Midem bulaniyo diyemem cunku benim herzaman icin kokulara karsi cok kotu bi hassasiyetim var ne yazikki.. Ama karnim agriyo ozellikle de sag tarafi, karnin alt kismi.. İs temposundan zaten cok yoruluyorum o yuzden hamile yorgunlugu mu degil mi onu bile bilmiyorum. Cok tesekku ederim, biraz daha beklicem en azindan uc bes gun, sonra burdan sonucu yazicamm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Regllerim benim dorder gun gelir dorduncu gun biter. Ama ayin 27sinde 28inde oldum ve cok da gelmedi. Ustune gorme olayi var mi, gercek mi? İki tane test aldim iki gun once yaptim negatif.. ama o kadar cok istiyorum ki icim kipir kipir.. Kan testinde sonuctan korkup yaptiramiyorm.. Sizce hamile olabilirmym
Sanmam canım.. Pozitif olsa idrar testinde çıkardı silik de olsa..Regllerim benim dorder gun gelir dorduncu gun biter. Ama ayin 27sinde 28inde oldum ve cok da gelmedi. Ustune gorme olayi var mi, gercek mi? İki tane test aldim iki gun once yaptim negatif.. ama o kadar cok istiyorum ki icim kipir kipir.. Kan testinde sonuctan korkup yaptiramiyorm.. Sizce hamile olabilirmym
Yok normali de 26nisanda olmam gerekiyodu 27sinde oldum ama iki gun azar azar. Normalde dort gun oluyodum istisnasiz.. Bilmiyorum belki de cok istedigimden sanki kendimi hamile gb hssediyorm. Kan testine sence erken mi? Bi hafta daha mi beklesem yoksa pazartesi solugu hastanede mi alsam
canım hamile nasıl olcakın daha yumurtan yeni gelişiyo muhtemelen sağ taraftaki yumurtan büyümeye başlamıştır.daha adetin yeni bitmiş.hemen teşhis koyma bu şekilde.kafaya taktıkça olmuyo.eğer gebelik oluşmazsa hayıt suyu kullan.hormonları dengelio.adetin 4 gün sürdüğü için.
Peki testi ne zaman yapsam daha net sonuc alirim ki? Solumda hicbisey yok ama sag tarafimda karacigere yakin yerde agri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?