- 3 Ağustos 2018
- 217
- 182
- 18
- Konu Sahibi Last Romance
Aminn inşallahhhhhPislik merhametsizler merak etme sana yasattiklarini 100 kat fazla yasarlar insallah kurtulursun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn inşallahhhhhPislik merhametsizler merak etme sana yasattiklarini 100 kat fazla yasarlar insallah kurtulursun canim
İnanmıyorum vermedilermi allah bildigi gibi yapsın onları siz bu durumdayken amcanızın ruhu duyuyormu acaba babanız varmı karıştırmayın amcayı burdan ssinirim çıktıyaYok yemege küsmedim. Vermediler. Lafını yaptılar. Madem gidiyorsn bizim evimizin rızkını yeme dediler bana... Bende yiyemedim. Olsun. Acıkmadım. Allah yardım ediyor.
Babam var. Ama biraz ailede amca sözü geçer. Amannn ne bileyim. Halim harap başım batlıyo.. sadece yarını düşünüyorum. Amcadanda gectim artık.İnanmıyorum vermedilermi allah bildigi gibi yapsın onları siz bu durumdayken amcanızın ruhu duyuyormu acaba babanız varmı karıştırmayın amcayı burdan ssinirim çıktıya
Oyle yapcam. Ne hayallerle girdim.. yuvam dedm evim dedim.. Nasıl çıkıyorm..Vallahi olmazsa polisi ara can güvenliğim yok de gelsin alsınlar seni.
Ben bu gece uyuyamam artık hep sizi düşünürüm benimde evladım var gözünün içine baka baka büyüt el bebek böyle ver bir merhametsizlere elin çocugu ele ucuzmuş derlerya işte tam bu canım aç kalma bişeyler ye çok üzüldüm rabbim seni kurtarsınBabam var. Ama biraz ailede amca sözü geçer. Amannn ne bileyim. Halim harap başım batlıyo.. sadece yarını düşünüyorum. Amcadanda gectim artık.
Amiinn amin. Allah razı olsun. Onlar hala nerdn vururuz da kendimi temize çıkarız derdinde. Diyorum ya .. Ne yallerle ne umutlarla girdim buneve yuvam dedim eşim dedim evim dedim anne yerine koydum. Ve şimdi nasıl çıkıyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor.Ben bu gece uyuyamam artık hep sizi düşünürüm benimde evladım var gözünün içine baka baka büyüt el bebek böyle ver bir merhametsizlere elin çocugu ele ucuzmuş derlerya işte tam bu canım aç kalma bişeyler ye çok üzüldüm rabbim seni kurtarsın
Amiiiiiinnn inşallaaahhhhL Last Romance dualarım seninle, Allah yar ve yardımcın olsun. İnşallah selametle kurtulursun bu kötü aileden.
Hiç üzülme canım senin yaşında evladım var çok üzüldüm sana okadar eziyet edilen yemek verilmeyen eve yuva denilmez üzme kendini güçlü olAmiinn amin. Allah razı olsun. Onlar hala nerdn vururuz da kendimi temize çıkarız derdinde. Diyorum ya .. Ne yallerle ne umutlarla girdim buneve yuvam dedim eşim dedim evim dedim anne yerine koydum. Ve şimdi nasıl çıkıyorum. Allah kimseye yaşatmasın. Çok zor.
Allah razı olsun.. İnsan üzülüyor işte.. Daha gencecik bir kızım. Hayatımın basında daha baharında bunları yasadım. Ve şimdi boşanıyorum. Ahh ahhh ne dsem bilmiyorum kiHiç üzülme canım senin yaşında evladım var çok üzüldüm sana okadar eziyet edilen yemek verilmeyen eve yuva denilmez üzme kendini güçlü ol
En kurtarda kendini ne derlerse desinler kim inanır onlara hoş inansalarda umrunda olmasınAslında ben böyle gidince ne ifitiralar atacaklar üzerime biliyorum. Ama yapcak bişy yok mecbur bıraktılar. Ki amaçlarıda oydu bence
Boşanmanın ucunda ölüm yok böyle düşünüpte üzme kendini böyle daha zor durumdasın saglıklı düşünemiyosun şimdi kendine dışardan baktıgında anlarsın canımAllah razı olsun.. İnsan üzülüyor işte.. Daha gencecik bir kızım. Hayatımın basında daha baharında bunları yasadım. Ve şimdi boşanıyorum. Ahh ahhh ne dsem bilmiyorum ki
Odamdayım. Hiç çıkmadım. Sadece lavaboya gittim. Kanepede oturuyordum . Sen orda oturuyorsun ya ev bize dar oluyor dedi. Kalktm geldim odama.Onlar evde mi şuan nasıl yazıyorsun buraya
Boşanmaya değil aslında heba ettiğim zamanlarıma üzülüyorum. İnşallah aynısını onlarda yaşar. Bana yasattıklarının aynısını inşallah yasarlar. O zmn anlarlar belki.Boşanmanın ucunda ölüm yok böyle düşünüpte üzme kendini böyle daha zor durumdasın saglıklı düşünemiyosun şimdi kendine dışardan baktıgında anlarsın canım
Telefonla gidiyosun sanırım buraya bundan da kıl kapmasin kocanOdamdayım. Hiç çıkmadım. Sadece lavaboya gittim. Kanepede oturuyordum . Sen orda oturuyorsun ya ev bize dar oluyor dedi. Kalktm geldim odama.
Kaparsa kapsın utanmaz. Evde değil ki. Dısarda arkadaslarıyla keyif çatıyorTelefonla gidiyosun sanırım buraya bundan da kıl kapmasin kocan