merhaba herkese
Bu ay kendimi hamile hissediyordum.. Hissetmekten çok aslında belirtilerim vardı baya..
Kasıklarımda ağrılar oluyordu, gece uykumdan uyandığım bile oldu ağrı yüzünden..
Normalde sigara içerim, hatta en ağır markadan kullanırım.. Artık içemiyorum.. Midem bulanıyor..
Kasık ağrılarıma ek, yumurtalıklarım da çok ağrıdı..
Yatağı toplarken bile nefes nefese kalıyorum..
Çarpıntım oldu çok fazla.. Nefes alamıyormuş gibi oldum..
Eğilemedim.. Yerden bir şey alırken hep dizlerimi bükme ihtiyacı duydum.. Oturup kalkarken de aynı..
Yani böyle şeyler yaşadım işte..
Regl tarihim de 21'i.. Normalde regl öncesi kahverengi akıntım olur.. Göğüslerim şişer,acır..
İki gündür akıntım var.. Akıntımın geliş tarihi normal aslında.. Yani akıntıdan 2 gün snr regl olmam gerekirdi.. Ama olmadım..
Dün sabah dayanamadım test yaptım, negatif çıktı fakat testi yanlış yapmışım..
Korkuyorum çünkü eğer bu akıntı değilse bir terslik var o zaman demektir..
Ne yapacağımı bilemedim..
Bu ay kendimi hamile hissediyordum.. Hissetmekten çok aslında belirtilerim vardı baya..
Kasıklarımda ağrılar oluyordu, gece uykumdan uyandığım bile oldu ağrı yüzünden..
Normalde sigara içerim, hatta en ağır markadan kullanırım.. Artık içemiyorum.. Midem bulanıyor..
Kasık ağrılarıma ek, yumurtalıklarım da çok ağrıdı..
Yatağı toplarken bile nefes nefese kalıyorum..
Çarpıntım oldu çok fazla.. Nefes alamıyormuş gibi oldum..
Eğilemedim.. Yerden bir şey alırken hep dizlerimi bükme ihtiyacı duydum.. Oturup kalkarken de aynı..
Yani böyle şeyler yaşadım işte..
Regl tarihim de 21'i.. Normalde regl öncesi kahverengi akıntım olur.. Göğüslerim şişer,acır..
İki gündür akıntım var.. Akıntımın geliş tarihi normal aslında.. Yani akıntıdan 2 gün snr regl olmam gerekirdi.. Ama olmadım..
Dün sabah dayanamadım test yaptım, negatif çıktı fakat testi yanlış yapmışım..
Korkuyorum çünkü eğer bu akıntı değilse bir terslik var o zaman demektir..
Ne yapacağımı bilemedim..