Nolur bi bakin

Benim adet günüm geçtikten 3 gun sonra cubukla yaptığım testte negatif cikmisti.sonra kan testi yaptırdım pozitif çıktı.ki senin daha adet olmana baya var sakin ol arkadaşım.ayrıca korkma adet olma hissi olur en başta
Umutlaniyorum simdi tesekur ederim canim tebrik ederim bu ara da :KK68:

Testi 2 hafta gectikten snra yapmalisin yoksa cikmiyo ayni seyi bnde yasadim adetim 2 gun gecikti test aldim ve cikti adet gununu biliyosan sabirli ol bekle teste olumsuz sonuc gorunce daha cok uzuluyosun
Aynen oyle canim bekliyorum iste insallah allah herkese nasip etsin cnm

Ben de dayanamayıp adet günümden 3 gün önce test yapmıştım. Tabii negatif çıktı geciktikten 1 gün sonra yaptığımda pozitif çıkmıştı. Üzülmek için çok erken. Umarım en kısa zamanda çift çizgi görürsünüz :)
Insallah bende senin gibi olurum cnm güle güle büyut bebegini cnm

Kizlar merhaba ben çok kötüyüm sat 1 kasim ben 13 gundur kasiklarda batma goguste hassasiyet yorgunluk mide bulantisi vardi bi umut test aldim yaptim ama kocaman bi négatif aglamaktan bi hal oldum lütfen yardim edin suan sanki adet oldum olacak hissi var boyle olup hamile kalanlar var mi simdi d'en tessekur ederim :KK42:
Ben 1 hafta önceden yaptım çıkmadı 2 gün önce yaptım silik bir çizgi çıktı adet gününü beklemeni tavsiye ederim

Kizlar ben hamile kalmak istiyorum. 7 aydir evliyim. Bu ay bi garip oldum ya. Yarin adet gunum.Ben sabahlari duz bagrsaktan atesimi olcuyorum 36.5 falan. Ama her aksam 37 geciyor. Bu ne demek ne var bende. Sabahlari bulantim da oluyor. Eger hamilelik varsa sabahlari neden ates yok. Anlayamadim gitti. :KK43::110:

Kizlar ben hamile kalmak istiyorum. 7 aydir evliyim. Bu ay bi garip oldum ya. Yarin adet gunum.Ben sabahlari duz bagrsaktan atesimi olcuyorum 36.5 falan. Ama her aksam 37 geciyor. Bu ne demek ne var bende. Sabahlari bulantim da oluyor. Eger hamilelik varsa sabahlari neden ates yok. Anlayamadim gitti. :KK43::110:

Canim uyutken ates duser. Normal zamanda da hem sabah hem aksam ates olculdugunde aksam daha yuksek cikar.

Back
X