Nolur yardım edin korkuyorum?

Doktorun sana gerekli bilgileri vermiş olmalı ..Böyle bir ameliyatı olduğuna göre bilgi de edinmiş olmalısın.Bizim sana verebileceğimiz bir tavsiye olması çok zor .Ancak bu ameliyatı olmuş olanlardan yardım alabilirsin .
Evet verdi ama korku dağları delermis ya yani kuruntu yapıyorum açıkçası o ilk geceden okadar korkuyorum ki ya kan gelmezse diye

Yeniyim ama ilk aklıma bu geldi söylemiyim eskilr anlar dedim:KK53:
Ne alakası var ben günlük yasantim da sürekli hayatım diyen bir insanim hayatım kelimesinde kötü bir Mana varmi ben anlayamadim akabinde bir insan hayatım diyorsa bu gercekten hayatım değildir canım kelimesindeki gibi

Bekaretin yok ve buna bahane bir sebep mi ariyorsun yoksa :) eşine de öyle aciklarsin artık "ameliyat bozdu Hayatim " :)
Bekaretim olmasa eşime zaten solerim benim anlatmak istediğim konu bu degil bu bir vicdan muhasabesi değil sadece ameliyat yüzünden gitmesini istemiyorum okadar

Bekaretim olmasa eşime zaten solerim benim anlatmak istediğim konu bu degil bu bir vicdan muhasabesi değil sadece ameliyat yüzünden gitmesini istemiyorum okadar
İlişki sırasında gidince farklı mı oluyor ayyy ben çok safmışım valla hiç bunları anlamadım olsunda uyuyalım derdindeydm:63: ama bişey olmamıştır rahat ol

Ne alakası var ben günlük yasantim da sürekli hayatım diyen bir insanim hayatım kelimesinde kötü bir Mana varmi ben anlayamadim akabinde bir insan hayatım diyorsa bu gercekten hayatım değildir canım kelimesindeki gibi
Sana sarkmış ve koku yapan labialarınla hayatta başarılar artık pantolonada sıkışmaz ama kızlık zarı konusunda diceklerim var ama ban yerim tırsıyorum :deli:

İlişki sırasında gidince farklı mı oluyor ayyy ben çok safmışım valla hiç bunları anlamadım olsunda uyuyalım derdindeydm:63: ama bişey olmamıştır rahat ol
Bir erkekle bir ilişki yaşayıp bekartin kaybolması ve bunu esine yalan solemen farklı bişi birde rahatsizligin ve goruntusunden hosnutsuzlugun için yapılan bir müdahale sırasında giden kizlik farklı bişi ha benim korkum zaten neden olduğu belli olurda giderse korkusu çünkü bir insanla bir ilişki yasamayip bole durduk yere giderse çok üzülürüm bakire olmayan insanları yadirgamiyorum bazı erkekler bunu sorun bile etmiyorlar ama benim evlencgm insan çok hassas bu konuda ve bend onu seviyorum elimden başka bişi gelmiyor

Laf sokmak bi marifet değil. Estetik bir ameliyat olmuş ve beşlik ki kendini rahatsız eden bir görüntüsü varmış dış genital böklgesinin. Kimse Dr değil anatomi de bilmek zorunda değil. Bekareti bozuldu mu diye endişe etmesinde komik olan ne var. İlle kv ya da kociş meselesi mi olmalı ciddiye alınmak için

Sana sarkmış ve koku yapan labialarınla hayatta başarılar artık pantolonada sıkışmaz ama kızlık zarı konusunda diceklerim var ama ban yerim tırsıyorum :deli:
Sole allahin aşkına dürüst yaklasicaksan sole önemli olan duymak istediğim şey değil doğru olan şeyi duymak

Laf sokmak bi marifet değil. Estetik bir ameliyat olmuş ve beşlik ki kendini rahatsız eden bir görüntüsü varmış dış genital böklgesinin. Kimse Dr değil anatomi de bilmek zorunda değil. Bekareti bozuldu mu diye endişe etmesinde komik olan ne var. İlle kv ya da kociş meselesi mi olmalı ciddiye alınmak için
Allah senden bin kere razi olsun insanları genel vicdanina bırakıyorum ben hassas olduğum konuyu neden burda açıyorum rahatlayim diye günüm cogunu zaten ağlayarak ve korkarak üzülerek geçiriyorum .

Back
X