Nolur yardım edin kafam çok karışık

Cekhu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
638
271
53
41
merhaba herkese

Bu ay kendimi hamile hissediyordum.. Hissetmekten çok aslında belirtilerim vardı baya..
Kasıklarımda ağrılar oluyordu, gece uykumdan uyandığım bile oldu ağrı yüzünden..
Normalde sigara içerim, hatta en ağır markadan kullanırım.. Artık içemiyorum.. Midem bulanıyor..
Kasık ağrılarıma ek, yumurtalıklarım da çok ağrıdı..
Yatağı toplarken bile nefes nefese kalıyorum..
Çarpıntım oldu çok fazla.. Nefes alamıyormuş gibi oldum..
Eğilemedim.. Yerden bir şey alırken hep dizlerimi bükme ihtiyacı duydum.. Oturup kalkarken de aynı..

Yani böyle şeyler yaşadım işte..
Regl tarihim de 21'i.. Normalde regl öncesi kahverengi akıntım olur.. Göğüslerim şişer,acır..
İki gündür akıntım var.. Akıntımın geliş tarihi normal aslında.. Yani akıntıdan 2 gün snr regl olmam gerekirdi.. Ama olmadım..
Dün sabah dayanamadım test yaptım, negatif çıktı fakat testi yanlış yapmışım..

Korkuyorum çünkü eğer bu akıntı değilse bir terslik var o zaman demektir..
Ne yapacağımı bilemedim..

merhaba herkese

Bu ay kendimi hamile hissediyordum.. Hissetmekten çok aslında belirtilerim vardı baya..
Kasıklarımda ağrılar oluyordu, gece uykumdan uyandığım bile oldu ağrı yüzünden..
Normalde sigara içerim, hatta en ağır markadan kullanırım.. Artık içemiyorum.. Midem bulanıyor..
Kasık ağrılarıma ek, yumurtalıklarım da çok ağrıdı..
Yatağı toplarken bile nefes nefese kalıyorum..
Çarpıntım oldu çok fazla.. Nefes alamıyormuş gibi oldum..
Eğilemedim.. Yerden bir şey alırken hep dizlerimi bükme ihtiyacı duydum.. Oturup kalkarken de aynı..

Yani böyle şeyler yaşadım işte..
Regl tarihim de 21'i.. Normalde regl öncesi kahverengi akıntım olur.. Göğüslerim şişer,acır..
İki gündür akıntım var.. Akıntımın geliş tarihi normal aslında.. Yani akıntıdan 2 gün snr regl olmam gerekirdi.. Ama olmadım..
Dün sabah dayanamadım test yaptım, negatif çıktı fakat testi yanlış yapmışım..

Korkuyorum çünkü eğer bu akıntı değilse bir terslik var o zaman demektir..
Ne yapacağımı bilemedim..

tekrar test yapın hatta yarın sabah kan testi yaptırın

testi yanlis yapmayi nasil becerdinki :)
benim sat im 21 di, 20 sinde gun içinde test yaptim hemen belli olmustu ikinci çizgi

Normalde idrarı kaba yapıp bi kaç damla damlatmak gerekiyormuş.. Ben bunu bilmiyordum..
Tuvaletimi yaparken tuttum testi, idrarımı yapmayı bitirene kadar..
Yanlışmış böyle yapmak..

başka bir rahatsızlığın olmasın? bu kadar ağrı normal değil..

Son düzenleme:
Günüm 1 gün geçti ama.. Yani heveslenmek istemiyorum ama bir yanım hala hevesli işte :)
Bi de, şuanki akıntım ya kanamaysa allah korusun diye de geliyor aklıma.. :(

Günüm 1 gün geçti ama.. Yani heveslenmek istemiyorum ama bir yanım hala hevesli işte :)
Bi de, şuanki akıntım ya kanamaysa allah korusun diye de geliyor aklıma.. :KK43:
akıntın adet öncesi akıntıya benziyor

evet akıntım öyle gibi.. Ama araştırınca, üstüne görenler, kısa süreli adet olanlar vs olunca yine kafam karıştı..
Ah şu google amca :(

İdrarın teması bile yeterli test için.
Belirtileriniz psikolojik gibi çünkü çoğu 4.,5. Ay belirtileri.
İnşallah gönlünüzden geçen olur.

Her yere ayni seyi yaziyorum. Regliniz en az 3-4 gun gecmeden test yapmayin.sonra uzuluyosunuz.gecen ay ben de uzuldum ama benimki 1 hafta geçmisti:)ama ben test yapmadim:)bi de canim belirtilerin tamamen psikolojik desem bana kizar misin:(ayrica bu belrtilerin nerdeyse hepsi ayni zamanda regl belirtileri.eger normalden daha fazla kasik agrin varsa idrar yollari enf icin bi ürolog a gorunebilirsin.inşallah ben yaniliyorumdur yarin buraya hamileyim yazarsin ama lutfen erken test yapip kendimizi üzmeyelim!!!

Yok canım niye kızayım :) psikolojik olabilir diye bende düşündüm.. Çünkü bi kere daha böyle triplere girmiştim :)
Ama gece kasık ağrım yüzünden uyanınca şüphelendim..
En iyisi beklemek galiba..

Teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız :)

o triplere hepimiz giriyoruz :)ama biraz zamana birakabilsek daha iyi olacak.kac aydir deniyorsunuz canim çok olmamiştir inşallah.

usutmus olabilirsin bu sebepten kasik agrin fazla olabilir yazin ne usutmesi die dusuneblirsin ama asil yazin sicakta hic farketmiors usutmeyi. diger belirtilerinin cogu 3 4 aydan sonra olan seyler cnk ama tabiki bunyeden bunyeye degisir umarim biz yanilioruzdur

Back
X