- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Last Romance
-
Olsun. Allah yardın ediyor.. ne diyeyim kiHiç mi söyleyecek arkadaşın Komşun yok sen ne kadar aç kalacaksın?İnsanın elinden bişey gelmemesi çok zor ya
Hay Allah kahretsin onları ya git mutfağa şimdi bisiyler ye aç acina olmaz o kaynanana o zevki tattirma daha fazlaKaparsa kapsın utanmaz. Evde değil ki. Dısarda arkadaslarıyla keyif çatıyor
Kv mi dedi bunu?Odamdayım. Hiç çıkmadım. Sadece lavaboya gittim. Kanepede oturuyordum . Sen orda oturuyorsun ya ev bize dar oluyor dedi. Kalktm geldim odama.
Babam taksi ayarlamıs bni kapının önünden alacak. Evden çıkmadan arıyıcam gelcekYarın onlar işe gitmek için evden çıksa bile sen asla yanliz çıkma, ise gidiyor gibi yapıp dışarıda bir yerde bekleyebilirler, polisi ara, durumunu anlat, daha önce de darp raporun olduğunu söyle, gelip seni alırlar...
Erkekler eşleri kendilerinden boşanmaya kalktığında piskopatlaşıyorlar...
Lütfen dikkat et...
Yok eşKv mi dedi bunu?
Canım nerde oturuyodun ailen nerde oturuyorBabam taksi ayarlamıs bni kapının önünden alacak. Evden çıkmadan arıyıcam gelcek
Bişy olmaz merak etmeyin. Şu evde aç kalmaya alıştım ben.Hay Allah kahretsin onları ya git mutfağa şimdi bisiyler ye aç acina olmaz o kaynanana o zevki tattirma daha fazla
Öyle eş yerin dibine batsınYok eş
Doğuntarafında canımCanım nerde oturuyodun ailen nerde oturuyor
Seviyorum gitme diyen adam???Yok eş
Ya kıyamam sana ya hiç mi o insanların vicdan namına birşeyleri yok yaBişy olmaz merak etmeyin. Şu evde aç kalmaya alıştım ben.
Babanlarla yakınsın heraldeDoğuntarafında canım
Evt. Böyle bir insan.Seviyorum gitme diyen adam???
Yok ankaradayım benBabanlarla yakınsın heralde
Arabayla alicak dedin ya yakınsa şuan alsın dicektimYok ankaradayım ben
Seviyorum gitme mi dedi bu adaylık sanaEvt. Böyle bir insan.
Evet. Şizofren yaSeviyorum gitme mi dedi bu adaylık sana
Oyle yapıcam. Planlarım var kafamda bakalım alalh hayırlı bir kapı açsın inşallahYeni hayatin için hemen yeni planlar yapmaya başla...
Asla yeni bir evlilik fikri olmasın...
Liseyi bitirdiysen üniversiteye hazırlan...
Yada hemen iş bul çalışmaya başla..
Asla evde oturup gelenin gidenin seni lafları ile üzmesine izin verme...
Amcan illa dönmen için ısrar ederse açık açık konuş, sığınma evine giderim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?