Ablacığım senin canına kastın mı var. Sen daha kaç yaşındasın ki milletin deli oğluna hayatını karartırıyorsun. Arkanda dağ gibi baban var, işin var, ne güzel çocuğun da yok, yaşın henüz 20 ya da 21 herneyse önünde upuzuuuuuuuuun yıllar var. Gençliğine yazık değil mi senin. Ne çekiyorsun elin delisini bu yaşından sonra sen mi akıllandıracaksın. Aaa manyağa bak, ailenide sömürmeye çalışıyor, kız kardeşlerine takılan altınları gramına kadar hesap ediyor,
Evlenmeden önce birlikte olduğunu herkese söyler diye çekiniyorsan hiç korkma --iftira atıyor dersin, kaçtığımızda birlikte olduk dersin ya da.
Hem benim anladığım bu adam seni öyle bir kandırmış ki almanyaya gidebilmek için önceden seninle birlikte olmuş.
Evlenmeden önce 4-5 yıl arkadaşlık ettik sevdim ben onu diye düşünme. sen yılda kaç kez Türkiyeye geliyor kaç ay kalıyordun bu adamla kaç gün görüşebiliyordun ki sevdin ya da o seni sevdi. Basbayağı kullanmış seni ve senin onunla evlenmeni sağlamak içinde türlü oyunlarla bakireliğinide almış ki almanya işini garantilemiş aklı sıra.
Sen milletin delisi ile bir dargın bir barışık yaşıyacaksın diye niye anneni babanı bu adama kullandırıyorsun, niye anneni babanı bu deli için üzüyorsun, Onun babası sizin yüzünüzden değil --oğlum Almanyada kalamayacak bu gidişle diye kriz geçirmiştir, yoksa el kızına üzülecek değiller ya.
Sen onun babası bizim yüüzmüzden hastalandı kriz geçirdi diye düşünürken üzülürken, dikkat et de senin annen babana birşey olmasın senin bu durumun yüüznden.
Benim bildiğim kız evi naz evidir, bakıyorum bunlar kız evinden daha nazlılar, kız evi takı ister senin kocan takı derdine düşmüş, bilezikti, mutfak dolabıydı, çamaşır makinesiydi, senin annen baban kaçan kızına bunları yapmak zorunda da değil, adam olsun erkek olsun, damat olsun adam gibi adam olsunda kendisi yapsaydı bunları.
Kendi kazandığı parayı ailesine gönderiyor kalanını biriktiriyor dayısına yeğenlerine hediyeler alıyor laptoblar cep telefonları, ama sana gelince zırnık yok. Hadi canım hadi, sen bizlerden akıl isteme. gencecik yaşında kendini hastanelik psikiyatristlik etmeden direk babana git konuş, bu adamı Almanyaya geldiği gibi Türkiyeye postalayında görsün dünya kaçbucakmış. Bir daha eline böyle fırsat geçiyormuymuş. Daha yaşı genç bulsun Türkiye de kendisine bir iş. Bulabilirse bunca işsizliğin ortasında da göreyim onun erkekliğini.
Ateş olsa cürüm kadar yer yakar havlayan köpek ısırmaz, o orada şimdilik sana muhtaç olmasa seni ayaklarının altına alır bir güzel tepelerde tekmeler tokatlar havada uçuşur da Almanyayı garantilemeye çalışıyor şuan.
Sen başka kadınlar gibi işi olmayan, kocasından şiddet gören, arkasında kimsesi olmayan biri de değilsin şutla gitsin Türkiyeye.