Nolur Bana Dua Eder Misiniz?

Last Romance

Sil Baştan Başlamak Gerek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
217
182
18
Meraba Kızlar okuyanlar Bilir Durumumu. ((( https://www.kadinlarkulubu.com/foru...musunuz-bi-akil-verir-misiniz-lutfen.1084155/ )) bilmeyenler için diğer açtıgım konu buydu.

Sizlerden Dua İstiyorum.. Biletimi kestim Yarın Onlar İşteyken Çıkıcam Evden. Çok Korluyorum bi aksilik olursa Diye. Bunun İçin Allah Rızası İçin Sizlerden Dua İstiyorum..

Amcam Hala Benim Burda Kalmamı istiyor.. Oda Ayrı bir Dert. Kafama Sıkıcak Duruma Geldim..

Şu Sürecte Tek İhtiyacım Dua. Güçlü Olamya Çalısıyorm. 2 Gündür bir şey yemedim. Sabah Olmasını bekliyorum. Merhametsizler ! Ne Söyleyeyim Ki. Aglamaktan helak oldum. Bunlardan kurtulacagım için değil, Amcamın Burda Kalmamı İstediği İçin Boşanmama Karsı Oldugunu söylediği için.
Şimdiden Dua Eden Etmeyen Herkesten Allah Razı Olsun.

Hatta şimdiden ara yaz güvenmiyorsan en iyi sen tanıyorsun birlikte yaşadığın insanları.Gücüm kalmadı vs.deme bir iki lokmada birşeyler ye yemeğe küsülmez :)
Yok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.

Amcama sinir oldum ha kendi çocuklarına baksın ne biçim bı adam ya yigeni esir hayatında yasicak eziyet görecek ama beynimizin namusu var kararları var o kaynananla kocan gibi amcaninda allah belasını versin

Amcama sinir oldum ha kendi çocuklarına baksın ne biçim bı adam ya yigeni esir hayatında yasicak eziyet görecek ama beynimizin namusu var kararları var o kaynananla kocan gibi amcaninda allah belasını versin
Valla bilemiyorum. Hayırlısı. Bi an önce kurtulayım da.

Yiyecek birşeyler alıcam desen yine çıkmana izin vermezler mi?Ne insanlar varya iki ayak üzerinde geziyor böylelerini duydukça gördükçe 4 ayaklıları daha çok seviyorum

Kurtul canım kurtul peki ailen bekliyo mu seni amcana karşı gidersen bişi olur mu Allah yardımcın olsun
Valla amcamın napacagını bilmiyorum. Ailem bekliyor beni. Onlar kesti zaten bileti. Off off isyan etmek gibi olmasn allahın gucune gitmesin ama bu nasıl bir hayat ya..

Yiyecek birşeyler alıcam desen yine çıkmana izin vermezler mi?Ne insanlar varya iki ayak üzerinde geziyor böylelerini duydukça gördükçe 4 ayaklıları daha çok seviyorum
Yok vermezler. Verselerde eve gelince iftira atarlar üzerime. Baska yere gittin derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…