fizikcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2016 119 71 48 1 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #21 deryaderya .!.: Çok sevindim maşallah Genişletmek için tıkla... Sağol canm yaaa
Aynur5656 Yeni nesil acemi anne Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2016 1.201 811 43 28 Batman 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #22 fizikcik .!.: kızkar kan verdim sonucu bekliyorum nolur dua edin Genişletmek için tıkla... Rabbim hayirli bir evlat nasip etsin.İns pozitif cikar darisi bzimde basimiza
fizikcik .!.: kızkar kan verdim sonucu bekliyorum nolur dua edin Genişletmek için tıkla... Rabbim hayirli bir evlat nasip etsin.İns pozitif cikar darisi bzimde basimiza
fizikcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2016 119 71 48 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #23 Aynur5656 .!.: Rabbim hayirli bir evlat nasip etsin.İns pozitif cikar darisi bzimde basimiza Genişletmek için tıkla... Pozitif çıktı canmmm darısı başınıza inşallahhh
Aynur5656 .!.: Rabbim hayirli bir evlat nasip etsin.İns pozitif cikar darisi bzimde basimiza Genişletmek için tıkla... Pozitif çıktı canmmm darısı başınıza inşallahhh
Aynur5656 Yeni nesil acemi anne Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2016 1.201 811 43 28 Batman 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #24 fizikcik .!.: Pozitif çıktı canmmm darısı başınıza inşallahhh Genişletmek için tıkla... Òylemi tebrik ederim canm.Kazasuz belasiz kucagina alirsin ins.Amin sagl cnm
fizikcik .!.: Pozitif çıktı canmmm darısı başınıza inşallahhh Genişletmek için tıkla... Òylemi tebrik ederim canm.Kazasuz belasiz kucagina alirsin ins.Amin sagl cnm
Merve-81 Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2016 401 220 23 31 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #25 Hayirli olsun insaallah canim :) Rabbim sag salim kucagimuza almayi nasib etsin minnaklarimizi :)
E Esraerol Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2016 427 688 18 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #26 Cok şükür diyeyim bende..saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim...darısı hepimize sırayla insss..tebrik ederimmm
Cok şükür diyeyim bende..saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim...darısı hepimize sırayla insss..tebrik ederimmm
Ramesy Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2013 981 427 133 İstanbul 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #27 fizikcik .!.: 43 çıktı canm bnm 3 haftalığız daha Genişletmek için tıkla... Ooo maşallah, güzel güzel artsın, sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
fizikcik .!.: 43 çıktı canm bnm 3 haftalığız daha Genişletmek için tıkla... Ooo maşallah, güzel güzel artsın, sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
H Herseynhayirlisiii Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2016 125 52 18 34 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #28 fizikcik .!.: Kızlarrrrr pozitif çıktııııı hepinizden Allah razı olsun isteyen herkese versin Allahım çook teşekkürlerr Genişletmek için tıkla... Amin canim bende bekliyorum, duanizi eksik etmeyin arkadaslar, Bu arada belirtilerin nelerdi canim
fizikcik .!.: Kızlarrrrr pozitif çıktııııı hepinizden Allah razı olsun isteyen herkese versin Allahım çook teşekkürlerr Genişletmek için tıkla... Amin canim bende bekliyorum, duanizi eksik etmeyin arkadaslar, Bu arada belirtilerin nelerdi canim
fizikcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2016 119 71 48 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #29 Aynur5656 .!.: Òylemi tebrik ederim canm.Kazasuz belasiz kucagina alirsin ins.Amin sagl cnm Genişletmek için tıkla... Çook sağol canmm
Aynur5656 .!.: Òylemi tebrik ederim canm.Kazasuz belasiz kucagina alirsin ins.Amin sagl cnm Genişletmek için tıkla... Çook sağol canmm
fizikcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2016 119 71 48 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #30 Herseynhayirlisiii .!.: Amin canim bende bekliyorum, duanizi eksik etmeyin arkadaslar, Bu arada belirtilerin nelerdi canim Genişletmek için tıkla... İnşallah pozitif çıkar canım senindee Kasık ağrım vardı bir de son zamnlarda göğüslerimde sızı olmaya başladı
