Arkadaşlar 41+0 dayım NST'de hala sancı yok .Bu sancılar ne zaman gelecek bilmiyorum Pazartesiye kadar gelmezse Salı sezeryanla alacaklar. Çok korkuyorum sezeryandan. Kesilmek istemiyorum...
Arkadaşlar 41+0 dayım NST'de hala sancı yok .Bu sancılar ne zaman gelecek bilmiyorum Pazartesiye kadar gelmezse Salı sezeryanla alacaklar. Çok korkuyorum sezeryandan. Kesilmek istemiyorum...
Canım ben suni almadım hiç ama 3 sezeryan oldum. Bence tıbbi bir zorunluluk yoksa sezeryan olma. Gerçi her iki doğum şeklinde de çektiklerin en fazla bir hafta sürüyor. Ama normal doğumda toparlanmak daha kısa sürüyor. Fakat sezeryandan da korkma. Mecbur kalırsan sezeryan ölüm değil. En çok bir haftada toparlanıyorsun. Hakkında hayırlısı olsun canım. Güle güle al bebişini kucağına.
Valla ben normal doğum yaptım suni sancıyla kanamam var diye suni sancı verdîler, o sancı anında ben yalvardım beni sezeryana alın diye... Hem alt tarafımda bir kesik olup doğallığını bozmaktansa, sezeryan olup karnımda olmasını tercih ederdim.... Normal doğum yaptığıma pişmanım....
Ben varim 40+6'ya kadar ne acilma ne de sancim vardi. Acilma yoksa sezeryan yapicakti, kontrolde 2cm aciklik oldugunu soyledi. Ertesi gun 41+0'da yatisim yapildi ve suni sanci ile normal dogum yaptim Bebegimin dogum anini bire bir yasamak, icimden cikisini tam olarak hissetmek tarifsiz bi guzellik ;-)
2 cocuk annesiyim 38 haftalik 2 cm acikla suni sanciyla dogum yaptim ve ikisinde de kendi istegimle 38 hafta dolunca sancim olmadigi icin dogum yaptim normal dogumda israrci ol benim onerim (;