arkadaşlar mrb.benim adetim 3 gün geçti.acaba diyorumm(( sevinsemmi?çünkü bebiş sahibi olmak çok istiyorum.6 ay önce düşük yaptım.korkuyorum.karnımda sancı var.gögüslerde hassaslaşma ama test yapmaya korkuyorum hayal kırıklıgı olur diye.sizce hamile olabilirmiyim.test yapmak için kaç gün geçmeli?yalvarırım hemen cvplayın tşklrrr:çok üzgünüm:
arkadaşlar mrb.benim adetim 3 gün geçti.acaba diyorumm(( sevinsemmi?çünkü bebiş sahibi olmak çok istiyorum.6 ay önce düşük yaptım.korkuyorum.karnımda sancı var.gögüslerde hassaslaşma ama test yapmaya korkuyorum hayal kırıklıgı olur diye.sizce hamile olabilirmiyim.test yapmak için kaç gün geçmeli?yalvarırım hemen cvplayın tşklrrr:çok üzgünüm:
eğer kan tahlili yaptırırsan kesin belli olur!ama idrar yanıltabilir.başka bir arkadaş idrar tahlilin de negatif almış ama 1-2 hafta sonra hamiş olduğu ortaya çıkmış
canım bence kan yaptır çünkü idrarda negatif çıksa bu sefer acaba idrarda hormonmu geç yükseliyor diye düşünmeye başlayacaksın o yüzden direk kan tahlili yaptır ve hamişsende hemen doktora git ve gerekli önlemleri al daha önce düşüğün olduğu için normal hamişlere göre daha çok korumalısın kendini AMA İNŞALLAH HAMİŞSİNDİRRR
bende hamişken aklımın ucundan geçmedi hamiş olduğummm
tam tamına 4 gün geçti bi yapim demiştim geçen sene 29 aralıkta öğrenmiştim hamiş olduğumu ve 6 haftalık hamiştimmmm
zaman çabuk geçiyor kızım 4 aylık oldu bileeeee
hamişsen tebrikler cnmmmmm