- 3 Ağustos 2018
- 217
- 182
- 18
- Konu Sahibi Last Romance
-
Keske bir bilsem. Ahhh ahhhKusura bakmayin ama bu durumdan amcaniza ne?
Yok canım bian önce kurtulmanın derdindeyim. Gider gitmez avukatımla görüşücem zaten.Ya ailen gelmicekmiydi kendi başına çıkma polisle çık o evden
Allah razı OlsunDualarım sizinle.
Yok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.Hatta şimdiden ara yaz güvenmiyorsan en iyi sen tanıyorsun birlikte yaşadığın insanları.Gücüm kalmadı vs.deme bir iki lokmada birşeyler ye yemeğe küsülmez :)
Amiin amiiin amiiin. Allah razı olsunAllah yardımcın olsun
Valla bilemiyorum. Hayırlısı. Bi an önce kurtulayım da.Amcama sinir oldum ha kendi çocuklarına baksın ne biçim bı adam ya yigeni esir hayatında yasicak eziyet görecek ama beynimizin namusu var kararları var o kaynananla kocan gibi amcaninda allah belasını versin
Kurtul canım kurtul peki ailen bekliyo mu seni amcana karşı gidersen bişi olur mu Allah yardımcın olsunValla bilemiyorum. Hayırlısı. Bi an önce kurtulayım da.
Valla amcamın napacagını bilmiyorum. Ailem bekliyor beni. Onlar kesti zaten bileti. Off off isyan etmek gibi olmasn allahın gucune gitmesin ama bu nasıl bir hayat ya..Kurtul canım kurtul peki ailen bekliyo mu seni amcana karşı gidersen bişi olur mu Allah yardımcın olsun
Aman o pisliklere çaktırmadan çıkValla amcamın napacagını bilmiyorum. Ailem bekliyor beni. Onlar kesti zaten bileti. Off off isyan etmek gibi olmasn allahın gucune gitmesin ama bu nasıl bir hayat ya..
Yok vermezler. Verselerde eve gelince iftira atarlar üzerime. Baska yere gittin derler.Yiyecek birşeyler alıcam desen yine çıkmana izin vermezler mi?Ne insanlar varya iki ayak üzerinde geziyor böylelerini duydukça gördükçe 4 ayaklıları daha çok seviyorum
İkiside çalısıyor yarın çıkıcam inşallaaaahhhhhhAman o pisliklere çaktırmadan çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?