• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bana akıllll

mutsuz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
207
40
48
Bir hafta once parasal mevzulardan ayrıldığım erkek arkadaşım henüz aramadı. Evlilik düşündüğümüz, bir aya kadar gelip isteyeceğini söyleyip hayaller kurup, yaza evlilik planları yaptığım ilişkim onun saçma sapan fevri çıkış ve kararı sebebiyle çok kötü bi şekilde bitti. Bugune kadar defalarca kez terkedip gitti ama bi şekilde arar geri döner yine bi araya gelirdik. Ama bu sefer beni her yerden sildi engelledi kullanmadığı sosyal medya hesaplarını bugun itibariyle kullanmaya başlamış. Seven insan nasıl vazgeçer. 30 yaşında çocukta değil. İnanın Hakaretlerinden, küfürlerinden dolayı benim artık aramaya, mücadele etmeye halim kalmadı kızlar. Gururumu defalarca kez ayaklar altına aldım sevdiğim için, yüreğimden gelen sesi dinlediğim için. Mutlu ama bi okadar da inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı. Onun küfür hakaret ve bazı zamanlar attığı tokatlar gönlümü, yüreğimi kısacası beni yordu. Ama pişman olsun istiyorum. Ben evde acı çekerken o nasıl vicdanı gönlü rahat hayatına devam ediyor aklım almıyor kızlar. Pişman olsun istiyorum, gözyaşlarım yanına kalmasın istiyorum. Bir haftadır dua ediyorum Rabbim hatasını anlasın pişman olsun diye. O istemiyor diye herşeyden herkesten vazgeçtim sırf huzurum bozulmasın diye şuan konuşabilecek bi arkadaşım bile yok. Kendimi, Ona muhtaç hissetmem normal mi kızlar ? O da bu durumu çok iyi biliyor ama aramayacağım beni bu denli üzen adamı arayan bu sefer ben olmayacağım :KK12:

sakın arama kız. herşeyın farkında olman güzel. böyle küfür eden tokat atan bı adamla evlenip hayatını mahvetme. ben arkadaşın olurum dertleşebılırız. mesaj atabılırsın.

vallahi okurken bunaldım. bir insan kendisinden bir başkasına bu kadar değer vermemeli. belki çocuğu olursa ona. o da büyüyene dek. kıymet bilmezse evlat bile bir yere kadar.

duayı geri dönsün diye değil, Allahım sen aklımı başıma topla diye et de kurtul şu heriften ! tohumuna para mı saydın? :63:

Yeterince katlanmamış mısın birçok şeye...
Niye yoluna bakmıyorsun ve hala umudun var..
bir de küfür.

sakın arama kız. herşeyın farkında olman güzel. böyle küfür eden tokat atan bı adamla evlenip hayatını mahvetme. ben arkadaşın olurum dertleşebılırız. mesaj atabılırsın.

Ben de sana arkadaş olurum konu sahibi, sen yeter ki bu adamı boşver :)

Ayrıca ilk başta kadınlar ayrılık sonrası daha kötü olurlar. Sen toparlandığında bu kez o sürünüyor olacak! Tecrübe konuşuyor :KK59:

Hayırlısı olmuş diyip geleceğe bakma zamanı artık..
Niye pişman olsun ki yapacağını yapmış huyu suyu belli..
Bi ilişki bitti diye ay ben ne yanlış bir insanım mi diyecek ki..
Bırakın ne yaparsa yapsın artık sizi ilgilendirmemeli..

Size tokat atan, defalarca terkeden, sosyal çevrenizden koparan bir insan için hala üzülüyorsunuz ya pes diyorum.

Hiç kimse kendini bu kadar değersiz görmemeli, yapmayın bunu kendinize.

HIII tabi tabi diyim sana Tiki vari :spor:saat kaca kadar aramiycan:lülülü:ne demek oluyor bu tokat atiyoduda yinede çok mutluyDuk Mazosist misin sen bacim yok onun için herkesten vazgeçmiş mis çok umurunda şimdi bak iyi halt etmiş gibi ne diim ki sana ara ara hiç durma

Arasa, pişman olsa ne olacak... Ailen ne emeklerle büyüttü seni kim bilir, elin adamından tokat ye, hakaret işit birde üstüne çok mutluyduk de diye mi?

Gerçekçi olalım o seni sevmiyor eskisinden seviyo olsada artık bitmiş sevgisi.e tabi kavgalar gürültüler zamanla bitiriyor herşeyi.arama sende unut gitsin sevgiliyken bunlrı yapan evliyken neler yapar

Konuyu sanki benim için açmışssn :) bizde sevglmle bir haftadr ayrıyız. Yaşlar aynı. Şehirlerde aynı galiba.
Sürekli ayrılıp barışıyoruz bizde bu ay isteme olacaktı ki biz ayrıldk yine çok sebepsiz yere sürekli kavgalarmz böyle. Aramızda parasal bir konu yok eli boldur ama çok kıskanç sinirli ve geçimsiz biri.
Bnm de etrafımda kimse kalmadı sosyal hesaplarımı da kapattrmıştı. Evde aramasını beklıyorm bı yandan bi yandan arasa nolck iki gun snra yıne ayrılcZ diyorum. Şu an çalışmıyorm da zaman da geçmiyor. Aynı şeyleri yaşıyoruz

Sana vereceğim akıl ; kendi başına takıl...
Kendine saygın olsun .bu nedir yahu kufur hakaret siddet var sen pişman olsun diyorsun
Ne manağğ:KK14:

İnanamadım!!!size bunları yapan adam sizi heryerden engelliyor ve siz akıl istiyorsunuz:KK20:
Lütfen yardım almaya başlayın ve önce kendinizi sevin en çok kendinize değer verin:KK16:

Konu sahibi arkadas sana diyecegim şu ki git sadaka ver kurban falan kes böyle bi adamdan kurtuldugun için su an duygusalsın belki canın acıyo ama inan sana deger veren seni önemseyen birş karsına cıktgında o öküzle gecşrdigin her dakikaya acıyacaksın..Bu adamla aynı evde ne yapacaksın canm benim ömür mü gecer ya

Ya ben şunu anlamadım daha şimdiden sana hakaret eden, tokat atan biriyle evlenmeyi düşünüyomussun. Evlilik sihirli değnek filan mı? Evlenince bin beterini yapmayacak mı sana nasıl evlenme kararı alabildin sasirdim

Sana şimdiden eziyet şiddet küfür eden birini zaten hic arama yol yakinken unutmaya odaklan kurslara yazil ,ne bileyim kitap oku ,yürüyüş yap ama sil at kafandan .Ayrica dünya onun üstüne kurulmadi derler büyüklerimiz gerçekten de öyle uyuşmuyorsunuz senin beynini sömürüyor mantikli düsünemiyorsun simdi hep o gelio aklina yaptigi kötülukleri getir aklina iyimser olma düsünürken yoksa hatalari görüp adim atamazsin cik bi disari nefes al bu bile bi baslanğiç tatlim.

Sevgili kim ki size tokat atacak kadar ileri gidebiliyor.Daha o eli kaldirdigi an ayrilip arkana bakmaman lazim..dı.

Tokat mı millet çocuğuna atamıyor siz elâlemin hasta ruhlu adamından yiyorsunuz, insanlar bağıra çagıra kavga eder ama tokatı kabul etmem karşılığını veririm, bırak dönmesin bu adam sizi mutlu edemez .

Back
X