• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur sizin yorumlarınız için üye oldum. ÖNEMLİ ACİLLLLL

Bence senin ona ilgini duygunu anlamiş olmali vazgeçmiyorsunda zayif noktan bu olmaliki kullaniyor cidde olan kisi böle sacmaliklar yapmaz sana fayda gelmez bu adamdan yakani kurtar tilkolikler var bunda bişiler karıştırıyor karistirmasa bile böle supeli iliskiyse bırak kendini kullandirma.
Doğru söylüyorsun bi değişik halleri. Eğer bu söylediklerim benim kuruntularım dahi olsa yinede aklıma bu kadar kurt düşüren biriyle olamam. Yol yakınken dönmem en mantıklı karar. Teşekkür ederim :))

kaçan kovalanır bence sen cevap yazma ilgilenme , belli ki kafası karışık
Ama artık kovalamıyor kendi kendini ağırdan satıyor. Hiç aramıyor sormuyor iki gündür. Sizce ne yapmalıyım? Numarasını mı silmeliyim, suskunluğumu mu korumalıyım yoksa normal hayatıma devam mı etmeliyim? Bugün artık harekete geçiyim diyorum :(

canım benimmm ah güzelimmm senin bu dediğin ısrarlı bekleyişi evliler bile yapmıyor arrık..yapanda mecburiyeti vs varsa..ama sen engelle kapat kapıyııı...o kapıyı açık buldukça döner dolaşır gelir ...işine gelmeyince gider vs...sen de bekle daha senı sevecek...
Doğru söylüyorsunuz. Artık bütün kapıları ardına kadar kapatmamın zamanı geldi...

Size gel deyince gel git deyince git muamelesi yapmasına izin vermeyin. Adam akıllı bitirin baştan göstermiş karakterini...

adam sizinle sıcak soğuk oyununu oynuyor. eğleniyorsanız devam. eğlenmiyorsanız oyuncak olmaya devam etmeyin derim.

Back
X