• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bana da birseyler söyleyin

tmbkmeleq

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
65
14
288
Arkadaslar 4 yillik evliyim.3 yasinda bir kızım var iyi bir isim var.esimle tanisma nisan hepsi bir sene icinde oldu.daha evliliğe alisamadan cocuk sahibi olduk.tabi ben cok guvenerek severek evlendiğim icin bir an tereddut etmedim.yalniz esim o kadar degistikii.gercek yüzünü gördgmdeki saskinligm hala uzerimde.hep daha kötüye gidiyor hersey.

beni oyle cikmazlara soktu ki.hayattan hic zevk almiyorum.çocuguma annem bakiyordu.alti aylik biraktim ise geri döndüm.ama sorunlar artarak sewiyesz bir sekilde devam etti.evlenirken ailesinin bir katkisi olmadi.ve bunu esim belirtti katkilari olmicak ama asla karışmazlar da sana cok iyi insanlar vs.bnde sevdim 2 gorumcem bir kaynim var.

Ama aileme ole saygisizliklar yaptı ki.zamanla aile düsmani olduk ikimizde.çünkü onu doldurup üstüme saldilar.en cok da anneme yaptiklari felaket.evimizden annemi kovmus ben isteyken.sonra özür dilemis.tam bunu sindiremezken yine bir kavgada ki el kaldırmisti bana.babamla kardeşim geldi.ailem cok naiftir.ozellikle babam.ara bulmaya gelmisti.kizinizi bosicam vs derken bir anda polisi aradi saka sandik.o derece sasrdık.polis gelince onlarla cikti gitti.meger sikayetci olmus.akabinde gece gelip babasi ve kardeşiyle evi bosaltti herseyini aldi kizimiz uyandi ona bile aldırış etmedi.herseyini aldi ve gitti.daha oncede 4 gun yine gitmisti .ama esyalari duruyordu.o şokla camdan bakakaldm.ama salak gibi adim attim.cocgmz icin.

sonra birseyler duzelmedi ama durulmustu.artk her tartsmada daha hadsiz di.kaynananmlar bakıyordu çocuğuma.yine durmadi.bu sefer yine bi kavgada benimle konusmadan çekti gitti.ben de oraya gttim cnku annesi buraya da gelmedi diyordu telde.annem bize ugramısti kawgadan haberi yok çocuğu ona biraktm oraya gittim baktım orda.bana saldırmaya kalkti.bende bağırdm tabi.neyse bu cikti ordan beni sakinlestirmeye calisiolardi.meğer ewe gelip annemi zorla evden cikarmıs.ite kaka ustelik.ve ben bu insanla yine dwam ettim.cunku sana iyiyse bizi bosver diyordu ailem.ama bu olaylari unutamadm.nefretim hep artti.simdi en ufak birseyde ustume gelip evden cikiyor.bosanmak istiorm davayi sen ac diyor.o kadar sey yasadmki ozet geciyorum.ve bu yine kavga sirasinda mutsuz oldğunu soylyor.ve en acisi ailem bosanmami istiyor.ama bana o kadar saydiriyorki annem.hep suclu benmisim gbi.arkamda gbiler ama canimi cok acitiyorlar

Cok caresz hissediyorum.resmen eriyip bitiorm.kizim canm kizim.onunda psikolojisi mahvoldu.artik kararliym.gerci ben hep kararliydim.ama hep alttan aldirildim.artik kurtulmak istiyorum ama nnasil.bni insan yerine koyup bosanma konusmasi bile yapmiyor.bole duruyorz.napicam bilmiorum.hep millete rezil ettin dio annem.cocgun sormlulugunu istemiyor.olan bana oldu diyor.diyor da diyor.Allah askina ben cok careszm gercktn cok yanlis bi ewlilik ama psikolojm bitti.kndmi bile ofade edemiyorum özur dilerim hepinizden.nolur bna da bisiler diyin.icimdeki acidan ne yiyebiliorm ne dusunebiliyorum

Son düzenleme:
Hepsini okuyamadim da bu evliliğin cılkı çıkmış bi cacık olmaz artık seviye çok yerlerde annenize yaptıkları da cabasi hani oldurayim dedim olmadi..

Hepsini okuyamadim da bu evliliğin cılkı çıkmış bi cacık olmaz artık seviye çok yerlerde annenize yaptıkları da cabasi hani oldurayim dedim olmadi..
Ewet esim o kadar cabaladi ewlnirken sonra tam bi aileci oldu.hadi ona da ok.ama bnm ailme de dusmanlik yapti.ve hep bni sucladi.hala daha oyle.

Bosanmk cok istiyorum inanin.en ufak kawgada kin kusuyor.onca sey yapmasina ragmen.cunku pasif kaldm.yawrum dedim.annm soyle dio millet neler cekio.ben neler cektim.cek dio.kndni bi sewdremedin.ewe gelsen bna da hayati zehir edecksn.cocuk bela ediosn dio

Kusura bakmayin telden yaziyorum kizimla ilgileniyorum biryandan.daha düzgün yazmaya calisicam.
Ote yandan evet haykiriyor.ama birsekilde normale döndüğumuzde dünyanin en mutlu insani gibi takılıyor.taaakii isine gelmeyen birsey diyene kadar.ac dawani demesini anlamiyorum.ben sartlarimi kabul ederse zaten bosanma taraftariyim.ama onu da bnden bekliyor.

