- 9 Haziran 2013
- 1.916
- 3.739
- 133
Baban bu durumdan ders çıkarmalı yoksa ölmüşlerine kavuşacakhala kavga ediyolar kadın daha önce ilk kocasını aldatmış sonra adam ölmüş üstüne 2 kere defa evlendi o kocaları da öldü şuan bekar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baban bu durumdan ders çıkarmalı yoksa ölmüşlerine kavuşacakhala kavga ediyolar kadın daha önce ilk kocasını aldatmış sonra adam ölmüş üstüne 2 kere defa evlendi o kocaları da öldü şuan bekar
Süper bi fikir.. :)) iş yerinde yollasın :) bi dahakini kendi ellerimle getiricem diyede dip not düşsün :)Öyle bir kerede rezil edip olayı patlatmak olmaz ki. Yavaş yavaş, sindire sindire mahvetmek lazım ikisini de. Mesela en büyük boy sutyen alıp paketledikten sonra kadının evine yollamak lazım.
"Geçen gün söylediğin ölçülere uyar inşallah canisi"
Notu eşliğinde. Bir sonraki hafta bir adet gecelik olmalı pakette.
"Arabada tam duyamadim kaba etinin ölçüsünü ama uyar inşallah"
Notuyla birlikte. Az huzursuz olsun o da evinde. Öyle hemen oldu bitti olmaz.
Ne kötü aldatılan bir kadının çaresiz olması eli kolu bağlı erkeğe bağlı kalmak allah hiç kimseye bunları yaşatmasınhayır annem o kadının gidip a.. sı.. rexil ederim onu annesinin de kapısına giderim demek şıllık olmak lazımmış tabi ben safım evdeyim ne anlarım ki dedi
Babanı uzaklaştır acil plankadın 3 kocasını da aldatmış zaten herkes biliyor mahallece falan
tühh ya keşke hemen söylemeyip biraz takibe alsaydınız bu şekilde olunca elbettteki inkar edicektirya ben anneme dediö sakın ağzını açma normal davran dayanamadı hemen söyledi
Böyle kadınların var ya, saçını eline dolayıp en yakin duvara yapıştıracaksın suratını!!nolur yardım edin olay 5 dk önce yaşandı şuan ellerim titriyor yazamıyorum allah rızası için,annem babamı aramış markete gidiceklerdi,telefonu tam kapanmamış konuşmaları duymuş annem.
babamın iş yerinde bi arkadaşı var kadın bu kadın ben babamın iş yerine gittiğimde bile abicim abicim der neyse işte bu kadını iş yerinden bi işi varmış çarşıda onu bırakmaya inmiş arabada kadına diyormuş ben seni afganistana kadar bile götürüm,sonra kadın demiş benim göğüslerim çok geniş göğüs bölgem falan,vallahi annem anlattı ama anlayamadım tam südyen mi demiş elbise mi demiş giyerken zorlanıyorum demiş babamda of keşke giyinirken bende yanında olsam falan demiş annem şuan babamla kavga ediyor çocuklarının üstüne yemin et diyor babam benle gelmedi diyor nolur bi akıl verin ne yapmalıyız daha demin aldatma konusu okudum tam karşıma çıktı nolur bi akıl verin