Nerde görsem tanırım bu tipleri, kokusu buram buram çıkıyor. Yaşadım mı? Yaşadım kralını hemde:)
Ama ben sizin gibi böyle sorular sormadım. Herşeyin farkındaydım, anlamamak elde değildi. Ne çaktırdım ne de kafamda dolanan soruları sordum. Mesela bana ne zaman dönüş yapıyor? Ne zaman yazıyor arıyor bende günler sonra dönerdim kendisine. Yüz vermiyordum normal giden iletişimimiz vardı. Bende ki gurur, kibir çok fena burnum yere düşse eğilip almam birde ben ezer geçerim öyle bir yapım var.
Ama siz dayanamamışsınız, sormuşsunuz evelemiş, gevelemiş sallamış. Kaçınçı yüzyılda yaşıyoruz elektirikler yoktu demek ne demek? Buna inanmak için saf olmak gerekir.
Evet bir başkası var. Ve sürekli eski sevgilisiyle seni kıyaslayan biri bu kişi. Yemeyin bu palavraları yok ona karşı romantik değildim o şöyleydi evlensem boşanırdım demeler, madem romantik değildi, güzel değildi neden geçmişin oldu, neden çıktın, sevgili oldun diye sorarlar adama. İşte bir takım kadınların egolarını okşamak için eskilerle kıyaslarlar. En tehlikeli erkek tipidir bunlar. 10 gün içinde gelecekten bahsederken yeni tanıdığı birini de dahil etmek ne bileyim, akıla mantığa sığacak gibi değil.
Şahsen fikrim keşke silmeseydiniz, silerek hata yapmışsınız. Sizi onu taktığınızı düşünmüş. Silmeyecektiniz, hiç takmayacaktınız istediği zaman size dönüş mü yapıyor? Mesajlarını okumayacaktınız veya görüldü yapmayacaktınız öyle yazıp duracaktı. Erkekler bu davranışı hiç sevmezler everest dağlarına uzanan bir taraftarı iniyor çünkü. Her yazdığına gülün geçin dikkate almayın, ciddiye alınacak bir tarafı da yok. Eğlencenize bakın.