• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yalvarırım yardım edin :'(

penten

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
8
0
6
27
Oncelikle nolur yargilamayin beni her seyin farkindayim pismanim ama yapabilecegim bir sey yok . Nolur bi akil verin ne yapacagimi hic bilmiyorum bu konuyu acabilecegim kimse yok . Konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum bu konuda yardim almak icin simdi uye oldum .
Sevgilimle cumartesi gunu (4 gun once ) surtunmeyle iliskiye girdik . Icime girmedi kizligim bozulmadi .
Sali gunu yani dun (surtunmeden 3 gun sonra ) regl oldum .
Ustune gorme diye bir sey var biliyorum ama benimki normal reglmis gibi geldi bana yani yogun geliyor ve kahverebgi veya pembe degil rengi normal . Ama hamileyken adet olanlar da varmis netten okudugum kadariyla.
Ne yapmaliyim nasi emin olucam napicam Allah rizasi icin . Okuyup da cevaplayan herkesten Allah razi olsun simdiden ...

Bizim buradan cozemeyecegimizi biliyor olman gerek. Bir test yaptırman daha mantıklı geldi bana. .

Hem sürtünmeyle ilişkiye girdik diyosun hem hamilelik diyosun o iş o kadar kolay olmuyor merak etme.

Öyleyse bekle. Burada herkes hamilesin veya değilsin dese hiçbir şey değişmez. Ama içini rahatlatmak adına söylüyorum değilsin
Hamilelik testleri bikac haftadan once sonuc vermiyor diyo okudum bu daha 4 gunluk bir sey :KK43:

Oncelikle nolur yargilamayin beni her seyin farkindayim pismanim ama yapabilecegim bir sey yok . Nolur bi akil verin ne yapacagimi hic bilmiyorum bu konuyu acabilecegim kimse yok . Konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum bu konuda yardim almak icin simdi uye oldum .
Sevgilimle cumartesi gunu (4 gun once ) surtunmeyle iliskiye girdik . Icime girmedi kizligim bozulmadi .
Sali gunu yani dun (surtunmeden 3 gun sonra ) regl oldum .
Ustune gorme diye bir sey var biliyorum ama benimki normal reglmis gibi geldi bana yani yogun geliyor ve kahverebgi veya pembe degil rengi normal . Ama hamileyken adet olanlar da varmis netten okudugum kadariyla.
Ne yapmaliyim nasi emin olucam napicam Allah rizasi icin . Okuyup da cevaplayan herkesten Allah razi olsun simdiden ...

surtunmeyle elektriklenmenin var oldugunu biliyordum ama bebekte mi oluyormus :110:

Milyonda bir hamile kalma ihtimalin. Olsa bile şimdiden belli olmaz. Bi kaç hafta bekle kan tahlili yaptır. Ama o şekilde coooook zor hamile kalmak.

Milyonda bir hamile kalma ihtimalin. Olsa bile şimdiden belli olmaz. Bi kaç hafta bekle kan tahlili yaptır. Ama o şekilde coooook zor hamile kalmak.
Kimligimde bekar yaziyor cekiniyorum gitmeye . Idrar testi alirim ama o da sanirim kesin sonuc degil :( bikac hafta beklemek de o kadar zor ki kafayi yemek uzereyim :(

bu kadar korkuyosan ne dıye surtunuyosun yaaa lutfen yargılamayın dıyınce aahh vahh mı etcez sana az kendıne saygın olsun arkasında duramayacagın bır halt ediyorsan ETME......

Back
X