Nolur fıkır verın.......!

FTM_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
82
10
98

merhaba kızlar bu uc halıdan hangısını almalıyım sızce??????? Secemıyorum kafayı yıcem vallahı!!!!

Son düzenleme:
esımde ondan yana ama yakından bakınca ınsan portresı var uzerınde ve namaz kılınmaz dıye dusunuyorum tam emın olmamakla beraber bılemedım yanı nasıl olur dııye?

bu 3ü de cok göz yorucu sanki ama 2.si diğerlerinden iyi gibi geldi.

Merhaba
ben koltuk takımınızın yanına eklediğiniz halıyı daha çok beğendim

bence ortadaki 2. halı cok güzel.hem mobilyanızlada uyumlu aynısını ben bulsam yanı hiçbişeye uymasada alırdım o derece bayıldım :)

off ya ne zormus bnde o ıkıncıyı begendım ama dedıgımm gıbı uzerınde erkek portresı var namaza manıdır dıye kararsızım!!!!

farklı modellere bakabilirsiniz.
koltuk takımının yanındaki hatta daha güzel sanırım

canım bence hiç düşünme ve en son eklediğin .yani koltuk takımıyla birlikte ekledğin halıyı seç. en güzel o ve en uyumluda o. pop art şuan moda ama çabuk geçecektir.

begendiysen al bence yanı ya o odada namaz kılmazsın baska yerde kılarsın yada o erkek resmının üstüne seccadeyi serersın resım kapanır rahatca kılarsın :)

ben koltuk takımının yanına eklediğin halıyı beğendim.

koltukla beraber yüklediğiniz bahariye halıyı çok beğendim diğer üçü çok karışık göz yorucu ama bahariye halı çok güzel ve de uyumlu olur diye düşünüyorum

cok tesekkur ederım kızlar koltuk takımının yanında ekledıgım halıyı aldım tadılat var bıtsın hepsını eklıycem tesekkur edıyorum ılgınız ıcın !

merhaba, ilk uc hali gecici modeller bilemediniz 2 yil sonra sikilip degistirmek isteyeceksiniz. birde bana gore evet cok modern ama eve sicaklik vermiyor. koltuk kenarindaki hali daha guzel ve icinde mor ve turkuaz oldugu icin ki sizin koltuk takiminiz mor ve berjer turkuaz olarak anladim bence cok yakisir. hemen karar vermeyin. bir cok alternatifler var. koyunlu ve mir halinin modellerinede bakiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…