• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yalvarırım yardım edin :'(

kuzum yumurtlama döneminde sürtünmemişsiniz bişey olmaz merak etme kendine dikkat et bu iş sürtünmeyle başlar başka şekilde devam eder.

Oo bu sürtünme baya çoğaldı ayrıca merak ediyorum nasıl oluyor ten tene bide sürtünme bildiğin ilişki yani eğer giysi varsa hamilelik imkansız ötesi kafamda deli sorular :KK14:o_O

bu kadar korkuyosan ne dıye surtunuyosun yaaa lutfen yargılamayın dıyınce aahh vahh mı etcez sana az kendıne saygın olsun arkasında duramayacagın bır halt ediyorsan ETME......
Tesekkur ederim haklisiniz buraya bu konuyu acmamam gerekiyordu cevaplayan herkese tesekkurler hoscakalin

Oo bu sürtünme baya çoğaldı ayrıca merak ediyorum nasıl oluyor ten tene bide sürtünme bildiğin ilişki yani eğer giysi varsa hamilelik imkansız ötesi kafamda deli sorular :KK14:o_O

Bende merak ediyorum surtunme nedir ?Tovbe yarabbim asagi yukari surtuyor ama girmiyor nasil hamile kaliniyor peki :110:

Kimligimde bekar yaziyor cekiniyorum gitmeye . Idrar testi alirim ama o da sanirim kesin sonuc degil :KK43: bikac hafta beklemek de o kadar zor ki kafayi yemek uzereyim :KK43:

Canım artık kimlikle muayene olmuyosun ki. Barkod var... Ayrıca imam nikahı yaşayanlar da bekar yazıyo doktora gitmiyolar mi hiç. Hem doktor senin evli bekar olduğunu sorgulamaz. Hamilelik için kan tahlili yapmak istiyorum diyeceksin o kadar.

Tesekkur ederim haklisiniz buraya bu konuyu acmamam gerekiyordu cevaplayan herkese tesekkurler hoscakalin
eğer doğru anladıysam hamile kalamazsın zaten
yani sürtünmüş içeri girmemiş içeri girmeden orada boşaldıysa(çok özür diliyorum) o zaman bile hamile kalmak zor diye biliyorum
ama evli arkadaşlar daha iyi bilir sanırım

Regl olmuşsun yani değilsin gebe..
Zaten o şekilde gebe kalınmaz.

Kızlığım kocama kalsın ama yaşayayım yaşayacağımı diyen bir toplu kesim var bir sürterler iki sürterler üçüncüde olan olur sonra bana tecavüz etti derler :D

buraya kkonu acıp açmamak mı senın sorunun bakire hamıle kalanlar var korkuyorsan bır daha bu sekılde bısey yasama ınançlıysan zaten cok gunah oldugunu soylemıycem bılmen lazım ınsallah bıda boyle bı konu acmazsın senın acından yanı

offfff yeterrrr artıkkkk yaaaa

hangi komuya baksam "nolur yardım edin" gibi altından bu çıkıyor.

ya bu çocuk öyle kolay olmuyor merak etmeyin.

ayrıca evlenin artıkta bizde kurtulalım sizde :KK62:

Bende merak ediyorum surtunme nedir ?Tovbe yarabbim asagi yukari surtuyor ama girmiyor nasil hamile kaliniyor peki :110:

Kız bide çıplak olunca sürtünme kayganlaşmazmı neyse +18 e ilerliyorum :KK22:

O kadar ileri gittin duramaz adam :oops: bidaha giyinik yapin canim ...neyse ben eniyisi düşünmim:KK47:

Canım böyle hamile kalmıssan vallahi helal olsun sana

Back
X