Okuyana kadar basim döndü :KK45: bosanin tabiki. Bosanma sürecinde simdiki evinizde kalin ... baba evinizede dönmeyin derim. 1+1 bile olsa sizin olsun. Cocugunuzu bir pedagoga götürswniz iyi edersiniz:/ bosanma sürecinde annedebabada o kadar kendilerine odaklaniyor ki couköarin piskolojisi arada cayip gidiyor ...

Ben evime geldim yine.kapidan cikana kadar saydiriyordu annem.suan kizmlaym.sabah is var.ve caresiz annme birakicam.

adamın ciddi bir psikolojik vaka oldugunu,aynı evde yasamaya devam ederseniz hem size hem de evladiniza zarar verebilecegini dusunuyorum ,boşanin ve hemen adresinizi kaybettirin o adama

Maaşınızın olması büyük lütuf. Bu adamdan size koca, kızınıza da baba olmaz. Kaderimse çekerim geyiğine düşüp kendinizi aşağılara çekmeyin. Boşanmaktan başka çareniz yok..

adamın ciddi bir psikolojik vaka oldugunu,aynı evde yasamaya devam ederseniz hem size hem de evladiniza zarar verebilecegini dusunuyorum ,boşanin ve hemen adresinizi kaybettirin o adama
Biliyor musun bunu biliyorum buna emin oldum iyice ama.o bana diyor sen iyi degilsin.psikolojin bozuk.halbuki bir anda parlayip herkese rezil eden o.dava niye acmiyor sizce.maddiyat mi gerekiyor.belki yarin acar.bugun yazdm bisuru sey engelledi.

Kusura bakmayin telden yaziyorum kizimla ilgileniyorum biryandan.daha düzgün yazmaya calisicam.
Ote yandan evet haykiriyor.ama birsekilde normale döndüğumuzde dünyanin en mutlu insani gibi takılıyor.taaakii isine gelmeyen birsey diyene kadar.ac dawani demesini anlamiyorum.ben sartlarimi kabul ederse zaten bosanma taraftariyim.ama onu da bnden bekliyor.
Size bu şekilde davranan birisi ile bir şekilde normale donmeyin bence.Normal değil çünkü size söylenenler,yapılanlar.Bosanma şartlarında anlaşamadık diye de evli kalınmaz.En kötü çekişmeli dava acarsiniz.

Size bu şekilde davranan birisi ile bir şekilde normale donmeyin bence.Normal değil çünkü size söylenenler,yapılanlar.Bosanma şartlarında anlaşamadık diye de evli kalınmaz.En kötü çekişmeli dava acarsiniz.
Cekismeli açıp yaptıklarini ispatlayip dawa acacagimi söyledim.kovmasina bagrmasina herkes sahit burda.

Kimseyi değil ilk önce cocugunuzu düşünmeniz lazım böyle bir aile ortamında asla sağlıklı mutlu büyüemez kim ne derse desin ilk önce kendinize güveniceksiniz başkasına degil işiniz varmış daha ne düşünüyorsunuz ki anlamadım iştesiniz ev tutun kendinize kücük cocgunuzu bakıcı yada kreşe verin calışın hayatınızı kurun bir anne nasıl kızını ateşe atar ya biz cektik sende cek nasıl diye bilir kimseyi takmayın güclü olun istedikten sonra başaramıcanız birşey yok Rabbim yardımcınız olsun

Kaçtıkca kovalamışsınız eşinizi. Evden eşyalarını bile toplayıp gitmiş yine kabul etmişsinz.annenizi evden kovmuş eyvallah demişsiniz. Babanızı karakolluk etmiş, üstüne şikayeti olmuş olur demişsiniz. Üstünüze yürümüş bağırmakla yetinmişsinixz. Eşiniz için siz hep varsınız, o size ve ailenize ne yaparsa yapsın siz orda hazır kıta bekliyorsunuz.ve eşinizde kendisini dünyaya gönderilen son tohumluk olarak görüyor,sizin sayenizde. Acaba her birleşmeye eşinizin hangi huylarını düzeleceğini bekleyerek birleştiniz, yada hangi huyları düzelse mutlu olurum dediniz. Ne olacaktı kafasına odunla vurulunca tak diye düzelecek felanmı. Kusura bakmayn ama anneniz o kadar haklıki annenizi evden defalarca kovmasına, yaka paça dışarı atmasına rağmen yinede gelip çocuğunuza bakmış. Bence o evden arkanıxa bile bakmadan uzaklaşın. Kendinize çocuğunuza ve ailenize yapacağnız en büyük iylik bu adamdan onları ve kendinizi kurtarmak olacak.

Kimseyi değil ilk önce cocugunuzu düşünmeniz lazım böyle bir aile ortamında asla sağlıklı mutlu büyüemez kim ne derse desin ilk önce kendinize güveniceksiniz başkasına degil işiniz varmış daha ne düşünüyorsunuz ki anlamadım iştesiniz ev tutun kendinize kücük cocgunuzu bakıcı yada kreşe verin calışın hayatınızı kurun bir anne nasıl kızını ateşe atar ya biz cektik sende cek nasıl diye bilir kimseyi takmayın güclü olun istedikten sonra başaramıcanız birşey yok Rabbim yardımcınız olsun
Allah razi olsun.Çok canım yanıyor.kızım icin dedikce kizima kotuluk yapiyorum.en ufak birseyde ew terk eden biri.cocugunu hic dusunmeyen biri.hala bunlari yasadıgima inanamiyorum.hep icime atarim normalde.ilk kez burda paylastm.en yakin arkadaslarim bile bilmez her ayin yarisi boyle acilar yasiyorum halbuki.

Back
X