil bilmiyorum fakat oturumu zaten polis dairesinde uzatiyor musunuz orda?
Öyleyse hemen polise git durumu anlat tabi bir avukatada.
Sana ne yapman gerektigi hakkinda bilgi verirler.
Ve kac senedir Almanyada?Senin Almanya vatandasligin var mi yok mu?
Bunlara göre eger varsa 3 sene yoksa 5 seneden sonra bosanma durumunuzda kalabilir(Almanyadada mi böyle bilmiyorum ama)

Ayrıl-ayrılma ya da akıl veremem belki suanki psikolojim buna müsait deil fakar anLadığım kadarıyLa eşinin ruh hali ksinLikle bozuk ve teddavi olmassa da zaten cekiLmez yani...RABBıM hakkında hayırlısını versin inŞ.

Ablacığım senin canına kastın mı var. Sen daha kaç yaşındasın ki milletin deli oğluna hayatını karartırıyorsun. Arkanda dağ gibi baban var, işin var, ne güzel çocuğun da yok, yaşın henüz 20 ya da 21 herneyse önünde upuzuuuuuuuuun yıllar var. Gençliğine yazık değil mi senin. Ne çekiyorsun elin delisini bu yaşından sonra sen mi akıllandıracaksın. Aaa manyağa bak, ailenide sömürmeye çalışıyor, kız kardeşlerine takılan altınları gramına kadar hesap ediyor,

Evlenmeden önce birlikte olduğunu herkese söyler diye çekiniyorsan hiç korkma --iftira atıyor dersin, kaçtığımızda birlikte olduk dersin ya da.
Hem benim anladığım bu adam seni öyle bir kandırmış ki almanyaya gidebilmek için önceden seninle birlikte olmuş.

Evlenmeden önce 4-5 yıl arkadaşlık ettik sevdim ben onu diye düşünme. sen yılda kaç kez Türkiyeye geliyor kaç ay kalıyordun bu adamla kaç gün görüşebiliyordun ki sevdin ya da o seni sevdi. Basbayağı kullanmış seni ve senin onunla evlenmeni sağlamak içinde türlü oyunlarla bakireliğinide almış ki almanya işini garantilemiş aklı sıra.
Sen milletin delisi ile bir dargın bir barışık yaşıyacaksın diye niye anneni babanı bu adama kullandırıyorsun, niye anneni babanı bu deli için üzüyorsun, Onun babası sizin yüzünüzden değil --oğlum Almanyada kalamayacak bu gidişle diye kriz geçirmiştir, yoksa el kızına üzülecek değiller ya.

Sen onun babası bizim yüüzmüzden hastalandı kriz geçirdi diye düşünürken üzülürken, dikkat et de senin annen babana birşey olmasın senin bu durumun yüüznden.

Benim bildiğim kız evi naz evidir, bakıyorum bunlar kız evinden daha nazlılar, kız evi takı ister senin kocan takı derdine düşmüş, bilezikti, mutfak dolabıydı, çamaşır makinesiydi, senin annen baban kaçan kızına bunları yapmak zorunda da değil, adam olsun erkek olsun, damat olsun adam gibi adam olsunda kendisi yapsaydı bunları.

Kendi kazandığı parayı ailesine gönderiyor kalanını biriktiriyor dayısına yeğenlerine hediyeler alıyor laptoblar cep telefonları, ama sana gelince zırnık yok. Hadi canım hadi, sen bizlerden akıl isteme. gencecik yaşında kendini hastanelik psikiyatristlik etmeden direk babana git konuş, bu adamı Almanyaya geldiği gibi Türkiyeye postalayında görsün dünya kaçbucakmış. Bir daha eline böyle fırsat geçiyormuymuş. Daha yaşı genç bulsun Türkiye de kendisine bir iş. Bulabilirse bunca işsizliğin ortasında da göreyim onun erkekliğini.
Ateş olsa cürüm kadar yer yakar havlayan köpek ısırmaz, o orada şimdilik sana muhtaç olmasa seni ayaklarının altına alır bir güzel tepelerde tekmeler tokatlar havada uçuşur da Almanyayı garantilemeye çalışıyor şuan.

Sen başka kadınlar gibi işi olmayan, kocasından şiddet gören, arkasında kimsesi olmayan biri de değilsin şutla gitsin Türkiyeye.

bu kızın hiç aklı yok koca delisi gibi adamınkiler boş tehdit hiç bir şey yapamaz kızın yaşı küçük gözdağı veriyoraklınca buda yutu yorhani ekonomik özgürlümüz olmalıydı ozaman bu gibi yobazları çekmek zorunda kalmazdık kadın çekiyo işte saçı uzun aklı kısa diye bu gibi kadınlar için söylüyolar sanırım kocasını bırakıcak insandayısı telefonda laf söyledi diye kendini telef etmez

Back
X