Nolur ciddi cevap verin

Aliye50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
24
5
1
32
Bunu söylerken çok utanıyorum İnan'ın ama ben sevgilimle bi ilişki yaşadım ilk defa oldu 23 yaşındayım içime bosalma olmadı ama zevk suyunda hamile kalma ihtimali varmış Ben çok korktuğum icin ella kullandım ve 2 kere gebelik testi yaptım ikiside negatif çıktı daha sonra ayın ikisinde hasta oldum normal günüm kadar sürdü ve bitti bu ay hasta olmam gerekiyordu ama yine gecikti hala hasta olmadı o yüzden çok korkuyorum nolur birsey söyleyin hamile olabilir miyim adetten sonra bi kere ilişki oldu ama içime boşalma yada zevk suyu durumu olmadı ama hala hasta olmadım nolur yardım edin

Adetin gectiyse test yap

Ama adet olduktan sonra bi kere ilişki oldu oda içime girme durumu felan yoktu ve hiç bi gebelik belirtisi Yok

İyi de test yapmadan nerden bilelim hamile misin degil misin? Ayricaa bebek istemiyorsan dogru düzgün korunmalisin oyle ellayla filan olmaz

Ya derdimi anlatamıyorum içime bosalma olmadı ben zevk suyundan korktum ve o ay adet oldum omdan sonra bi ilişki olmadı ama yine adetim gecikti onu soruyorum ☹️

Ya derdimi anlatamıyorum içime bosalma olmadı ben zevk suyundan korktum ve o ay adet oldum omdan sonra bi ilişki olmadı ama yine adetim gecikti onu soruyorum ☹️
psikolojik aklından gebelik korkusunu cikartrsan adet olursn.ayrica korkuyodan yapmuyceksin canim strese girmezsn hem ;)

herkes hata yapar bende bi hata yaptım evet birdahada asla yapmıcam bir hata lütfen yadırgamayın ☹️

Ya lütfen böyle kişilere bide cevap yazıp tekrar tekrar konu acmalarina musade etmeyin arkadaşlar çok korkuyorsaniz yapmayın kardesim. Allahtan korkmuyorsunuzda kuldan niye korkarsiniz:(

Kan testi yap rahatla. Sonra da bir daha böyle seylere bulasma

Bence kınama aynı hatayı senden yapabilirsin düşmez kalkmaz bi Allah kişileri böyle ayrılma burada sadece yardım istedim kötü birsey demedim senin başına gelmeyeceği anlamına gelmez yardım etmek ne zamandan beri bu kadar zor oldu anlamıyorum

Töbe haşa kinamiyorum. Yapıp ta buraya gelip kaldimmi korkuyorum gibi şeyler soylemeyin çünkü o işi yapiyosan ya tedbirli Olcan yada her sonuca katlancan

Tamam bunu böyle söyleyebilirsin insanlara cevap vermeyin demek zorunda değilsin ki belki iyi birsey söylesen bi faydan dokunur sevap kazanırsın insanları yadırgıyorsunuz lütfen yapmayın

23 yaşında erişkin bir bireysin, kendi kararlarını kendin verebilecek yaştasın, kimsenin de seni eleştirmeye hakkı yok. Utanarak söylemene gerek yok canım. Hata konusunda da kime göre neye göre?
Konuya gelirsek... gebelik testlerini ne zaman yaptığına bağlı. Ella kullandıktan kaç gün sonra, ya da adet gününe kaç gün kala yaptın? Önemli olan o... üzerine görme durumları oluyor bazen o yüzden soruyorum.

Son düzenleme:
Adetim gittikten hemen sonra ilişkiye girdim hatta kanamam olmuştu o gün ella kullandım işte adetimde 19 gün gecikince birini 14 gün birini 18 gün iki test yaptım ikisinde negatif çıktı bu ayda gecikince korktum ama bu adetten sonra birsey olmadı

Ben bir hamilelik durumu olduğunu sanmıyorum. Ama bundan sonra çok dikkat et. Tedbir alın mutlaka. Eğer hamile kalırsan ondan ayrılmak çok üzücü olur. Kolay atlatılabilir bir travma değil çünkü.

İlişkiden sonra bir kere adet olulmussun sonraki ay adet gunun geçtiyse korkma hamile kalmasin ki zaten ellada engeller adetin stresten yada elladan dolayi gecikmiştir ama eğer birşeyler paylasacaksan elladan uzak dur pezervtf fln kullanin ella senin kadinlik hormonlarinla oynuyor ilerde çocuk istesende olmama ihtimali oluyor

Zaten Zevk suyuyla hamile kalmak zor ve yumurtlama dışında hamile kalmakta zor ama neden hastalığım gecikiyor ondan korkuyorum

Back
X