Herseynhayirlisiii .!.: Amin canim bende bekliyorum, duanizi eksik etmeyin arkadaslar, Bu arada belirtilerin nelerdi canim Genişletmek için tıkla... İnşallah pozitif çıkar canım senindee Kasık ağrım vardı bir de son zamnlarda göğüslerimde sızı olmaya başladı
fizikcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2016 119 71 48 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #31 Ramesy .!.: Ooo maşallah, güzel güzel artsın, sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah Genişletmek için tıkla... Ayy amin canım bnm yaaaa çok sağol
Ramesy .!.: Ooo maşallah, güzel güzel artsın, sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah Genişletmek için tıkla... Ayy amin canım bnm yaaaa çok sağol
fizikcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2016 119 71 48 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #32 Esraerol .!.: Cok şükür diyeyim bende..saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim...darısı hepimize sırayla insss..tebrik ederimmm Genişletmek için tıkla... Canımm çok sağolll inşallah en kısa sürede sizede versin Rabbim
Esraerol .!.: Cok şükür diyeyim bende..saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim...darısı hepimize sırayla insss..tebrik ederimmm Genişletmek için tıkla... Canımm çok sağolll inşallah en kısa sürede sizede versin Rabbim
fizikcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2016 119 71 48 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #33 Merve-81 .!.: Hayirli olsun insaallah canim :) Rabbim sag salim kucagimuza almayi nasib etsin minnaklarimizi :) Genişletmek için tıkla... Aminn canmm sağlıkla gelsinlerr inşallah
Merve-81 .!.: Hayirli olsun insaallah canim :) Rabbim sag salim kucagimuza almayi nasib etsin minnaklarimizi :) Genişletmek için tıkla... Aminn canmm sağlıkla gelsinlerr inşallah
H Herseynhayirlisiii Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2016 125 52 18 34 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #34 fizikcik .!.: İnşallah pozitif çıkar canım senindee Kasık ağrım vardı bir de son zamnlarda göğüslerimde sızı olmaya başladı Genişletmek için tıkla... Amin inşAllah tatlimmm , Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Bel agrin da varmiydi ?
fizikcik .!.: İnşallah pozitif çıkar canım senindee Kasık ağrım vardı bir de son zamnlarda göğüslerimde sızı olmaya başladı Genişletmek için tıkla... Amin inşAllah tatlimmm , Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Bel agrin da varmiydi ?
fizikcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2016 119 71 48 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #35 Herseynhayirlisiii .!.: Amin inşAllah tatlimmm , Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Bel agrin da varmiydi ? Genişletmek için tıkla... Evet canm ama dayanılmayacak gibi değildi hami çok ayakta kalırsın da yorulursun ya o tarz bir ağrıydı bir de akıntılarım normalden biraz fazlaydı
Herseynhayirlisiii .!.: Amin inşAllah tatlimmm , Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. Bel agrin da varmiydi ? Genişletmek için tıkla... Evet canm ama dayanılmayacak gibi değildi hami çok ayakta kalırsın da yorulursun ya o tarz bir ağrıydı bir de akıntılarım normalden biraz fazlaydı
H Herseynhayirlisiii Üye Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2016 125 52 18 34 2 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi fizikcik #36 fizikcik .!.: Evet canm ama dayanılmayacak gibi değildi hami çok ayakta kalırsın da yorulursun ya o tarz bir ağrıydı bir de akıntılarım normalden biraz fazlaydı Genişletmek için tıkla... Evet canim anladim, Akintim benimde var bi kac zamandir , Bide gaz var bende..
fizikcik .!.: Evet canm ama dayanılmayacak gibi değildi hami çok ayakta kalırsın da yorulursun ya o tarz bir ağrıydı bir de akıntılarım normalden biraz fazlaydı Genişletmek için tıkla... Evet canim anladim, Akintim benimde var bi kac zamandir , Bide gaz var bende..