nolur yardım edin çok zor durumdayım

Öyle bir kerede rezil edip olayı patlatmak olmaz ki. Yavaş yavaş, sindire sindire mahvetmek lazım ikisini de. Mesela en büyük boy sutyen alıp paketledikten sonra kadının evine yollamak lazım.

"Geçen gün söylediğin ölçülere uyar inşallah canisi"

Notu eşliğinde. Bir sonraki hafta bir adet gecelik olmalı pakette.

"Arabada tam duyamadim kaba etinin ölçüsünü ama uyar inşallah"

Notuyla birlikte. Az huzursuz olsun o da evinde. Öyle hemen oldu bitti olmaz.
Süper bi fikir.. :)) iş yerinde yollasın :) bi dahakini kendi ellerimle getiricem diyede dip not düşsün :)

hayır annem o kadının gidip a.. sı.. rexil ederim onu annesinin de kapısına giderim demek şıllık olmak lazımmış tabi ben safım evdeyim ne anlarım ki dedi
Ne kötü aldatılan bir kadının çaresiz olması eli kolu bağlı erkeğe bağlı kalmak allah hiç kimseye bunları yaşatmasın

Ne rezil bi konuşma bi kadın olarak utanç duydum elin adamina goguslerim büyük demek ne demek flört değil bu hayvanlik Allah cezasını versin inşallah ne anlıyorlar evli adamları ayartinca ayar oluyorum o... Denir daha ne diyeyim

Kadın evli mi evliyse esini bilgilendirin. Bekarsa babasını. Yazdığım şeyler tehlikeli biliyorum. Ama o kadın haketmis bence.

Oha bu yaşta ne müstehcen diyaloglar hayret

Allah ıslah etsin bu erkekleri evde karın namusun varken ne diye elin o.... Bu kadar tatlı gelir anlamış degilim babanıza gelince bişi diyemicem annene üzüldüm

Ohaaaaa.
Cuss.
Hersey ortada.
Daha ne yemini daha ne aciklamasi.
Cus yani cus.
Ben annenizin yerinde olsam ortada evlilik diye bisey yok zaten.
Tehdit ede ede donuna kadar alirdim o karaktersiz kocamin.
Bu pis ve hadsiz konusmalarin hic ama hic bi aciklamasi yok.
Tekrar, cussss.

nolur yardım edin olay 5 dk önce yaşandı şuan ellerim titriyor yazamıyorum allah rızası için,annem babamı aramış markete gidiceklerdi,telefonu tam kapanmamış konuşmaları duymuş annem.
babamın iş yerinde bi arkadaşı var kadın bu kadın ben babamın iş yerine gittiğimde bile abicim abicim der neyse işte bu kadını iş yerinden bi işi varmış çarşıda onu bırakmaya inmiş arabada kadına diyormuş ben seni afganistana kadar bile götürüm,sonra kadın demiş benim göğüslerim çok geniş göğüs bölgem falan,vallahi annem anlattı ama anlayamadım tam südyen mi demiş elbise mi demiş giyerken zorlanıyorum demiş babamda of keşke giyinirken bende yanında olsam falan demiş annem şuan babamla kavga ediyor çocuklarının üstüne yemin et diyor babam benle gelmedi diyor nolur bi akıl verin ne yapmalıyız daha demin aldatma konusu okudum tam karşıma çıktı nolur bi akıl verin
Böyle kadınların var ya, saçını eline dolayıp en yakin duvara yapıştıracaksın suratını!!

Boşanamayacak insanlar yakaladı mı bir de bildiklerini söylemeseler daha iyi olur. E şimdi annem boşanamaz diyorsun, babansa annenin bildiğini ve bile bile boşanmadığını görünce annene saygısı mı kalacak, belki aleni şekilde devam edecek. Annen söyleyene kadar en azından bi çekincesi varmış. Artık o da gitti. Evlilikleri artık ne kadar sağlıkla yürür bilmem.
Boşanmayacak insanların bildiklerini belli edip kavga etmelerini hiç anlamam. Kızdın diye vaz mı geçecek? Zaten gidemeyeceğini biliyor, ee? Ne işe yaradı.

kadının nasıl biri olduğunu biliyoruz o ortada ama tabiki suç babamda,yüzüme bakamıyor utancından çekicek cezasını hayır anlamıyorum de ne zevk alıyorsa konuşmaktan

benim babamında aldatma olayını annem 5 ay önce ben tatildeyken aynı böyle telefon görüşmesiyle öğrenmiş.
Dokunmatik telefonu ilk defa alınca telefon cebinde annemi aramış yanında kadın varmış kadınla konuşuyorlarmış.
Bana dinletmediler zaten benden saklamayı düşünüyorlarmış
ben öğrenince tabi kıyamet koptu herkes bir yere dağıldı sonuç mu şuan annemle babam eskisinden daha iyi ben neler yaptım boşanacaklar diye annem boşansın diye elimden geleni yaptım babam yemin etti diye annem inanmış saf sanki konuşmaları duyan annem değil olan bize oldu babamla konuşmuyoruz düşman gibiyiz sana tavsiyem karışma valla o kadınlar mutlaka affedecek bir sebep buluyor

latife mi yapmış koptum yaa sonuna kadar inkar olayı olmuş saçmalık kadını postalayın annenizde babanızla ilgili ne yapmak istiosa onu yapsın....

Latife yapmış ha vay be anneniz yapsaydı bir başkasına o latifeyi nasıl olacaktı ?? Erkek milletinin 1 Numaralı Kuralı İNKAR ! Yazık...

Back
X