Nolur beni sakinlestirin

tavsannn

Bi’ cinnet her şeyi çözer
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
5.602
16.147
298
İyi aksamlar herkese
Cok uzun yazamicam
Ne oldugunu bilmedigim bi sey yasiyorum suan ben kalbim hizli hizli carpiyo yerinden cikcak gibi, titriyorum midem bulaniyo icimde cok buyuk bi sikinti var aglama krizleri geliyo sebepsiz agliyorum
Normaldim bi seyim yoktu televizyon izliyordum birden bire oldu her sey
Allah askina biri bi sey desin beynim kalbim yerinden cikcak simdi

Panik atak? Bi sıkıntı sorun yasadınızmı olay öncesi veya yakın bir zamanda
Yok aslinda belli bariz bi sey yasamadim kafamda kuruntularim her seyi buyutmelerim sikinti yaratmalarim vardi bundan rahatsizdim arada kalbim hizli hizli carpar icime sikinti cokerdi ama hic bu kadari olmamisti

Kalp krizi olmasın.Derin derin öksürün varsa aspirin için ve acil 112yi arayın.Sol tarafinizda ağrı uyuşukluk var mı

Yok aslinda belli bariz bi sey yasamadim kafamda kuruntularim her seyi buyutmelerim sikinti yaratmalarim vardi bundan rahatsizdim arada kalbim hizli hizli carpar icime sikinti cokerdi ama hic bu kadari olmamisti
öncelikle sakin olup camı açın soguk havada bi kendinize gelin elinizi yüzünüzü yıkayın, suan ne düsünüyorsanız kendinize koydugunuz teshisleri unutun öyle birsey yok sizin kurgunuz sadece, yanınızda biri varsa biraz sohbet edin oturun tekseniz acın bi tv müzik sakinlesin eğer bunlara rağmen dediğiniz sikayetleriniz devam ederse en yakın hastaneye gidin

Duş sakinleştirir aslında. Girebilecek durumdaysanız ılık bi duşa girin bence. Yada arkadaşların dediği gibi 112yi arayın. Biz burdan ne desek boş.

Çok fazla olay üst üste gelip sanki hepsiyle baş etmiş sonrasında da güçsüz hissedip ruhunuzu boşaltma isteği duymuşsunuz gibi hissettim.
Muhtemelen psikolojik, olur öyle ara ara. Ağlamayı ertelemeyin, ağlaya ağlaya uyuyun gerekirse. Kendinizi dinleyin biraz, karanlık bir dönemden mi geçiyorsunuz?
Klişe olacak ama sevdiğiniz, sizi dertleriyle boğmayacak, sizi de dertlerinizden uzaklaştıracak kişilerle vakit geçirmeye çalışın.

Ritm bozuklugunuz var mi bilmiyorum, o da olabilir. Oksurun ve ıkının, carpintiniz gecebilir bu sekilde ve yuzunuze soguk su carpin

Cami açıp yatağa uzanın. Ayaklarınızı duvara karşı yaslayin ve derin nefes alip (burnunuzdan) ağzınızdan verin. Sevdiğiniz bir müzik varsa açın. Ilahi veya dua da olabilir tercihe göre. Muhtemelen panik atak. İçinizden ağlamak geliyorsa bence ağlayın rahatlarsiniz. Ama böyle bir durum durduk yere gelmez. Birsey tetiklemis. Daha kötü olsanız 112 yi arayin yinede. Geçmiş olsun

Cami açıp yatağa uzanın. Ayaklarınızı duvara karşı yaslayin ve derin nefes alip (burnunuzdan) ağzınızdan verin. Sevdiğiniz bir müzik varsa açın. Ilahi veya dua da olabilir tercihe göre. Muhtemelen panik atak. İçinizden ağlamak geliyorsa bence ağlayın rahatlarsiniz. Ama böyle bir durum durduk yere gelmez. Birsey tetiklemis. Daha kötü olsanız 112 yi arayin yinede. Geçmiş olsun
Bunu yaparsa ve su an tansiyonu yuksekse, ilahi esliginde beyin kanamasi gecirebilir

Pencereyi ac .
Derin bir nefes al .
Ben böyle durumlarda kan sulandırıcı alıyorum iyi geliyor bana kalp krizi ihtimaline karşı .
Sakin bir müzik ac gerekirse
Sanırım farkında olmadan bir şeyler birikmiş,patlamış
Büyük ihtimalle psikolojik
Ben bi kaç kere kalp krizi geçiriyorum diye koşarak acile gittim
Ama panik atak barız benimki

Kalp krizi olmasın.Derin derin öksürün varsa aspirin için ve acil 112yi arayın.Sol tarafinizda ağrı uyuşukluk var mı

Ritm bozuklugunuz var mi bilmiyorum, o da olabilir. Oksurun ve ıkının, carpintiniz gecebilir bu sekilde ve yuzunuze soguk su carpin

Konuyu sabote etmek istemem ama ne yazık ki çok sık karşılaşıyorum, bir konuyu düzeltmek isterim.
Sanırım konu sahibinin kalp krizi ya da benzeri bir sorun yaşadığını düşünüp öksürmesini önerdiniz. Ama önerdiğiniz gibi öksürmek ne yazık ki kalp krizinden ölmeyecek bir hastaya zarar verecek belki de hastayı öldürecek bir hareket.
Lütfen yıllardır maillerimize gelen, sosyal medyada bilinçsizce paylaşılan bu yanlış bilginin yayılmasına engel olalım.

Back
X