Hepinize cok ama cok tesekkur ederim ilginiz icin yardimci oldugunuz icin
Uzun zamandir psikolojimle savasiyorum bariz buyuk bi derdim olmasa da ufak ufak yasadigim sinir bozucu seyler beni cok yipratmisti surekli kaygiliydim surekli dalip dusunuyordum depresyonda miyim diye bile dusundugum cok oldu hic insan gormek kimseyle muhatap olmak istemiyorum surekli beynimin icinde kendimle kavga ediyorum, surekli kotu senaryolar kuruyorum, insanlarla konusmak gorusmek istemiyorum biriyle selamlasmak zorunda kalmak bile beni yoruyor, yuksek sese hic tahammulum yok biri bagirarak konustugunda ya da televizyonun sesi cok acik oldugunda kalbim hizli hizli atmaya basliyo
Bunu tetikleyen seyleri cozdum aslinda biraz
Daha once de olmustu ama hic bu kadar degildi
Dun ben ya olcem ya da deliriyorum sandim
Bacaklarim uyustu beynim uyustu midem bulanmaya basladi kalbim o kadar hizli atiyodu ki artik her atişinda sanki agzima kadar gelmiş de cikacakmis gibiydi
Aklima burasi geldi size yazdim cok iyi geldi gercekten
Sonra sikmadim kendimi agladim hungur hungur inanin ilkokulda arkadaşimin ettigi bi laftan tutun gecen gun bi abimin guya saka yollu bana laf sokuşuna kadar hepsi beynimde yankilandi ve ben hungur hungur agladim
Meger ne kadar cok seyi ben gucluyum ben umursamam diye diye yastik altina itmişim de hepsi bana ne zararlar vermiş
Sonra neden oldugunu anlamadan afedersiniz epey istifra ettim yuzumu yikadim soguga ciktim bi iki saate kendime geldim sonra yattigim yerde uyuyakalmişim buna cok sevindim cunku son 2 aydir falan uyumak icin cok zorluk cekiyordum
Psikiyatriye randevu almiştim 1 ay o randevuyu dort gozle bekledim ayni gun ayni saate sinav koydular gidemedim bundan iki gun onceydi
Simdi arayip bi daha randevu alcam umarim her neyse rahatsizligim cozulur de ben de rahat bi nefes alirim
Hepinize coook tesekkur ederim